bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
inş canım ya azcık toparlanana kadar gelse yeter bana, senin kaynanada senin kırkı çıkarana kadar kalıyormuş bakımın iyi olur işte
ayy Allah korusun cnm 40 gün hep birlikte kesin bir olay olur çünkü biraz karışan bir tip bende hiç gelemem öyle şeylere bir susar iki susar 3. sünde veririm cevabı :)) biz birde çok sorun yaşadık evlilik arefesinde yok kalmaz o kadar aramız kesin bozulur yüzyüze o kadar kalırsak :))

inş canım ya azcık toparlanana kadar gelse yeter bana, senin kaynanada senin kırkı çıkarana kadar kalıyormuş bakımın iyi olur işte

ay aynı evde hem anne hem kv zor oluyor valla. benim evim küçük 90 metre kare annem bizde kalacak kv gelecek görümcem şimdiden uçak biletini aldı görümcem var diye ablamda gelirrrr bakalım napcez :)

Hayırlısı olsun canım. doktorun öyle söylediyse al bencede. ohhh yat dinlen bebişine hazırlan hayırlısıyla.

Oooo ben onu yedim valla hamilelikte bişey olmadı iyice temizleyin evde pişirin off bak yaaaa anneme söylicem bol proteine ihtiyaç var

Kız benim adam eve girmez evde pişirirsem dışarı da güzel yapan bi yer var oraya gidiyoruz ben işkembe o mercimek içiyor diyorum dışarda mercimek mi içilir bari başka bişi yaptır yok

yok yok tabiki şaka yaptım kalmasın zaten kaç kişi çekilirmi lohusalık anne kalsın anne candır bi kere daha rahat edersin inş çabucakta toprlanırsın kuzu

ay aynı evde hem anne hem kv zor oluyor valla. benim evim küçük 90 metre kare annem bizde kalacak kv gelecek görümcem şimdiden uçak biletini aldı görümcem var diye ablamda gelirrrr bakalım napcez :)
kız o ne cümbür cemaat anammm bebeği havasız bırakcaklar bi de bunun bebek görmeye gelenleri olcak felaket

kız o ne cümbür cemaat anammm bebeği havasız bırakcaklar bi de bunun bebek görmeye gelenleri olcak felaket

haahah aynen doğum sonrası depresyonuna işte böyle giriliyor neyse gelirlerde görümce kv çok kalmaz heralde anlayışlı insanlar öyle bebeği görür 2 3 gün sonra giderler diye düşünüyorum :)

Kız benim adam eve girmez evde pişirirsem dışarı da güzel yapan bi yer var oraya gidiyoruz ben işkembe o mercimek içiyor diyorum dışarda mercimek mi içilir bari başka bişi yaptır yok
aynen ya mercimek neymiş :) evlerde yapılıyor zaten devamlı bende laf ederdim şahsen

haahah aynen doğum sonrası depresyonuna işte böyle giriliyor neyse gelirlerde görümce kv çok kalmaz heralde anlayışlı insanlar öyle bebeği görür 2 3 gün sonra giderler diye düşünüyorum :)
inş kuzu yoksa senin halini düşünemiyorum ben bak ne olursa olsun stress yapma sen artık süt veren bi anne olucaksın biliyorsun zaten

inş kuzu yoksa senin halini düşünemiyorum ben bak ne olursa olsun stress yapma sen artık süt veren bi anne olucaksın biliyorsun zaten
ay inş kuzum valla bilmiyorum şimdiden herşeye beynimi hazırlıyorumm bakalımm hayırlısııı hepsi doğum yapmış insanlar halden anlarlar inşş

Sevgili annelerimiz ilk sayfamiza dogum yapanlarin

Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan anneler

Canım ben küçükken trafik kazası geçirmiştim beyin kanamasından ameliyat oldum onun içn riske girmemeliyim
canım benim çok geçmiş olsun anladım zorunlu sezeryan, olsun hiç birşey hissetmiyceksin bide bunu düşün :) bebiş doğduktan sonra ufak tefek acıların olucak hepsi bu ben çok merak ediyorum nasıl doğum yapcam acaba benimkide mechul

hepimiz öyleyiz cnm ilk kez anne olduğumuz için ben en çok annem gittiğinde ne yapacam onu düşünüyorum tek kaldığımızda
:)))) bende sen gibiydim canım 40 gün durur gider annem sonrası NApıcam filan diyordum ..Allah Kerim diye diye kendimi teselli ediyordum ..40 ım çıktı annem gidecek annemden önce ben yollara düştüm :))) eşimde 40 günlük yorgunluk uykusuzluk filan baktı biz baş edemeyeceğiz çok bunalmıştı heralde oda benden daha hevesliydi bizi arabaya attığı gibi Ankara'ya getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…