bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin cnm inşallah hakkaten çok stresli bsy bu hazrlik sz doğuma gtme duygusu.inşallah gününü bekler de sakin sakin giderz.bi de uzağız ya 1 saat yol gtcez o da stres yapıyor bana
Ben 2 defa gittim canim yetistim ins bu sefer de ne bende ne sende bi sikinti yasanmadan yetisiriz.ilk cocugumda 1 saatlik yol siddetli yagmur nedeniyle 3 saate cikmisti.birde burda oyalanmistim.cok sukut yetisildi hep.yolu dert etmiyorum.en kotusu ambulans cagirilir daha kisa surede ulastirilir.

Arkaya mi o nasil bi aci tecrubedir yok anamm sezeryan kalp ben

O varis denen sey gozle gorebiliyormuyuz biz.meydanda mi derindemi.benimde cok sızliyor.gozle gorulen biseyse kocise baktirayim.
gözle görünüyo canım benim ağdacım da gördü mesela zaten bi kaç müşterisinde daha varmış hatta biri ameliyat olucakmış bunun için.. çok derinlerde olmuyo illaki

Canım öyle bir sıra yok maalesef.. Ben hiç kendi doğal sancısı yaşamadım mesela. Ama su şakır şakır gitti alttan. Kimi de sancı çekiyor su yok. Kurallı değil
Benimde ilk sancim geliyor bir muddet sonra suyum geliyor.oglumda boyle oldu kizimda daha suyum gelmeden sadece sanci varken doguma alindim.
Herkesin farkli oluyor.
Kiminin sadece nisan geliyor gunler sonra su ve sanci basliyor.

Ahaha hatrladım o bacak mevzusunu:) bnm kocanin da kafa büyük bacak kisa ama oglumun kafa da kilo da kucuk:) geçen hafta anca 2 kilo geldi.zayıf bnmkisi 3 kilo dogar insallah.bn de 40 günde bir olmaya başlamıştım hatta annannem dediydi sen bebeye kalacan adetin duzenszlesti diye :)

Canim o doktora güveniyorsan hiç gelme sevgiye o zmn.bn de unideki doktorumu seviyordum çok sicakkanliydi başlarda ilgilidiydi ama sonra cozuttu 5 dakka bakıp gönderiyor hc bsy soramiyorum baştan savma olmaya başladı saatinde gelmzsen doğuma gelemem fln deyince koptu bnde.ama sen guvendiysen devam et orda mağdur etmez seni insallah

anaaa sancıyla su ayrı ayrı mı geliyo ki su geldi mi sancının içinde gelir en son patlar çocuk doğar diyodum öyle diilmiş demek ki.. doğumla ilgili bi tahminim daha çürüdü

Valla arkadasimin gece 3te suyu gelmis. Hastaneye gitmisler, ya pek sanci gelmemis ya da acilma ilerlememis. Suni sanci vurmuslar oglen 12de sanci baslamis. 2 saat sanci cekmis. 4 cm.de epidural vurmuslar. 16.30da dogurmus. Gunumuzde suyu gelen az sanirim...

Yerim ben onların modlarını hallerini Ay ben annemlerdeyim aniden amcamlar geldi yatılı, biraz da ona gerildim galiba, yavrucak da etkilendi heralde.. Şimdi normale döndü çok şükür, cevap için sağol tatlım :*

Bizim tosun hep hareketli olunca korktum da normale döndü çok şükür canım ya :) ben de yıkadım bi kısmını da ütüledim de ama çanta hazır değil :/ bez biberon gibi bi iki eksiğimiz de var, onları almak lazım, acele etmek en iyisi yani tatlım iyi yapmışsın :))

Penti ve dagiye baktım haftasonu.Hatta dagide indirim vardı 50 tl ye gecelikler satılıyordu.Ama çok beğenmedim.Pentide de o civarlardaydı.Ama günlük için daha uygundu.
Dogrudur canim ama sezon sonu indirimleri hep yazlik havalar simdiden sogudu ben kislik uzun kollu kalin pamuk bakiyordum.

Canım bizimki de öyleydi o yüzden saymıyodum, ben uyanıp kahvaltı yapana kadar bile 15 20 vuruyodu ilk defa bugün saydım.. Bildiğim kadarıyla hıçkırık hariç tüm hareketleri sayılıyor tatlım :)

İnşallah cnm ne bileyim doktoru aramaya fln da çekiniyorum açıkçası ne bileyim daha ısınmadim sert geldi bana.öyle bi durumda arasam ilgili davranır mi

Oyle canim hakikaten ne yapayim simdi getirmeye kalkarsa olmaz topluca agirlicam donemlere bolerim kim.hanhi doneme uygunsa o donem gelsin diyim.dimi? Misal 40inda 6.ayinda ya da dis cikardiginda ve 1 yas dogumgununde? Valla acayip kadin hic dusunce yok atom karinca gibi de heryere yetisiyor her tasin altindan cikiveriyor benim enerjim yok onla ugrasacak kadar valla kabus gibi biraz

Bn de yıkayıp utuleyip hurclara koyuyordum bi öğretmen abla var dünya tatlısı o geldi ütüledi posetlere koydu sağ olsun o onayak olmasa daha annemi beklicek tim bn iyi oldu yani aradan cikti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…