• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.
Canım ben doğum yapmadım ama daha önce sezeryan olan ve 2.ye hamile olan tüm arkadaşlarımda aynı sıkıntı var.hatta kuzenim bebek orayı tekmeleyince canının çok yandığnı ve sancı oldgnu sölüyodu.ki ben laparskopi ile dış gebelik ameliyatı olmuştum küçücük 1cm lik dikişlerim bile sızlıyor ara ara.korkma lütfen.

Ikra meyra Ikra meyra canım 2 gündür nerelerdesin doğum yapmadın dimi?
yok canim daha dogum yapmadim ama dun yazdim yaa canim arada girip begeniyorum canim zorlaniyorum artik nefesim kesiliyor kasilmalari siklasti 34+3 olduk bugun 36 haftama az kaldi 35+5 de randevum var haftaya cuma gunu 10-10-2016 dogum olabilir canim daha once gelmezse kizlarim :))

6 yasina kdr yarim gun calisip yarim maas alanlara devlet 800 küsür tl yardim yapiyomus gibi bisi dedi bana da arkadas, arastirmadim daha...
Ay su muhabbeti tam ogrenebilsek super olcak internette cok ayrintili bilgim yok sadece bulabildigim analik izni bitiminde hemen kullanilmak sartiyla yarim gun calisip tam maas aa hakkimiz varmis tabi bunu kullanirke ayrica sut izni kullanilmiomusta su okula gidene kadar yarim gun calisinca yarim maas disinda devlet 800 kusur lira ekstra para vermesi kismini bulamadim

Çocuk sayısına bakmıyor desene :olamaz: ayy ben ablama derdim her sancı da doğum diye giderlerdi gelirlerdi ben de kasılma diye gidip gidip geliyorum :olamaz: elbet birinde tutacak diye ümit ediyorum önemsemediğime denk gelirse evde kısmet artık :KK16:
Önrmsemediğine denk gelmez buraya yazarsan biz seni panikletiriz doğruyu haadaneyee:KK70:

yok canim daha dogum yapmadim ama dun yazdim yaa canim arada girip begeniyorum canim zorlaniyorum artik nefesim kesiliyor kasilmalari siklasti 34+3 olduk bugun 36 haftama az kaldi 35+5 de randevum var haftaya cuma gunu 10-10-2016 dogum olabilir canim daha once gelmezse kizlarim :))
oyy masallah yaaa...:KK45:
biz bile bu kadar şikayet ederken sen ne yapasin dimi tatlım yaa..
Allah yardımcin olsun son zamanlarında

2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.
Canim beninde oluyor ara ara bende usuttugum icin oluyor diye dusunuyorum 1 2 haftadir buralar cok sogudugu icin

Farketmedim canım dün sık giremedim hastanedeydim. Hayırlısıyla gününü bekler ikizlerin inşallah canım. Biz bir tane ile başedemiyoruz senin kasılmalar çok normal allah yardımcın olsun . Benim randevuda yarın bakalım paşam nasılmış:)))

Canım gonulll gonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi :KK43: ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz:KK12:

Ben daha kasilma var mi yok mu onu anlayamiyorum haftalardir burda konusulan...

Doğum sancısını bilmem ama

canım Allah korusun erken yaşamayalım hiçbirimiz ama inan anlaşılmıcak gibi değil yani anormal bişiler olduğunu anlıyosun zaten kendini belli ediyor.cumartesi gecesi sabaha kadar alt bel kısmım içerden sancıdı (ne çok ne az) ama huzursuz ediyodu aynı zamanda kesintisiz rahim ağrım vardı çok değil ama sürekli.pazar öğlen acile gittik gerçektende sancım varmış.yani mesela istiraatle geçmeyen uzun süreli ağrı sancınız varsa doktora gidin derim...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin.

Peki bu vajinadaki tekme yemisiz de çürümüş gibi olan sürekli agriya ne demeli? O hic gecmiyor sanki...

Kızlar bide nst de sancınız normal sınırdaysa ,kanamanız yoksa suyunuz gelmediyse alttan elle muayne yaptırmayın.acilde hemşire yapmak istedi yaptırmadım ,doktorum öyle demişti.doğumu tetikleyebilir diye.ama kanama varsa su geldiyse mecbur yapılacak.bilginize.

Bu bilgi iyi oldu. Normal sınır kaç olmali, haftaya göre degisir mi?

gonulll gonulll umarim her sey yolundadir canim...

Ben daha kasilma var mi yok mu onu anlayamiyorum haftalardir burda konusulan...

Peki bu vajinadaki tekme yemisiz de çürümüş gibi olan sürekli agriya ne demeli? O hic gecmiyor sanki...

Bu bilgi iyi oldu. Normal sınır kaç olmali, haftaya göre degisir mi?

gonulll gonulll umarim her sey yolundadir canim...
Canım kasılma 32 haftadan sonra artar dedi doktorum korkma dedi tabi sancısız ve kısa süreli olduğu sürece.kasılma karnın komple taş gibi oluyor.bazen nefes kesiliyor.ama az hareket edince normale dönüyor.
Vajinadaki tekme yemiş hissi çatı kemikleri ağrısı.o malesef bendede ağrıyor.doktor bebek baskısı dedi.
Canım nst deki sancı değerlendirmesi tabikide doktor en iyi bilir.benim tek bildiğim 32den sonra nst de doğuma hazırlık sancıları çıkabilir.önemli olan sancı seviyesinin yüksek olmaması ve sürekli olmaması.detayları bilemicem.ama kanama ve su yoksa hemşireye elle muayne yaptırmayın.
Kısaca sizi huzursuz eden tuaf gelen her durumda doktorunuza görünün çünkü erken doğum , sancılar erkenden farkedilirse 4-5haftaya kadar ertelenebiliyor.(tabiki Ertelenemeyen durumlarda söz konusu ama tedbir almak mümkün)

Back
X