• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aminn canım. sorma ben evlendiğim gibi kilo aldım 68 le hamile kaldım kilo vermeden hamile kaldım 13 kiloda aldımmı boyda var bende heybetli biri oldum iyce :)) eşimde bir o kadar zayıf yanında dev gibi kaldım :))
maşallah boy varmış sende ben minyonum 65 kilo oldum koca göbeğim çıktı onden eşim oburiks deyip duruyor bana:) doğurunca verirsin kuzu ama en az 6 ay geçmesi lazımmış doğumun üstunden yani yaza artık bebiş de ele avuca gelir inş yaza da :)):KK46:

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
benimde geçen hafta 2200 du ama doktor bana çok zayıf demedi.. sadece 3500 kilolati gormez 3 civari dogar dedi ..yani bende 34 haftadaydi bunlari konustugumuzda...
bence canını sıkma tatlım..çok zayıf falan diil..sen bol protein ağırlıklı Beslen gerisini hiç düşünme..Ayrıca beyin ve kemik gelisimini iyi olması önemli olan... boşuna üzülme sakin canım benim..benim pasada çok kilolu olmucak..:KK30:

ayy evet yaa bende o doğalgazı düşünüyorum şimdiden ben bide küçük bir elektrikli soba aldım bebeğin odasını onla ısıtırım birazda banyo yaparkende kullanırım diye. Bu ankaranın soğugu fena zaten ben alışamadım buraya bir türlü ahh ahh akdeniz havası gibisi yok
aa bak o ısıtıcı mantıklıymış bi tanede ben alıyım bari banyodan evvel ısıtırım odayı bi güzel :) ankara fena geçiriyor kışı bende haberlerde falan dikkat ederdim hep buraya 1 kar yağsa oraya 1000 yağıyor aman dikkat et kuzu bebişi üşütme oyy minnak kuzuu

maşallah boy varmış sende ben minyonum 65 kilo oldum koca göbeğim çıktı onden eşim oburiks deyip duruyor bana:) doğurunca verirsin kuzu ama en az 6 ay geçmesi lazımmış doğumun üstunden yani yaza artık bebiş de ele avuca gelir inş yaza da :)):KK46:

Ayyy evde banada göbekli diyor sürekli eşim yürüyüşüme bakıp bakıp gülüyor beni sinir ediyor bazen kafasına vuruyorum bende :))
canım bakalım benim arkadaşlarım sıkı sıkı tembihlediler beni aman emzirme döneminde kilo alma o dönemde çok alınıyor diye dikkat etmem lazım hedefim seneye yazın eski halime dönmek

aa bak o ısıtıcı mantıklıymış bi tanede ben alıyım bari banyodan evvel ısıtırım odayı bi güzel :) ankara fena geçiriyor kışı bende haberlerde falan dikkat ederdim hep buraya 1 kar yağsa oraya 1000 yağıyor aman dikkat et kuzu bebişi üşütme oyy minnak kuzuu

Ayy sorma ankara öyle malesef birde ben adanadan geldim buraya hayatımda kar görmemiştim :))) hala yürüyemem karda çok komiktir o hallerim

Aslında normal bebek kilosu 3 3500 arası annemde öyle dedi kafaya takma normal dedi. Doktor iri Bebek dopurtmaya alışmış bence birde ilk kızım kilolu olunca bunuda öyle bekledi galiba. Neyse sağlıklı olsun inşallah bol bol sütle kilo alsın.
Can'ım doktorların verdikleri kilolar tahmini hiç biri birebir tutmuyor o yüzden sakın canını sıkma ben çoğu Zaman sormuyorum bile v gerçek şu ki son haftalarda kilo alır bebekler o yüzden şimdiden sonra bol süt iç ve haftaya gittiğin kontrolde farkı göreceksin günde iki bardak ben bu hamileliğimde daha hiç süt içmedim çok tiksindim ilkinde hergün içerdim 3500 gr doğdu maşallah güzel kilo aldı sonradan da hiç düşünme bunları rabbim sağlık versin bal başka doktora gitsen kilosu farklı çıkar

aynen bizde, doktor koca kafalı diyor bizimkine hiç telaşlancak birşey yok demeyide ihmal etmiyor ama eğer normal olursa ben nasıl doğururum bilmem:olamaz:
bizi.de ayni canım zaten kilosu az bide koca kafali bu dio..bizde ısrarla sorduk bi sorun olurmu diye Hayır hersey çok normal diyip duruyo..ters duruyo zaten bide koca kafali dönerse dogurabilicekmiyim orasıda meçhul.... ayyyy kafamda deli sorular:olamaz:

Ayyy evde banada göbekli diyor sürekli eşim yürüyüşüme bakıp bakıp gülüyor beni sinir ediyor bazen kafasına vuruyorum bende :))
canım bakalım benim arkadaşlarım sıkı sıkı tembihlediler beni aman emzirme döneminde kilo alma o dönemde çok alınıyor diye dikkat etmem lazım hedefim seneye yazın eski halime dönmek
:)) biz şimdi onlara çok komik geliyoruz anlaşılan, ben doğururken eşimin yüzünü nasıl tutuştuğunu görmek isterdim doğrusu napar acaba ağlarmı tam bir merak konusu:KK35: emzirme dönemindede mecbur yiycez canım yiyelimki süt olsun ama aşırıya kaçmadan tabii yaza yürürsün kuzum aynı anda sana pilatesi de öneririm sıkılaşırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum tabii bebişle nasıl olur bilmem

:)) biz şimdi onlara çok komik geliyoruz anlaşılan, ben doğururken eşimin yüzünü nasıl tutuştuğunu görmek isterdim doğrusu napar acaba ağlarmı tam bir merak konusu:KK35: emzirme dönemindede mecbur yiycez canım yiyelimki süt olsun ama aşırıya kaçmadan tabii yaza yürürsün kuzum aynı anda sana pilatesi de öneririm sıkılaşırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum tabii bebişle nasıl olur bilmem

Tabi

tabi cnm yiycez ama aşırı değil arkadaşa vermişler tatlıyı süt yapar diye diye halbuki o süt yapmazmış su bulgur yeşillik yaparmış onlara dikkat edecem bende
aynen onlara komik geliyoruz bende anneyim ben ne gülüyorsun diye kzıyorum ona :)

ayy en sıcak yerden gelmişsin bide kıyamam ne zor olmuştur sana :olamaz:

sormaa ne komik maceralarım oldu ilk günlerimde. iş doolayısıyla geldim buraya ilk iş günüm bir kar yağdı mart ayında aman allahım bende ne bilim giydim topukluları yok böyle rezillik sokkatakilerden yardım isteyerek yürüdüm manyak demişlerdir bana nasıl giymiş bunu diye acemilik işte kar görmeyen masum köylü misali :))

bizi.de ayni canım zaten kilosu az bide koca kafali bu dio..bizde ısrarla sorduk bi sorun olurmu diye Hayır hersey çok normal diyip duruyo..ters duruyo zaten bide koca kafali dönerse dogurabilicekmiyim orasıda meçhul.... ayyyy kafamda deli sorular:olamaz:
benimle aynı kaderi paylaşan insanların varlığını bilmek ne güzel canım :KK73: valla bizim doktor benim komşuyada kafası büyük tosun gibi olcak herhalde demiş sonra kızın günü gelince sezeryana aldı üstelik ters de değildi bebiş valla banada aynısını yapar gibime geliyor çünkü aynı doktor , bende sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum tabii hayırlısı olsun ne diyim

Tabi

tabi cnm yiycez ama aşırı değil arkadaşa vermişler tatlıyı süt yapar diye diye halbuki o süt yapmazmış su bulgur yeşillik yaparmış onlara dikkat edecem bende
aynen onlara komik geliyoruz bende anneyim ben ne gülüyorsun diye kzıyorum ona :)
:)kolaymı bi tosun taşımak, süt yapabilcek yenilecek şeyler varda şimdi yazmıyorum buradan bu kadar hamişin canını cektirmeyim

sormaa ne komik maceralarım oldu ilk günlerimde. iş doolayısıyla geldim buraya ilk iş günüm bir kar yağdı mart ayında aman allahım bende ne bilim giydim topukluları yok böyle rezillik sokkatakilerden yardım isteyerek yürüdüm manyak demişlerdir bana nasıl giymiş bunu diye acemilik işte kar görmeyen masum köylü misali :))
:oha::halay:karda kışta topuklu giymek aman yarabbim

Back
X