bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım doktora git hemen buraya yazana kadar okadar kötüysen ne duruyorsun

Çok üzüldüm yaaa allah yardımcısı olsun doğum yapan kadın nasıl bu hale geldi acaba inşallah kan bulunur :/

Kizlar 30 lu haftalarin en buyuk sikayetleri degisiklikleri neler oluyor? Dogumla ilgili bilgi verilebiliyormu doktorlar tarafindan?

Kizlar 30 lu haftalarin en buyuk sikayetleri degisiklikleri neler oluyor? Dogumla ilgili bilgi verilebiliyormu doktorlar tarafindan?
Canım genel şikayetimiz artık uyuyamamak tuvalete çıkma sayısında artış, vajinada devamlı bir baskı hali oluyor. diğerleri nasıl bilmiyorum ama doktorum ben sorunca anlatıyor doğumu :) seninde merak ettiğin bişey varsa özellklle sor bence çünkü genelde rutin muayeneler yapılıp bi sorun yoksa ek bişi demiyorlar

kızlar bugün bizim burda kayıtlar başladı nasıl bir yoğunluk kalabalık anlatamam size benim izne ayrıldığım tarihte işler durgunlaşacak şansa bak yahu gider ayak full çalışacam :))

Kizlar dun gece bi kac defa vajinama siddetli sancilari girdi.suan da hala devam ediyor ara ara surekli vajinama agri giriyor kasiklarim ara ara agriyor anliyamadim bu agri neyin nesi.cok canimi acitiyor agri geldiginde.adet agrisi gibi degil kramp sanci tarzi.
Bu tarz normal dogum sancisi ceken oldumu.
10 dk da bir olmasi dikkatimi cekti.ya sanci cekiyorum ya da normal sıradan bisey.

Ay kafam allak bullak oldu ya.

Aynen dogru diyorsun gittigimde detaylica sorcam 30 lu haftalar artik bunlari konusmak icin uygun :)

Bi doktora sor bakalım cnm geçmezse.inşallah geçiçi bsy dir dinlen bakalim

Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
O raporu doktordan aldıktan sonra ne gibi prosedürler var? Okula dilekçe yazıyor muyuz? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum yarın ben de çalışamaz raporu alıcam :)

Canım bu durumu bende 2 gün önce yaşadım.Vajinama kramp girdi.saniyelik ama çok uzun sürmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…