- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.741
Hamur yiyince midem yanıyor çok kötü oluyorum benbu saatte birsürü hamur kızartması yedim ben yaptım eşim pişirdi şimdi bir ağırlık çöktü üstüme uyuyamam da şimdi
Ben seni @urashaa vebecause of you çok merak ediyorum zaten çok maceralı anılar gelecek hele because of you nun ki kısa film olur bence anlatım tarzıyla muhteşem bi zarafet katacak
şölen yaşeteceğim size şöleeennn canlarrr :)) şimdi ben dışardan çok hanım hanımcık duruyorum o sezeryandan sonra karna bastırma olayında küfür dağarcığımın derinliklerinden bişeyler çıkar mı ağzımdan diye çok korkuyorum ciddi ciddiDogum hikayesini yaziyorlar ya valla en cokbecause of you nun ki tiklanma rekoru kirardi cok bombastik olaylar yasanacak bu topicten efsane hikayeler bekliyorum
Yok canım bugün hastanedeki bakımı gördüm oh valla 5 yıldız otel. Sürekli ağrı kesici veriyorlar zaten. Hemşireler bebeğede bakıyor anneyede normal doğum iyi ama artık sezeryandan korkmuyorum dişimi sıkıp dayancam bebek kokusu muhteşemAyy valla zorlu normal dogum anilarindan sonra kurban olsnlar o bastirmalara puff sonumuz ne olacaak acebee
Ne kadar eminsin sezeryandan belki balığın kendi çıkıp gelecekşölen yaşeteceğim size şöleeennn canlarrr :)) şimdi ben dışardan çok hanım hanımcık duruyorum o sezeryandan sonra karna bastırma olayında küfür dağarcığımın derinliklerinden bişeyler çıkar mı ağzımdan diye çok korkuyorum ciddi ciddi
Normal de olsa sezeryan da olsa her türlü bomba birNe kadar eminsin sezeryandan belki balığın kendi çıkıp gelecekben senden parmaklama hikâyesi bekliyorum
Pek tatlı dolabı yavrucuğun, güzel günlerde kullanın :) bu arada tatlım dolap kokusu için bi tabağa karbonat döküp dolabın içine koyarsan o kokuyu çeker.. Beyaz kalıp sabun ve vanilya da kokuyu çeker ama yerine kendi kokularını bırakırlar tabi :)Bebiim uyuyodu adamcağız uyandırmayayım dedim :) ne bileyim ben akrobat gibiyimdir hiç aklıma gelmediydi ucusa geçecegimdolabı silmek lazım ki havalansın daha yerleşecek :/ bak bakalım teysesi beğemcenmi dolabımısı :)
Nasıl oldun tatlım şimdi iyi misin?Kizlar gece boyu mide bulantisi ve kusma sorunum oldu, hafif ishal de var, vücudum su kaybettiAcile geldim dua edin bi sıkıntı olmasin.
Geçmiş olsun canımKızlar ben çok kötüyum öyle şiddetli bir gribe yakalandim ki anlatamamhapsurup aksirip piskirmaktan çocuk pırt diye çıkacak diye korkuyorum.
Hamileyken grip olmak berbat ilaçta alamıyorum ölüyorum aman dikkat edin kendinizi canlar
Güle güle kullanın tatlım, yavrucukla güzel günlerde :)E ben yazmisim da foto koymamisim ya
he valla mümkünseya ben doğum sancımla mı uğraşıcam şeyime açılma kontrolünde giricek parmaklarla mı ha bi de arka tarafa pat diye sokabilirler kiiii ablama öyle yapılmış :/ mümkünse üstüme otursunlar sumo güreşçisi gibi kum torbası koysunlar karnıma
canım çok geçmiş olsun son durumun nasıl??
Pek tatlı dolabı yavrucuğun, güzel günlerde kullanın :) bu arada tatlım dolap kokusu için bi tabağa karbonat döküp dolabın içine koyarsan o kokuyu çeker.. Beyaz kalıp sabun ve vanilya da kokuyu çeker ama yerine kendi kokularını bırakırlar tabi :)
Nasıl oldun tatlım şimdi iyi misin?
Geçmiş olsun canımballı limonlu ılık su iyi gelebilir, dene istersen...
Güle güle kullanın tatlım, yavrucukla güzel günlerde :)
eğer izinliysen tatlım uyu bu saatte ayakta durma :)Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
gnydn kızlar :) ben yine işteyim gece çok sık kalktığım için uykumdan hiç bişi anlamadım
eşim zorla kaldırıyor resmen . neyseki cumartesi günü son :)
Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
Nasıl ya bu durumunda anlayış gösterecekleri yerde bi de köstek mi oldular yani?!! Neyse iyi yapmışsın canım izne ayrıldığına o zaman.. Rahatsızlığın da kısa sürmüş Allahtan.. Daimi doğal ishal olan biri olarak söylüyorum suyu düzenli içersen bebişe bişey olmuyo hakkaten rahat ol :))Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
günaydınn yaaa darısı tüm çalışanlara ne güzel ama hemen gidip uyurmusun :):) Şuan sıcak yatağım burnumda tütüyoGunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
Günaydıııın ben de dün çalışabilir raporu aldım ama her an vazgeçip çalışamaz raporu alabilirimGunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?