- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.801
Bana da bazen giriyor ağrı ama bir iki defa olup geçiyor. 10 dak da bir olması önemli. Doktorunu mutlaka haberdar etmelisin bence.Kizlar dun gece bi kac defa vajinama siddetli sancilari girdi.suan da hala devam ediyor ara ara surekli vajinama agri giriyor kasiklarim ara ara agriyor anliyamadim bu agri neyin nesi.cok canimi acitiyor agri geldiginde.adet agrisi gibi degil kramp sanci tarzi.
Bu tarz normal dogum sancisi ceken oldumu.
10 dk da bir olmasi dikkatimi cekti.ya sanci cekiyorum ya da normal sıradan bisey.
Ay kafam allak bullak oldu ya.
Teşekkür ederim :)Dilekçe falan yazmiyosun canım idareye veriyorsun sadece
Teşekkürler :))Bn direk verdim okula canım bsy istemediler
Canım seninle günlerimiz aynı sende almışsın rapor ama benim doktorum 3 ekimde başlıyor dedi ben bu işten birşey anlamadım yoksa doktorlar Canları ne Zaman isterse öyle mi veriyorlarSlm cnm bende dün aldım
küçük bir işletme olduğu için direk patrona verdim, artık iş göremez bir elemanınız var lütfen bunu muhasebeye verin (dışarıda malimüşavirimiz) dedim,,,, dahada peşine düşmedim...
sistemde olmamak ne demek?
13 yıl evvel kızımda da aynı şekilde yapmıştım, şükür bir sorun olmadı?
valla biz biraz geç başladık :):) ama sardı yani bayadır izliyoruz :) bitince bakayım outlander a :)Ayy çok severim Dexter çok güzeldi. Smdi outlander izliyorum o da gzl
Canım 10dk da bir ise bi doktoruna sor bence.. Nolur nolmaz.. En kötü bi nst ye girer yafrucuğun kalbini dinler dönersin :)Kizlar dun gece bi kac defa vajinama siddetli sancilari girdi.suan da hala devam ediyor ara ara surekli vajinama agri giriyor kasiklarim ara ara agriyor anliyamadim bu agri neyin nesi.cok canimi acitiyor agri geldiginde.adet agrisi gibi degil kramp sanci tarzi.
10 dk da bir olmasi dikkatimi cekti.ya sanci cekiyorum ya da normal sıradan bisey.
Çok üzüldüm yaaa allah yardımcısı olsun doğum yapan kadın nasıl bu hale geldi acaba inşallah kan bulunur :/
bence bir hastaneye görün gönül, nolur nolmaz.Kizlar dun gece bi kac defa vajinama siddetli sancilari girdi.suan da hala devam ediyor ara ara surekli vajinama agri giriyor kasiklarim ara ara agriyor anliyamadim bu agri neyin nesi.cok canimi acitiyor agri geldiginde.adet agrisi gibi degil kramp sanci tarzi.
Uykumu almışım bu gece cok şükür, 7 bucukta ayaktaydim:)) Cok gec kalkmak istemiyorum, bebisim de biraz zayif, biraz dikkat edeyim de bi sonraki kontrole kadar kilo alsin yavrucugumeğer izinliysen tatlım uyu bu saatte ayakta durma :)
benım için de uyu..suan uykudan başka bişi düşünemiyorum
KIzlar bebekleriniz kacar kilo oldu boylari falan :) catlama oldumu cok?
aay yeni okudum bunu alllah analı babalı büyütsün inşş :) adınada sevindim ne güzel için rahatladı. bende gidip kendi doktorumun doğumlarını mı izlesemKızlarrrrrrr yeni.geldim hastaneden arkadaşım 4 kg eslem bebeğine kavuştu. İkiside sağlıklı ve iyiler. Doktorumla görüştük çok ilgilendi sağolsun içim çok rahat şuan ameliyata rahat gidicem. İlgisi süper. 2 saate bir ağrı kesici ile arkadaşım hafif sızlanmalar ile rahat geçirdi günü. İlk doğumumda hiç ilgi yokmuş ve ağrı kesici eksikliğinden kıvranmışım ben. Bebekten ayrılamadım ilk kakasını kucağımda yaptı :)))) daha bi cesaret doluyum şuan korkmayın bende korkmıcam sadece doktor bastırınca bağırdı ama 3 kere yaptılar ilkini hissetmedi uyuşuktu son 2 sini hissetti. Basılınca ağrıyı tetikliyor dedi. Onun dışında dediğim gibi hafif sızlanmalar vardı eeee oda çok normal bana göre:)))))
Nasıl ya bu durumunda anlayış gösterecekleri yerde bi de köstek mi oldular yani?!! Neyse iyi yapmışsın canım izne ayrıldığına o zaman.. Rahatsızlığın da kısa sürmüş Allahtan.. Daimi doğal ishal olan biri olarak söylüyorum suyu düzenli içersen bebişe bişey olmuyo hakkaten rahat ol :))
Hic sorma, hic insaf etmediler, pazar aksami ders programi belli oldu, programi görünce cok sinirlendimNasıl ya bu durumunda anlayış gösterecekleri yerde bi de köstek mi oldular yani?!! Neyse iyi yapmışsın canım izne ayrıldığına o zaman.. Rahatsızlığın da kısa sürmüş Allahtan.. Daimi doğal ishal olan biri olarak söylüyorum suyu düzenli içersen bebişe bişey olmuyo hakkaten rahat ol :))
Calisiyo olsam benim de uyku gozumde tuterdi heralde ama simdi nasilsa evdeyim ya uykum da gelmiyo:))günaydınn yaaa darısı tüm çalışanlara ne güzel ama hemen gidip uyurmusun :):) Şuan sıcak yatağım burnumda tütüyo
Canım seninle günlerimiz aynı sende almışsın rapor ama benim doktorum 3 ekimde başlıyor dedi ben bu işten birşey anlamadım yoksa doktorlar Canları ne Zaman isterse öyle mi veriyorlar
aynen var öyle deli bir psikoloji :) h sonları bende hep erken uyanıyorum :)Calisiyo olsam benim de uyku gozumde tuterdi heralde ama simdi nasilsa evdeyim ya uykum da gelmiyo:))
Al iznini rahatla, hem dinlen hem bebisine rahat rahat hazirlik yaparsin, oh miss :))Günaydıııın ben de dün çalışabilir raporu aldım ama her an vazgeçip çalışamaz raporu alabilirimBenim için de yat uyu dinlen bütün gece tuvalete kalkmakta falan uyuyamıyorum cinnet geçircem artık
ama ultrason ölçümlerine göre verilmiyor ki sat neyse ona gre veriliyor cnm ilginç olmuş senin ki :)Slm cnm benım SAT tarihim 19 02 2016 dün raporu aldığımda 31+4 tüm,, ancak ölçüler en baştan beri önde çıktı hep dünde 32 hafta içinde olmama rağmen 34+çıktı boy kilo, alabilirmiyim dedim verdi dr...
sgk ile anlaşması olan özel hastaneden aldım, bu farkedermi bilmiyorum
Allah korusun böyle olaylar duyunca insan korkuyordoğum sonrası bir şekilde komplikasyon gelişmiştir, o da muhtelemen kanama bozukluklarıyla giden bir olaya ve çoklu organ yetmezliğine neden olmuştur.
7-8 ay önce bir doktor da vefat etmişti doğum sonrası böyle bir olaydan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?