• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizzlaarrr, dun okulda arkadaslarim bana babyshower yaptilar. Ogrenciler var diye uzun zaman ayiramadik, kece isleri yapamadik ama olsun. Sag olsunlar, bir araya geldik. Ufak oyunlar oynadik. Cok da guzel bir pasta yaptirmislar, kedişimi de unutmamislar :KK33: Kapi süsümu de astim. Magnetlerimi henuz yapamadigim icin dagitamadim...

Eklentiler

• PicsArt_09-28-08.48.02.webp
    PicsArt_09-28-08.48.02.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 84
  • PicsArt_09-28-08.51.52.webp
    PicsArt_09-28-08.51.52.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
  • PicsArt_09-28-08.50.55.webp
    PicsArt_09-28-08.50.55.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
  • PicsArt_09-28-09.03.44.webp
    PicsArt_09-28-09.03.44.webp
    5 KB · Görüntüleme: 83
Hayırlısı olsun inşallah canım. Emel hanım çok yoğun olduğu için hastalarını dağıtıyormuş diye duymuştum burada acaba hasbeee hasbeee mi demişti? Tam bilemedim @Larus ta olabilir mi?yetişemediği zaman başka doktora paslıyormuş. Doç olunca herkes onu tercih ediyor ama iyice sorsaydın hastanede keşke. İnşallah istediğin gibi ilerler süreç sağlıkla kavuş bebeğine canım. Hastane iyi ama:KK66:
Ben değildim canım emel hanıma hiç gitmedim direk feyza hanımla başladım

En büyüğü kuku ağrısı mı, aşağı yapılan baskı ağrısı mı, çiş koşturmaları mı, bel ağrısı mı, mide yanmaları reflüler mi... Seçemedim, ben de hepsi zorluyor ayrı ayrı :))
Hahah kiyamam bende hepsi suan var zaten tamam ozaman :) hayirlisiyla kucaklarimiza alalim insallah saglikla :)

Kizzlaarrr, dun okulda arkadaslarim bana babyshower yaptilar. Ogrenciler var diye uzun zaman ayiramadik, kece isleri yapamadik ama olsun. Sag olsunlar, bir araya geldik. Ufak oyunlar oynadik. Cok da guzel bir pasta yaptirmislar, kedişimi de unutmamislar :KK33: Kapi süsümu de astim. Magnetlerimi henuz yapamadigim icin dagitamadim...
Çok güzel moral olmuş sana canım insanın böyle arkadaşlara ihtiyacı var:))

Yok o mesaj bana ait senden beklenti bambaşka bebişim :halay:
because of you because of you çatır çatır doğurup, ben doğurdum kızlar suyum geldi hastaneye gittik.açılmam 4 cm idi 2 saat sonra 10 oldu 3 ıkınmada ağlama sesini duydum derseeeeeeee:KK71: ozaman görürsünüz:KK9:
:KK73: hadi be becausem ofum youm:KK8:

kızlar kameralı telsiz alan oldu mu hiç? bir türlü karar veremedik hangi marka alacağımıza o kadar çok çeşit ve marka var ki...Var mı bu konuda tavsiyeleriniz?

Ben motorola aldım canım fotodaki denedik cekim gücü vs si gayet iyi görünüyo bakalım

Eklentiler

• IMG_2163.webp
    IMG_2163.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar iyi geceler 2 gecedir gram uyku uyumadım çok şiddetli bir kaşıntım var ellerimin üstünde özellikle yüzümün bazı yerlerinde yarın sabah doktora gidiyorum gebelik kolestozu diye bir hastalık varmış çok tehlıkelıymiş doktorum gel kan tahlili yapıcaz dedi böyle bir şey yaşayan varmı aranızda

Kızlar iyi geceler 2 gecedir gram uyku uyumadım çok şiddetli bir kaşıntım var ellerimin üstünde özellikle yüzümün bazı yerlerinde yarın sabah doktora gidiyorum gebelik kolestozu diye bir hastalık varmış çok tehlıkelıymiş doktorum gel kan tahlili yapıcaz dedi böyle bir şey yaşayan varmı aranızda
Ben varım canım bayramda hastanede yattım

İlaç kullanınca değerler normale dönüyor ve Allahın izniyle risk kalmıyor canım ben kendimi çok yıprattım ama gerek yokmuş sadece 36 haftada doğuma alıyorlar çok şükür biz iyiyiz. Ast alt ve açlık safra asitine bakılması gerekiyor

Back
X