bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende 34 haftalık hamileyim v kızım olucak inşallah ilk bebegim onun için çok panik yaşıyorum hazırlıkları tam değil geç mi sizce

Ben seni @urashaa ve because of you çok merak ediyorum zaten çok maceralı anılar gelecek hele because of you nun ki kısa film olur bence anlatım tarzıyla muhteşem bi zarafet katacak

Dogum hikayesini yaziyorlar ya valla en cok because of you nun ki tiklanma rekoru kirardi cok bombastik olaylar yasanacak bu topicten efsane hikayeler bekliyorum
şölen yaşeteceğim size şöleeennn canlarrr :)) şimdi ben dışardan çok hanım hanımcık duruyorum o sezeryandan sonra karna bastırma olayında küfür dağarcığımın derinliklerinden bişeyler çıkar mı ağzımdan diye çok korkuyorum ciddi ciddi

Ayy valla zorlu normal dogum anilarindan sonra kurban olsnlar o bastirmalara puff sonumuz ne olacaak acebee
Yok canım bugün hastanedeki bakımı gördüm oh valla 5 yıldız otel. Sürekli ağrı kesici veriyorlar zaten. Hemşireler bebeğede bakıyor anneyede normal doğum iyi ama artık sezeryandan korkmuyorum dişimi sıkıp dayancam bebek kokusu muhteşem arkadaşım bana doğum öncesi doping oldu cesaret hapı içmiş gibiyim masaya yatıp kesilince nolur bilmem

Ne kadar eminsin sezeryandan belki balığın kendi çıkıp gelecek ben senden parmaklama hikâyesi bekliyorum

Pek tatlı dolabı yavrucuğun, güzel günlerde kullanın :) bu arada tatlım dolap kokusu için bi tabağa karbonat döküp dolabın içine koyarsan o kokuyu çeker.. Beyaz kalıp sabun ve vanilya da kokuyu çeker ama yerine kendi kokularını bırakırlar tabi :)

Kizlar gece boyu mide bulantisi ve kusma sorunum oldu, hafif ishal de var, vücudum su kaybetti Acile geldim dua edin bi sıkıntı olmasin.
Nasıl oldun tatlım şimdi iyi misin?

Geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık su iyi gelebilir, dene istersen...

E ben yazmisim da foto koymamisim ya
Güle güle kullanın tatlım, yavrucukla güzel günlerde :)

nasıl yaaaa

canım çok geçmiş olsun son durumun nasıl??

Iyiyim cok sukur, ilginize cok tesekkur ederim, buyuk olcude duzeldim, bebisim sıvı kaybeder diye korkmustum da doktorum 1 günde onun etkilenmeyecegini söyledi rahatladim :)

Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
eğer izinliysen tatlım uyu bu saatte ayakta durma :)

benım için de uyu.. suan uykudan başka bişi düşünemiyorum

gnydn kızlar :) ben yine işteyim gece çok sık kalktığım için uykumdan hiç bişi anlamadım

eşim zorla kaldırıyor resmen . neyseki cumartesi günü son :)

Günaydın canım. Benim daha çok var yaaa... Ben de uykusuzluktan ölüyorum... Resmen gözlerim kapalı

Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)

Günaydın canım. Ay ne güzel tadını çıkar valla ev hanımlığının. Şuan yerinde olmayı çok isterdim...

Nasıl ya bu durumunda anlayış gösterecekleri yerde bi de köstek mi oldular yani?!! Neyse iyi yapmışsın canım izne ayrıldığına o zaman.. Rahatsızlığın da kısa sürmüş Allahtan.. Daimi doğal ishal olan biri olarak söylüyorum suyu düzenli içersen bebişe bişey olmuyo hakkaten rahat ol :))

günaydınn yaaa darısı tüm çalışanlara ne güzel ama hemen gidip uyurmusun :):) Şuan sıcak yatağım burnumda tütüyo

Günaydıııın ben de dün çalışabilir raporu aldım ama her an vazgeçip çalışamaz raporu alabilirim Benim için de yat uyu dinlen bütün gece tuvalete kalkmakta falan uyuyamıyorum cinnet geçircem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…