bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
uuuu koca dolap :) evlenene kadar bunu kullanır çok tatlı olmuş mobilya boya kokusu var mı cnm ?

Azcık var karbonatlı suyla sildim sirkeli sıyla sildim kapakları actım camı actım bekliyorum azaldı bayagı dünden beri bakalım hemen ucsa keşke

kuzucum çok geçmiş olsun aman dikkat et.. sana kızamıyorum çünkü ben günde rahat 5-10 kere sandalye tepesindeyim oğluşun dolabı harikaymış annesi güle güle kullanın :))

Kızlar selam. Biz anadolu yakası kadıköy maltepe pendik civarında oturanlar olarak bi buluşalım diyoduk ya aylardır :)
Cumartesi hamiş konsepti yapalım kahvaltı yapalım dedik. Bunun içinde deniz kenarı olsun Pendik Marina - Değirmen Cafe de bu cumartesi 1 Ekim günü yani sabah 10 gibi toplanalım dedik. Yakınlarda olan gelmek isteyen olabilir mi acep? Yakınlarda olup gelmek istemeyeni oklavayla kovalarım zati

vallahi okadar kurcalamadım pil yerini bile görmedim açıkcası :)) neresinde kalıyor.? kızını tebrik ederim kendimi iyice saf hissettim

Slm cnm arka tarafında, ancak elle açmak zor, yada tırnağın gider, Yag bıçağı ile açtık,3 pil ile çalışıyor...
Bizen çok o hevesli herşeye ondan sanırım :) alt açmayı yatağa takmak değilde üstündeki oyuncak takılı yeri bitürlü düzgün açıp onun üzerine geçiremiştim bende :)

ben varım ben beeeeeeeennnnnnnnn ama yakın diilim

:) ah bi bakayım eve gidince sağol canım bana kalsa çocuk büyüyünce anca çözerim bu yatağı

Ayy canım yaaa :))) onun koruyucu kalkanı var ben çıkıntı yapınca seviyorum konuşuyorum sonra düzeltiyor :)

Selam herkeseee
kontrolden geliyoruz bizzz :)
bugun 31+4 haftalığız ancak ölçümlerde 34 hafta çıktık, kilomuz 2504 gr bor 43-44 cm gibi
Maşallah, tosun paşa anlayacağınız,,,,ancak diğer taraftanda şeker riski hortladı malesef,,, olması gereken haftada şeker yuklemesi yaptırmadım kendi isteiğimle, kandan bakıldı değerler normaldiii
bugun ölçümler böyle önde olunca açlık toklı ve Hemoglobin A1c istedi,,,
açlık ve Hemoglobin A1c nin sonuçlarını aldık, şükür normal değerlerde, tokluk sonucu öğleden sonraya kaldı, işe dönmek zıorunda olunca onuda telefon ile öğrenicemm,,,inşallah oda normal çıkar (okuyanlarda dua gönderirmi lutfen)
bizde rahat rahat derizki pehlivan oğlumuz geliyor....

Ayrıca 32 hafta iş göremez raporumuda aldım şükür....

Ancak cumaya ay sonuna kadar gelicem.

Sizlerde durumlar nasıl ?

Selam arkadaşlar Bi sorum olacak size karnım çok soğuk oluyor atlet de kullanıyorum ama geçmiyor sizde de aynısı oluyor mu ?

Evet yaaa. Resmen sızlıyor çatım ve kasıklarımla ve belimde adet sancısı gibi sancı oluyor zaman zaman. Geçen hafta cuma günü saatte bir kasılmam olmuştu. O zaman döndü herhalde sıpa

Bakalım inş normal olur başka bir aksilik olmazsa :)

İnşallah canım :)

Maşallah kuzuna canım endişe etme bişey olmaz inşallah.
@Balmey sağol kuzum kız beni istedi mecbur kaldım malesef yoksa annem yıkayacaktı

Sağ ol canım. Rabbim hepimizin kuzularını korusun

Kız resmen kahkaha ile güldüm. Ofistekiler de bana bakıyor saf saf ne oluyor buna diye :) Benimki de aynı durumda canım, kocaman olmuş. Geçen temizlenirken ayna kullandım malum göremiyorum artık. Kocaman olmuş valla Ama sonra düzeliyormuş. Düzelmezse dediğin gibi tüm cinsel öz güven gitti

Ben de varım ben de varım :) Güzel olacak inşallah hamiş buluşması

Kızlar ben çok panik oldum ya, oğluş sabah beri sadece 1 kere hareket etti ve aşağı inmiş, ama ufacık bi ağrım sancım bişe yok.. Sizce doktora gideyim mi?
Canım tatlı bişiler ye . biraz bekle hareket eder diye umuyorum..

ondan sonra için rahat etmezse gidersin.

bende bgn endişelendim öğlene kadar hareket etmedi.. meyve yedim biraz hareket etti.

Merhaba arkadaşlar bende 33+6 oldum bugün 2 haftadır gobek deligimin çevresinde sanki böyle Kasım yirtilmas gibi bir acı yanma vardı ve hala da devam ediyor özellikle uzun süre ayakta durunca yorulunca yemek yaparken daha beter acıyor ağrı değil ama .... yatın genel cerrahi gideceğim kadın doğumcum normal dedi ama bu günlerde o hissettiğim acı gobek deligi çevresinden az daha yukarı vikti sanki içinde yara var gobek deligimin inanılmaz civik ve yumuşadı boşaldı fıtık olabilir mi sizce

Canım tatlı bişiler ye . biraz bekle hareket eder diye umuyorum..

ondan sonra için rahat etmezse gidersin.

bende bgn endişelendim öğlene kadar hareket etmedi.. meyve yedim biraz hareket etti.
Bal ceviz fln yedim bekliyorum bakalım, sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…