• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de onun icin konyaya gel git yapacagim canim.meram tipa da gidiyorum ama hic icime sinmedi.benimki riskli gebelik o yuzden her acidan dusunuyorum ve baskentte karar kildik.perinatolog oldugu icin emel hanimi tercih ettik ama baskasina yonlendirme olayi olursa da feyza hanimi tercih ederim.ilk defa gidecegim zaten.insallah memnun kalirim az zaman kaldi doguma
Hayırlısı olsun hakkında canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine randevudan sonra beni etiketle bakalım anlaşabilcekmisin emel hanımla:)) merak ettim.

Sancilarim durmuyor heran sezeryana alabilirler sabahad kalabilir.ins yavrumu hemen kucagma alirim.bi daha celeston atildim

Yine kvalide yok tabiii

Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla

:dua:
Amin canım Allah'ın duası üzerinde olsun inşallah ..:dua:

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.

Canim haftan cok iyi 33 haftalik dogdu sukur canim ve 34-35 haftaya kadar kuvezde kaliyorlar gelisimini tamamlicak en kisa zamanda kizcenle evinize saglikla gideceksiniz insallah rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin rabbim bahti acik sansi acik olsun ... ecmain

Yazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.

Dogar dogmaz saniyelik gordum bebegimi.suan daha yatiyorum agrilarim cok.

canım allah bebeğinizi size bagışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

tez zamanda agrılarında geçer kızını da yanına verirler inşallah.

bol bol dua et şükret. kendini üzüp aglama yine bebegin için güçlü ol ki sütün olsun.

güzelcene besler annesi kiloları alır inşallah hemencecik.

gelişmelerden bizleri de haberdar et lütfen fırsat buldukça. doktor kotrollerinden sonra ne kadar küvezde kalıcak söyler mutlaka.

2 kilo üstünde olunca çok kalmıyor diye biliyorum. allah sana ve eşine sabırlar versin inşallah..

Gordum canim hastane donusu mesajini hic skma canini cok da az gibi gelmedi bana acikcasi kuzum normalden 100-200 gr dusuk onu da haftaya esitler sen merak etme hic sagligi yerinde ya mehmet girayimizin daha ne isterizz
Elhamdülillah canım. Sağlıklı rabbim başka dert vermesin yaren92 yaren92 söylicek ben yicem oğlum tosun gibi doğacak inşallah:KK70: herkesin bebeği sağlıklı doğsun inşallah

Elhamdülillah canım. Sağlıklı rabbim başka dert vermesin yaren92 yaren92 söylicek ben yicem oğlum tosun gibi doğacak inşallah:KK70: herkesin bebeği sağlıklı doğsun inşallah

Kız ben canım ne isterse o sen beni dinleme Ikra meyra Ikra meyra yı dinle bak ne güzel sağlıklı şeyler yazmış sana :kk77:

kızlar doğum iznine ayrılanlarınız var mı arada 32+0 damı alınıyor rapor
evt canım 32 haftada alıyorsun

ben 1 hafta uzattım. ayı tamamlayıp tam maas almak için.

pazartesi günü geri iptal ettiricem. bundan sonraki süreçte daha iyi dinlenip ve beslenmek istiyorum.

Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın:KK70:

canım benım de ilk aylarda canım acayip şekilde anoson kokusu çekmişti :):)

öyle alkol alışkanlıgım içmişliğimde yoktur halbuki.. eşimde öyle yani bizim eve giremez bile.. alkol satan yerden alışvveriş bile yapmayız. mekanlara girmeyiz..

nerden esti bilmiyorum ama nasıl canım koklamak istiyordu :)

ama eşim izin vermedi :) bende 1-2 hafta sonra unuttum.

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/

E bunun +sı - si yok mu, moral bozmuş doktor. Arkadaşım 38+3te sezeryanla 2800 dogurdu. Bi sıkıntı da yaşamadı. Bozmak yok moralleri :KK66:

Senin doktor bence ne olsa sezeryan olacak diye kilosunu az diye yorumluyor. Sonuçta açılma derdi falan yok. Benim ki de kilolu diye başından beri iri Bebek iri Bebek diyordu
Aynen öyle canım nasıl olsa kesicem seni bari az tontiş olsun boşa gitmesin diyor:KK70:
Haaa bugün sezeryan ipliğini sordum eriyen iplikmi estetik dikiş mi diye. Estetik dikiş ama eriyen iplik biraz kalın olur iz kalır bunda farkedilmeyecek incelikte iz kalacakmış.bizimkinin başında sonunda düğüm olacak 1 hafta sonra acıtmadan kenardan çekicez dedi ismini söyledi ama aklımda kalmadı:KK30:

Tamam cnm sor bakalım ne dicek bnm de en büyüğü 7 cme yaklasmsti baya oldu ama su an 10 cm olms mudur bilmyrm.göremiyo doktorlar inşallah doğumda alırlar da kurtuluruz
Ben ozellikle doktor unutur da bir terslik olur sezeryana alirsa miyomu yanlislikla keser mansetlik oluruz diye korkuyorum valla.. normal hayatta okadar sacmalik yasayan bir insanim ki bu da gelirse sasmam yani :KK43: insallqh cok buyumemistir canim seninki de

Ama bu yarım gün olayı sadece 2 ay sürüyormuş ilk çocukta

ben 6 ay ücretsiz talep edicem bakalım ne olacak.

yada maddi durumumuz çok kötüşleşirse mecbur 2 ay lık bunu talep edicem.

o an ki durumumuza göre karar vermem gerekicek

ev kredisi ödüyoruz çnkü kredi ödedikten sonra geriye bişi kalmıyor tek maasla geçim çok zor.
aynen cnim sırf bu yuzdn bende ucretsiz kullanamycam galıba :(

Yazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.

Dogar dogmaz saniyelik gordum bebegimi.suan daha yatiyorum agrilarim cok.
Allah yardımcın olsun kuzum ağrıların azalıcak inşallah şuan en şiddetli zamanı spinal mi oldun? Ayaklanınca bebeğini görürsün üzülme en kısa zamanda da evine götürürsün inşallah.

Aynen öyle canım nasıl olsa kesicem seni bari az tontiş olsun boşa gitmesin diyor:KK70:
Haaa bugün sezeryan ipliğini sordum eriyen iplikmi estetik dikiş mi diye. Estetik dikiş ama eriyen iplik biraz kalın olur iz kalır bunda farkedilmeyecek incelikte iz kalacakmış.bizimkinin başında sonunda düğüm olacak 1 hafta sonra acıtmadan kenardan çekicez dedi ismini söyledi ama aklımda kalmadı:KK30:

Markalı ip olsun :super: sana markalı ipler yakışır bebeğim :KK48:

Back
X