bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bana da bazen giriyor ağrı ama bir iki defa olup geçiyor. 10 dak da bir olması önemli. Doktorunu mutlaka haberdar etmelisin bence.

Canım seninle günlerimiz aynı sende almışsın rapor ama benim doktorum 3 ekimde başlıyor dedi ben bu işten birşey anlamadım yoksa doktorlar Canları ne Zaman isterse öyle mi veriyorlar

Canım 10dk da bir ise bi doktoruna sor bence.. Nolur nolmaz.. En kötü bi nst ye girer yafrucuğun kalbini dinler dönersin :)

Çok üzüldüm yaaa allah yardımcısı olsun doğum yapan kadın nasıl bu hale geldi acaba inşallah kan bulunur :/

doğum sonrası bir şekilde komplikasyon gelişmiştir, o da muhtelemen kanama bozukluklarıyla giden bir olaya ve çoklu organ yetmezliğine neden olmuştur.
7-8 ay önce bir doktor da vefat etmişti doğum sonrası böyle bir olaydan dolayı.

bence bir hastaneye görün gönül, nolur nolmaz.

eğer izinliysen tatlım uyu bu saatte ayakta durma :)

benım için de uyu.. suan uykudan başka bişi düşünemiyorum
Uykumu almışım bu gece cok şükür, 7 bucukta ayaktaydim:)) Cok gec kalkmak istemiyorum, bebisim de biraz zayif, biraz dikkat edeyim de bi sonraki kontrole kadar kilo alsin yavrucugum

aay yeni okudum bunu alllah analı babalı büyütsün inşş :) adınada sevindim ne güzel için rahatladı. bende gidip kendi doktorumun doğumlarını mı izlesem doğum yapanların yanına bir dost diye girerim :)

Kizlar hala beklemedeyim ara ara giriyor sani acaba usuttummu dedim bilemedim.birazdan kizimi uyutunca bende yatayim uyuyayim diyorum hala gecmezse o zmn giderim tahminim.zaten suan da oturuyorum dinlenmeye cekildim.bakalim hayirlisi hakkimizda.

Hic sorma, hic insaf etmediler, pazar aksami ders programi belli oldu, programi görünce cok sinirlendim, baskalarina oncelik tanınmış, özel durumu olmayanlardan bile daha kötüydü programim, ben de madem öyle ışte böyle dedim evet cok sukur rahatsizligi da cabuk atlattim :)

günaydınn yaaa darısı tüm çalışanlara ne güzel ama hemen gidip uyurmusun :):) Şuan sıcak yatağım burnumda tütüyo
Calisiyo olsam benim de uyku gozumde tuterdi heralde ama simdi nasilsa evdeyim ya uykum da gelmiyo:))

Canım seninle günlerimiz aynı sende almışsın rapor ama benim doktorum 3 ekimde başlıyor dedi ben bu işten birşey anlamadım yoksa doktorlar Canları ne Zaman isterse öyle mi veriyorlar

Slm cnm benım SAT tarihim 19 02 2016 dün raporu aldığımda 31+4 tüm,, ancak ölçüler en baştan beri önde çıktı hep dünde 32 hafta içinde olmama rağmen 34+çıktı boy kilo, alabilirmiyim dedim verdi dr...

sgk ile anlaşması olan özel hastaneden aldım, bu farkedermi bilmiyorum

Al iznini rahatla, hem dinlen hem bebisine rahat rahat hazirlik yaparsin, oh miss :))

ama ultrason ölçümlerine göre verilmiyor ki sat neyse ona gre veriliyor cnm ilginç olmuş senin ki :)

Allah korusun böyle olaylar duyunca insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…