bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İkili muhabbetimiz pek yok oğlumla ama yine de günde bir iki muhabbetimiz oluyor :) biz türkü seviyoruz türkü dinlerken hareketleniyor :) he bir de laf dinlemeyi seviyor eşim konuşurken hopp o tarafta beliriyor :) çıkıntı olarak toto ve ayak tarafı sivriliği oluyor incecik :)

Goguslerle oynamayalim, yikaninca cikar, zorlama bence...

evet canım bacağımda yok doğru düzgün ki bi çok öğretmende olur ve ben hep ayakta ders anlatırım kalktı şeyimde çıktı küreğimde vajinal varismiş adı çok beter bişey yatakta dönemiyorum bile vücudumun merkezi orasıymış meğer

Bende elimi karnıma koyunca rahatsız oluyor hemen vuruyor :)

cnm nerden anladın vajinal varis olduğunu??? Benim de genital bölgemde ağrı var girişinde ki dudaklarda. ve pelviks bölgesinde sızlama oluyor gece yatarken mesela bi tarafa uzun süre yatınca ezilmiş gibi bi his ile uyanıyorum sanki aşağı bölgem morarmış gibi... Doktoruma söyledim olur öyle şikayetler son aylarda deyip önemsemedi. peki bu vajinal varisin normal doğuma zararı var mı cnm???

Bazen acaba fazla bastırarak mı koyuyorum elimi diye düşünüyorum rahatsız oldu diye korkup çekiyorum hemen :) İletişime geçiyordur inşallah :)

Yok canım yok ona bakarsan doktorlar daha fazla bastırıyor zaten su içindeler öyle dokunuşlar fazla etki etmez.. Biz dokunuyoruz konuşuyoruz onlar anca hareketle tepki veriyorlar yirim ya

Yok canım yok ona bakarsan doktorlar daha fazla bastırıyor zaten su içindeler öyle dokunuşlar fazla etki etmez.. Biz dokunuyoruz konuşuyoruz onlar anca hareketle tepki veriyorlar yirim ya
Haklısın cnm doktorlar daha çok bastırıyor :) bazen hareti dışarı çıkınca elimi koyuyorum eşim ellleme bişey olur bi de ayağını elini çıkarırsın diyor :) Bizler çok hasssız ama o suyun içinde güvenli :) fazla pinpirik yapıoruz

Kızlar ben çok panik oldum ya, oğluş sabah beri sadece 1 kere hareket etti ve aşağı inmiş, ama ufacık bi ağrım sancım bişe yok.. Sizce doktora gideyim mi?

Biz konuşuyoruz :) eşimle sohbetlerimize onuda ortak ettik artık babası beni çekiştiriyo ben babasını çocuk bıkacak bizden yakında bi susun ya dicek :)

Kuzum dikkat et sende yukarıları eşin silsin bu halimle merdiven sandalye falan çıkma allah korumuş yani. Dolabı bırak başkası test etsin

Bebiim uyuyodu adamcağız uyandırmayayım dedim :) ne bileyim ben akrobat gibiyimdir hiç aklıma gelmediydi ucusa geçecegim dolabı silmek lazım ki havalansın daha yerleşecek :/ bak bakalım teysesi beğemcenmi dolabımısı :)

Eklentiler

• IMG_3390.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3391.webp
    6 KB · Görüntüleme: 68
şimdi ben ilk kez 7 ağustos pazar günü (ben ve gereksiz tarihleri aklımda tutma alışkanlığım ) süpürürken tam bi bacağımla halıyı ittiriyodum kiiiii oraya bi ağrı girdi ilk önce sadece kemikte gibiydi ağrı araştırdım doktoruma da sormadım bile pelvik kemik ağrısı çatı ağrısı nasılsa dedim.. ama sonra resmen etime yayıldı o ağrı çürümüş gibi oldu komple geceleri dönemiyorum bile.. ilerledikçe gündüzleri bile yürürken hafif ağrı var artık sabah ve geceleri çok daha fena.. normal doğuma biraz engel aslında çünkü toplardamarlar genişliyo ve drlar tehlikeye atmak istemiyo damarlar patlar diye..

uuuu koca dolap :) evlenene kadar bunu kullanır çok tatlı olmuş mobilya boya kokusu var mı cnm ?

Aynen öyle tatlım yoksa cok candan arkadaslarım var denk gelseler bilseler gelip silerler zaten ama işte. Ben yüz eğemem :/

Tatlım ayıptır söylemesi ben evde sütyen takmıyorum da :) o zaman tişörtümü ıslattığını görüyorum, bazen de sütyen varsa veya az geldiyse dediğin gibi kuruyup kristalleşmiş gibi oluyor ucunda.. Doktor kesinlikle göğsünle oynama, ıslak pamukla sil yeter demişti ilk zaman.. Şimdi de silip yada duştan sonra temizken krem sürüyorum o kadar :) elinle çekme bence, arada yapıştığı deriyi fln da çekip çatlatabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…