- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.361
maşallah boy varmış sende ben minyonum 65 kilo oldum koca göbeğim çıktı onden eşim oburiks deyip duruyor bana:) doğurunca verirsin kuzu ama en az 6 ay geçmesi lazımmış doğumun üstunden yani yaza artık bebiş de ele avuca gelir inş yaza da :))Aminn canım. sorma ben evlendiğim gibi kilo aldım 68 le hamile kaldım kilo vermeden hamile kaldım 13 kiloda aldımmı boyda var bende heybetli biri oldum iyce :)) eşimde bir o kadar zayıf yanında dev gibi kaldım :))
benimde geçen hafta 2200 du ama doktor bana çok zayıf demedi.. sadece 3500 kilolati gormez 3 civari dogar dedi ..yani bende 34 haftadaydi bunlari konustugumuzda...Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
Kızlar Aralık anneleri bugün 30+ da doğum yapmış biri var. Bebeği küvezdeymiş allah sağ salim kavuştursun.
aa bak o ısıtıcı mantıklıymış bi tanede ben alıyım bari banyodan evvel ısıtırım odayı bi güzel :) ankara fena geçiriyor kışı bende haberlerde falan dikkat ederdim hep buraya 1 kar yağsa oraya 1000 yağıyor aman dikkat et kuzu bebişi üşütme oyy minnak kuzuuayy evet yaa bende o doğalgazı düşünüyorum şimdiden ben bide küçük bir elektrikli soba aldım bebeğin odasını onla ısıtırım birazda banyo yaparkende kullanırım diye. Bu ankaranın soğugu fena zaten ben alışamadım buraya bir türlü ahh ahh akdeniz havası gibisi yok
maşallah boy varmış sende ben minyonum 65 kilo oldum koca göbeğim çıktı onden eşim oburiks deyip duruyor bana:) doğurunca verirsin kuzu ama en az 6 ay geçmesi lazımmış doğumun üstunden yani yaza artık bebiş de ele avuca gelir inş yaza da :))
maşallah boy varmış sende ben minyonum 65 kilo oldum koca göbeğim çıktı onden eşim oburiks deyip duruyor bana:) doğurunca verirsin kuzu ama en az 6 ay geçmesi lazımmış doğumun üstunden yani yaza artık bebiş de ele avuca gelir inş yaza da :))
inş kuzum ya tam kışa denk geldik bizde :)) yazımız böyleymişAynen bizim evde buzzzz, açcaz kombiyi. Bir de tadilat işi var 3-5 gune o da bitecek. Azıcık fayda eder de soğugu keser inşallah.
aa bak o ısıtıcı mantıklıymış bi tanede ben alıyım bari banyodan evvel ısıtırım odayı bi güzel :) ankara fena geçiriyor kışı bende haberlerde falan dikkat ederdim hep buraya 1 kar yağsa oraya 1000 yağıyor aman dikkat et kuzu bebişi üşütme oyy minnak kuzuu
Can'ım doktorların verdikleri kilolar tahmini hiç biri birebir tutmuyor o yüzden sakın canını sıkma ben çoğu Zaman sormuyorum bile v gerçek şu ki son haftalarda kilo alır bebekler o yüzden şimdiden sonra bol süt iç ve haftaya gittiğin kontrolde farkı göreceksin günde iki bardak ben bu hamileliğimde daha hiç süt içmedim çok tiksindim ilkinde hergün içerdim 3500 gr doğdu maşallah güzel kilo aldı sonradan da hiç düşünme bunları rabbim sağlık versin bal başka doktora gitsen kilosu farklı çıkarAslında normal bebek kilosu 3 3500 arası annemde öyle dedi kafaya takma normal dedi. Doktor iri Bebek dopurtmaya alışmış bence birde ilk kızım kilolu olunca bunuda öyle bekledi galiba. Neyse sağlıklı olsun inşallah bol bol sütle kilo alsın.
bizi.de ayni canım zaten kilosu az bide koca kafali bu dio..bizde ısrarla sorduk bi sorun olurmu diye Hayır hersey çok normal diyip duruyo..ters duruyo zaten bide koca kafali dönerse dogurabilicekmiyim orasıda meçhul.... ayyyy kafamda deli sorularaynen bizde, doktor koca kafalı diyor bizimkine hiç telaşlancak birşey yok demeyide ihmal etmiyor ama eğer normal olursa ben nasıl doğururum bilmem
:)) biz şimdi onlara çok komik geliyoruz anlaşılan, ben doğururken eşimin yüzünü nasıl tutuştuğunu görmek isterdim doğrusu napar acaba ağlarmı tam bir merak konusuAyyy evde banada göbekli diyor sürekli eşim yürüyüşüme bakıp bakıp gülüyor beni sinir ediyor bazen kafasına vuruyorum bende :))
canım bakalım benim arkadaşlarım sıkı sıkı tembihlediler beni aman emzirme döneminde kilo alma o dönemde çok alınıyor diye dikkat etmem lazım hedefim seneye yazın eski halime dönmek
ayy en sıcak yerden gelmişsin bide kıyamam ne zor olmuştur sanaAyy sorma ankara öyle malesef birde ben adanadan geldim buraya hayatımda kar görmemiştim :))) hala yürüyemem karda çok komiktir o hallerim
:)) biz şimdi onlara çok komik geliyoruz anlaşılan, ben doğururken eşimin yüzünü nasıl tutuştuğunu görmek isterdim doğrusu napar acaba ağlarmı tam bir merak konusuemzirme dönemindede mecbur yiycez canım yiyelimki süt olsun ama aşırıya kaçmadan tabii yaza yürürsün kuzum aynı anda sana pilatesi de öneririm sıkılaşırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum tabii bebişle nasıl olur bilmem
:)) biz şimdi onlara çok komik geliyoruz anlaşılan, ben doğururken eşimin yüzünü nasıl tutuştuğunu görmek isterdim doğrusu napar acaba ağlarmı tam bir merak konusuemzirme dönemindede mecbur yiycez canım yiyelimki süt olsun ama aşırıya kaçmadan tabii yaza yürürsün kuzum aynı anda sana pilatesi de öneririm sıkılaşırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum tabii bebişle nasıl olur bilmem
ayy en sıcak yerden gelmişsin bide kıyamam ne zor olmuştur sana
benimle aynı kaderi paylaşan insanların varlığını bilmek ne güzel canımbizi.de ayni canım zaten kilosu az bide koca kafali bu dio..bizde ısrarla sorduk bi sorun olurmu diye Hayır hersey çok normal diyip duruyo..ters duruyo zaten bide koca kafali dönerse dogurabilicekmiyim orasıda meçhul.... ayyyy kafamda deli sorular
:)kolaymı bi tosun taşımak, süt yapabilcek yenilecek şeyler varda şimdi yazmıyorum buradan bu kadar hamişin canını cektirmeyimTabi
tabi cnm yiycez ama aşırı değil arkadaşa vermişler tatlıyı süt yapar diye diye halbuki o süt yapmazmış su bulgur yeşillik yaparmış onlara dikkat edecem bende
aynen onlara komik geliyoruz bende anneyim ben ne gülüyorsun diye kzıyorum ona :)
:)kolaymı bi tosun taşımak, süt yapabilcek yenilecek şeyler varda şimdi yazmıyorum buradan bu kadar hamişin canını cektirmeyim
sormaa ne komik maceralarım oldu ilk günlerimde. iş doolayısıyla geldim buraya ilk iş günüm bir kar yağdı mart ayında aman allahım bende ne bilim giydim topukluları yok böyle rezillik sokkatakilerden yardım isteyerek yürüdüm manyak demişlerdir bana nasıl giymiş bunu diye acemilik işte kar görmeyen masum köylü misali :))
valla öyle olcak ne acemiyim ben be öyle böyle deilCanım doğum yaptıktan sonra burdan birbirimize yardımcı oluruz inş bi doğuralım sağlıcakla
karda kışta topuklu giymek aman yarabbim
hepimiz öyleyiz cnm ilk kez anne olduğumuz için ben en çok annem gittiğinde ne yapacam onu düşünüyorum tek kaldığımızdavalla öyle olcak ne acemiyim ben be öyle böyle deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?