bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ayy içim bayıldı kızlar yeni foruma girebildim öğlen yemekten geldiğimden beri çalışıyorum bakalım neler kaynattınız geçmiiş okumaya başlayım :)

istanbullu arkadaşlar ne güzel toplanacaklarmış biz Ankaralılarda bir gün belirlesekte toplansak ne güzel olurdu değilmi.
Birde inş yaz gelmeden Adanaya gidecem 1 ay kadar kalayım diyorum o arada adanadakilerlede topalnsak hemde bebişlerimiz yanımızda o zaman ayy ne güzel olurdu :))

Canım biraz da denk düşmekle mi alakalı nedir bilmiyorum ki... Etrafımda benden sonra taşınıp komşu edinmiş yakınlarım da var. Farklı semtlerde tabii bu dediklerim ama yok canım bizde şans yok herhalde

Kizlar u gobek adini doktor gobegini keserken soruyo mu ya ameliyattayken fln. O sekil mi koyuluyo?
Cnım doktor değil de ebe söylemişti kızımda göbek adı eylül olsun diye ama biz koymadık tabii. Ama tesadüf ki kızımın adı ebesinin adıyla aynı oldu

Masallah canim oglusuna.hayirli saglikli dogumlar insallah.

Kizlar goguslerinizin uc kismi catlak catlak olabilir sutun gelcegi yerden bahsediyorum hatta minik kabuklar atabilir sakin ellemeyin siz onlar normal.bu catlamis anlamina gelmiyor.komple kahverengi bolgede catlak olursa kotu.o kahverengi bolge nemlenmeli ozellikle ve bebegin agzina o kahverengi bolgeyi sokturmak onemli o zamn bebis tam kavradimi catlakda olusmaz.sadece ucu alirsa hem catlar hemde zamanla kanama bile yapabilir.sadece ucu emersede sut akimi az olur.

Kızlar ben çok panik oldum ya, oğluş sabah beri sadece 1 kere hareket etti ve aşağı inmiş, ama ufacık bi ağrım sancım bişe yok.. Sizce doktora gideyim mi?
Canm bnm de dün hiç oynamadi akşam 8den snra kipirdadi.sancin yoksa gtme canım aksami bekle genelde aksam daha Hareketli oluyor. bnm de her zamn kipirdamiyo.

Teşekkür ederim pambıkımmmm. Valla çok iyi oldu bu izin işi benim için. Artık evimdeyim ^.^

Kizlar benim bebis gobek deligimin en fazla 3-4 parmak yukarisinda hareketi var.daha yukarida hic hareketi yok zaten gobegimde asagida.sizlerinde boylemi.

Teşekkür ederim. Aman dikkat et şifayı kapma berbat bir durum gerçekten

Bende Varım ^.^ süper olacak valla. Keşke hepimiz bir yerde olsakta buluşmayı toplu yapsak.

Canm bnm de dün hiç oynamadi akşam 8den snra kipirdadi.sancin yoksa gtme canım aksami bekle genelde aksam daha Hareketli oluyor. bnm de her zamn kipirdamiyo.
Normalde sabah kalkar kalkmaz oynamaya başlardı, o yüzden endişelendim tatlım, bide esas göğsümün altından nerdeyse 4 parmak aşağı inmişti şimdi yukarı çıktı çok şükür :) 8 kere de hareket etti, akşama kadar 10a tamamlar heralde, biraz rahatladım o yüzden.. Baktı anası daha doğum çantasını fln hazırlamadı, annemi biraz korkutayım da hazırlıkları yapsın dedi yavrum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…