bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Haftaya bakıcam canım bakalım fark nasıl olacak. Hayırlı sağlıklı olsun yeter bakalım

Bizde takip edelim cnm seni :) ismin ne

cnm sitede yok resimleri unutmazsam bugün çekeyim resimleri yarın yüklerim 2 takım aldım iksi 150tl

Neryseki te
ciddi olamazsın :)) vahh garibim suda geçmiştir ayağına nefret ederim su geçmesinden buuz gibi ayy aklıma geldi soğuk kış günleri kötü oldum şimdi
k değildim o gün benim gibi izmirden gelen bir arkadaş vardı oda benim gibi gelmiş i
ciddi olamazsın :)) vahh garibim suda geçmiştir ayağına nefret ederim su geçmesinden buuz gibi ayy aklıma geldi soğuk kış günleri kötü oldum şimdi

:) neyseki tek değildim izmirli biri vardı benim gibi oda öyle gelmiş ikimiz efsane olduk o gün

Benim doktor hep donebilir belli olmaz bunlara diyip duruyo...
pek te kipirdicak gibi durmuyo benimki...
artık sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum valla... kilosu biraz az dedi 1 haftadir... et süt yumurta muz yüklendim. bakalım ne kadar fark edicek.bidahakine kontrolde gorucez etkiyi

Canım 40 ımı yapar annem öyle gider heralde sonrası allah kerim :)
canım kırkın çıkarsa baya toparlanırsın sen şanslısın benim annem hiç gelemiycek kardeşim var küçük okula başladı onunla uğraşıyor olucak, kaynanam gelicek saolsun bi 10 gün dursan yeter dedim inş fazlasına ihtiyacım olmaz

dönmesede sağlıklı olsun yeterki artık herşeyin bir kolayı var zayıf olsun kuzu illa her bebek kilolu olcak diye birşey yok sağlıcakla doğsun inş doğunca bi güzel bakarsın tosun yaparsın onu annesi

dönmesede sağlıklı olsun yeterki artık herşeyin bir kolayı var zayıf olsun kuzu illa her bebek kilolu olcak diye birşey yok sağlıcakla doğsun inş doğunca bi güzel bakarsın tosun yaparsın onu annesi
aynen öyle canım benim ...
herseyi dert etmemek lazım...

Kizlar yaaa benim oda takimi gelince kucuck olacak kuzumun odasi zaten ince uzun evin enkucuk balkonlu odasi kv.ler sagolsun ortada cocuk yokken esimi islemislerdi burasi cocuk odasi olur diye oynayacak alani kalmicak oda geldiginde

Kıyamam canım keşke anneciğin gelebilse benim annem tek yaşıyor onun için çok rahat gelebiliyor kaynanamda gelecek gerçi ama fazla kalmaz heralde annem var sonuçta yanımda. inş canım kv müsaitse kalır biraz sanada yardımcı olur evede

Amannn kuzu. Derd ettigin şeye bak!! Benim doktorum 3 kg 3300 falan dogsun yeter dedi. Herşey kilo degil saglıklı olsun yeter dedi. Sakın ugrasma kilo aldırcam diye kafana takma dedi. Dogunca zaten hemen toparlıyo alıyolar dedi. Sağlıklı olsun sen saglıklı ol yeter

Kizlar yaaa benim oda takimi gelince kucuck olacak kuzumun odasi zaten ince uzun evin enkucuk balkonlu odasi kv.ler sagolsun ortada cocuk yokken esimi islemislerdi burasi cocuk odasi olur diye oynayacak alani kalmicak oda geldiginde

Canım evinde nereyi istersen orayı yapabilirsin kv ne karışır senin evine hayy allahım yaa sinir oluyorum herşeye maydanozlar. başka odan varsa onu yap cnm eğer yoksa da üzülme acık renk yap odayı daha geniş durur oda hemde zaten odasında oynama yaşına daha çokkk var cnm

inş canım ya azcık toparlanana kadar gelse yeter bana, senin kaynanada senin kırkı çıkarana kadar kalıyormuş bakımın iyi olur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…