- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.341
Kızlar Aralık anneleri bugün 30+ da doğum yapmış biri var. Bebeği küvezdeymiş allah sağ salim kavuştursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hiç yok sanırsam hala 75 beden normal destekli sütyenlerimi takıyorum hala rahat rahat çıkarırım yandan tabii süt olursaonun büyüklükle küçüklükle alakası yok diyorlar ama bilmiyorum inş sıkıntı çekmeyiz
ay kıyamam Allah yardımcısı olsunKızlar Aralık anneleri bugün 30+ da doğum yapmış biri var. Bebeği küvezdeymiş allah sağ salim kavuştursun.
:)) valla o kızcağızında içine oturmuştu:)) benim hayalim hemen kilo vercem ya bunu kaç gün giyecemde bu kadar veriyoz diyorum. ayy inş veririz de kalsın kenarda pijama razıyım :))
yuhh 300 mü amann ben ucuza almışım o zaman :)
inş senin bebeğin sütünü sever minnakBende eskilerimi giyiyorum 80 di benim biraz sıkıyor ama dediğim gibi çok büyümediler. inş canım ya ben mesela hiç anne sütü almamışım annem çok zorlamış ama yok tadını sevmemişim anne sütünün
:)) valla o kızcağızında içine oturmuştuyok be kuzu giyersin en azından kışı o takımlarla geçirirsin çünkü rahattır o pijama takımları özel kesim olduğu için kasıntı değildir bebeğide rahat rahat emzirirsin
çok zor ya rabbim yardım etsinKızlar Aralık anneleri bugün 30+ da doğum yapmış biri var. Bebeği küvezdeymiş allah sağ salim kavuştursun.
inş senin bebeğin sütünü sever minnaksütyenin meme kısımları oluyorda benim çevresi olmuyor sıkıyor ek kanca alıcam valla arkalarına olmuyor böyle
kuzum benimde çok kilom relax mode dan l aldım tam oldu ben 3 basamaklı oldum diyeyim sen anlaa![]()
Ay Rabbim yardımcısı olsun, bundan sonra burda ağrısı sancı olanı erken doğuranı çok duycaz ama inşAllah hepimiz vaktinde sağ salim doğumlar yapar bebişlerimizi kucağımıza alırız.Amin.Kızlar Aralık anneleri bugün 30+ da doğum yapmış biri var. Bebeği küvezdeymiş allah sağ salim kavuştursun.
valla bende çok değiştim kuzu hamile kaldıktan sonra ama :) mecbur hayat şartları araştırıp uygun nerdeyse onu alıyoruz hele bide bebek geliyor sıkıysa düşünme, ben zaten kışın tayt giyerim hep benim için sıkıntı olmaz derli toplu duruyorben bide büyük beden bir eşofman alayım diyorum malum kış ayındayız onuda eşime dedim bu sosyete pazarları vs yerden alayım zayıflayınca gider en iisini sen bana alırsın dedim :))
yani oturmuştur tabi 300 liraz az değil eskiden bende hiç acımazdım ama avlenince evi geçindirmek vss olunca paranın değerini daha bir anladım hayat değiştirdi beni :))
hmm sende almışsın baya hamile kalmadan önce kaç kiloydun kuzu, anaaam ne rahattım ben hamile kalmadan önce şimdi göbeği tuta tuta gidiyorum yürümeminde şaftı kaydı bacakları aca aca rabbim hayırlısı ıle kurtar biziayy hiç sorma benimde i,zi çıkıyor akşama eve gittiğim gibi atıyorum üstümden genişledim tabi iyce 80 üstüne çıktım ömrümde gelmediğim kilo![]()
valla bende çok değiştim kuzu hamile kaldıktan sonra ama :) mecbur hayat şartları araştırıp uygun nerdeyse onu alıyoruz hele bide bebek geliyor sıkıysa düşünme, ben zaten kışın tayt giyerim hep benim için sıkıntı olmaz derli toplu duruyor
sabah sezeryanla bebişi aldılar kızı kuvezde şimdi kendide dinleniyor sancısı var canımKızlar gönül un durumu nedir geçmişi okumaya sabreemedim...
hmm sende almışsın baya hamile kalmadan önce kaç kiloydun kuzu, anaaam ne rahattım ben hamile kalmadan önce şimdi göbeği tuta tuta gidiyorum yürümeminde şaftı kaydı bacakları aca aca rabbim hayırlısı ıle kurtar bizi
ayyy ikiside ıyi olsunsabah sezeryanla bebişi aldılar kızı kuvezde şimdi kendide dinleniyor sancısı var canım
aynı ben bi tayt bi hırka butun kış böyleyim bende :))masraf olmazmı kuzu benim komşular var yeni doğurdular onları görüyorum valla bez yetiştiremiyorlar zorr yani şimdi önümüzde kış bebek yeterki hasta olmasın diye açcam doğalgazı yuksek derecelere inş zam getirmezler onda o düşündürüyor beni:))) hahaha sende mi benimde adımı taytlı kız koymuştu arkadaşlarım bi tane yün tayt alayım üstünde tunikk ondan rahatı yok benim için :)))
hiç sorma bebekle beraber acayip arttı masraflar daha doğmadan böyle doğunca bakalım nasıl olacak bende ücretsiz alacam bide
aynı ben bi tayt bi hırka butun kış böyleyim bende :))masraf olmazmı kuzu benim komşular var yeni doğurdular onları görüyorum valla bez yetiştiremiyorlar zorr yani şimdi önümüzde kış bebek yeterki hasta olmasın diye açcam doğalgazı yuksek derecelere inş zam getirmezler onda o düşündürüyor beni![]()
Aynen bizim evde buzzzz, açcaz kombiyi. Bir de tadilat işi var 3-5 gune o da bitecek. Azıcık fayda eder de soğugu keser inşallah.aynı ben bi tayt bi hırka butun kış böyleyim bende :))masraf olmazmı kuzu benim komşular var yeni doğurdular onları görüyorum valla bez yetiştiremiyorlar zorr yani şimdi önümüzde kış bebek yeterki hasta olmasın diye açcam doğalgazı yuksek derecelere inş zam getirmezler onda o düşündürüyor beni![]()