- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.701
yaaaaaaaa benimki de öyle aynen.. bak çok sevindim şimdiBugun bana da arkadas bakti,.ust kismi sert karninin alti yumusak bak bu iyi, ters dursa da daha ustte, dogmaz hemen dedi.
Ben 2 defa gittim canim yetistim ins bu sefer de ne bende ne sende bi sikinti yasanmadan yetisiriz.ilk cocugumda 1 saatlik yol siddetli yagmur nedeniyle 3 saate cikmisti.birde burda oyalanmistim.cok sukut yetisildi hep.yolu dert etmiyorum.en kotusu ambulans cagirilir daha kisa surede ulastirilir.Amin cnm inşallah hakkaten çok stresli bsy bu hazrlik sz doğuma gtme duygusu.inşallah gününü bekler de sakin sakin giderz.bi de uzağız ya 1 saat yol gtcez o da stres yapıyor bana
O varis denen sey gozle gorebiliyormuyuz biz.meydanda mi derindemi.benimde cok sızliyor.gozle gorulen biseyse kocise baktirayim.kız bana bak vajinaya jilet atılıyo gibi acı falan varisten olmasın o?? ilerleyince oluyomuş daha ağır ağrılar
he valla mümkünseya ben doğum sancımla mı uğraşıcam şeyime açılma kontrolünde giricek parmaklarla mı ha bi de arka tarafa pat diye sokabilirler kiiii ablama öyle yapılmış :/ mümkünse üstüme otursunlar sumo güreşçisi gibi kum torbası koysunlar karnıma
gözle görünüyo canım benim ağdacım da gördü mesela zaten bi kaç müşterisinde daha varmış hatta biri ameliyat olucakmış bunun için.. çok derinlerde olmuyo illakiO varis denen sey gozle gorebiliyormuyuz biz.meydanda mi derindemi.benimde cok sızliyor.gozle gorulen biseyse kocise baktirayim.
ayyy ablam şimdi gülerek anlatıyo garibim ama o dönem kızcağızın yaşam sevinci sönmüştü beeeArkaya mio nasil bi aci tecrubedir yok anamm sezeryan kalp ben
Sadece ucunu degil alabildigi kadar kahverengi bolgeden alsin yavrucuk o zmn hem sut akimi hizlaniyor hemde catlak olusumu onleniyor.Benim gogsum buyuktur, koyu kismi da iyice buyudu, capi 9 cm oldu, nasil alcak hepsini agzinahadi azicik büzüşse ucu cikinca ama ben var korkmak
ayyy ablam şimdi gülerek anlatıyo garibim ama o dönem kızcağızın yaşam sevinci sönmüştü beee
Benimde ilk sancim geliyor bir muddet sonra suyum geliyor.oglumda boyle oldu kizimda daha suyum gelmeden sadece sanci varken doguma alindim.Canım öyle bir sıra yok maalesef.. Ben hiç kendi doğal sancısı yaşamadım mesela. Ama su şakır şakır gitti alttan. Kimi de sancı çekiyor su yok. Kurallı değil
Ahaha hatrladım o bacak mevzusunu:) bnm kocanin da kafa büyük bacak kisa ama oglumun kafa da kilo da kucuk:) geçen hafta anca 2 kilo geldi.zayıf bnmkisi 3 kilo dogar insallah.bn de 40 günde bir olmaya başlamıştım hatta annannem dediydi sen bebeye kalacan adetin duzenszlesti diye :)Yok tatlım senin oğluşun kilosu iyiydi sanki.. Ben korunmayı bıraktığım ay 40güne bir adet görmeye başladım 3-4.ay gibi de hamile kaldım yani baya bi geç döllenmeydi benimki.. Baya kapattı arayı hatta kafası öne bile geçmiş karpuz kafalı oğluşum benim :)) hep o babasına çeken bacakları yavrumu geride bırakıyo :))
Balbebismis:)Ya biri daha var eminin
Canim o doktora güveniyorsan hiç gelme sevgiye o zmn.bn de unideki doktorumu seviyordum çok sicakkanliydi başlarda ilgilidiydi ama sonra cozuttu 5 dakka bakıp gönderiyor hc bsy soramiyorum baştan savma olmaya başladı saatinde gelmzsen doğuma gelemem fln deyince koptu bnde.ama sen guvendiysen devam et orda mağdur etmez seni insallahVerir verir kesin bayılır o sezeryan tarihi vermeye :)) en geç 25 ekim filan der bence sana ...sevgi ye geleyim ama üniversitedeki doktor beni kessin istiyorum eee tabi mümkün değil ..kitlendim kaldım bugün ümide ki hoca 11 ekimde gel gün ayarlayalım sana dedi içim titredi resmen ..sen kes beni neolurrrrr ama sevgi ye gidelim üniversite hastanesiyle ilgili hiç bir fikrim yok diye sarılıp ağlamak istedim :))))))) Sevgi'de çok mükemmel bir yer değil aama oğlum orda doğduysa en azından biliyorum tanıdık geliyor bana herşey :))))
anaaa sancıyla su ayrı ayrı mı geliyo kisu geldi mi sancının içinde gelir en son patlar çocuk doğar diyodum öyle diilmiş demek ki.. doğumla ilgili bi tahminim daha çürüdü
Yerim ben onların modlarını halleriniCanim bazen benimde gun icinde cok az hareket ediyor dr ye de sordum bi sorun gozukmuyor demisti en son kontrolde.
Nasil bazen biz elimizi kolumuzu kipirdatmak istemiyoruz onlarda arada o modda oluyor herhalde hep yatis yapiyorlar galiba.... saka bi yana onemli bi sorun yoktur canim insallah.zaten az da olsa hareket etmis onemli olan ara ara hareketini hissetmen.
Bizim tosun hep hareketli olunca korktum da normale döndü çok şükür canım ya :) ben de yıkadım bi kısmını da ütüledim de ama çanta hazır değil :/ bez biberon gibi bi iki eksiğimiz de var, onları almak lazım, acele etmek en iyisi yani tatlım iyi yapmışsın :))Kipirdar canim hele bi akşam olsun ama benim tosunumun günü gününü tutmuyor dün gece başladı bugün gündüz de hc durmadi şu an alt taraflarımi acitiyor. Bn acele ettm annemi bile beklemedim çanta hazır kıyafetler yıkandi utulendi:)
Dogrudur canim ama sezon sonu indirimleri hep yazlik havalar simdiden sogudu ben kislik uzun kollu kalin pamuk bakiyordum.Penti ve dagiye baktım haftasonu.Hatta dagide indirim vardı 50 tl ye gecelikler satılıyordu.Ama çok beğenmedim.Pentide de o civarlardaydı.Ama günlük için daha uygundu.
Canım bizimki de öyleydi o yüzden saymıyodum, ben uyanıp kahvaltı yapana kadar bile 15 20 vuruyoduCanım sabahtan beri 8 kez hareket etti dedin yaa ben de saymaya çalışıuorum ama benimki harekete başladımı en az bi 10-15 dk tekmeler yumruklar uçuşuyo havadao hareketlerin hepsinimi sayıcam yoksa bi 1 saat falan hareketsiz sanırım uyuyo o ara sonra aynen devam. Nasıl saymam gerek??
İnşallah cnm ne bileyim doktoru aramaya fln da çekiniyorum açıkçası ne bileyim daha ısınmadim sert geldi bana.öyle bi durumda arasam ilgili davranır miBen 2 defa gittim canim yetistim ins bu sefer de ne bende ne sende bi sikinti yasanmadan yetisiriz.ilk cocugumda 1 saatlik yol siddetli yagmur nedeniyle 3 saate cikmisti.birde burda oyalanmistim.cok sukut yetisildi hep.yolu dert etmiyorum.en kotusu ambulans cagirilir daha kisa surede ulastirilir.
Oyle canim hakikatencanım aynı haltı benim kv düğünden sonra yapmaya kalktı neymiş arkadaşlarına göstericekmiş benim evi!! kimse kusura bakmasın gelenek midir nedir bu da saçma geliyo bana kvinin arkadaşlarını ben neden ağırlıyorum ki!! susup susup sonunda patlamıştım gelsinler dedim eşime benim salonunda perdesi olmayan, orta sehpa olarak annenin kırık cam sehpasının olduğu evimi arkadaşları da görsün tabii dedim!! eşim çok üzülmüştü ama mecbur bıraktılar ha biz sonra herşeyimizi kendimiz yapıp aldık çok şükür ama bi daha onun arkadaşlarını falan da çağırmadım tabii :))) sakın taviz verme en azından bu bebiş bi milat olsun sizin için bence kuzucum tavrını koy senin kv çok fena yoksa
Bn de yıkayıp utuleyip hurclara koyuyordum bi öğretmen abla var dünya tatlısı o geldi ütüledi posetlere koydu sağ olsun o onayak olmasa daha annemi beklicek tim bn iyi oldu yani aradan cikti:)Yerim ben onların modlarını halleriniAy ben annemlerdeyim aniden amcamlar geldi yatılı, biraz da ona gerildim galiba, yavrucak da etkilendi heralde.. Şimdi normale döndü çok şükür, cevap için sağol tatlım :*
Bizim tosun hep hareketli olunca korktum da normale döndü çok şükür canım ya :) ben de yıkadım bi kısmını da ütüledim de ama çanta hazır değil :/ bez biberon gibi bi iki eksiğimiz de var, onları almak lazım, acele etmek en iyisi yani tatlım iyi yapmışsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?