- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.381
Efsane hayat görmedim dün ben amaYa sayfaya baktım da doğum yaptı dedikleri kız dün bizim foruma herkese günaydın diyen arkadaşmış :/ ne zman yaptı acaba doğumu kı
ciddi olamazsın :)) vahh garibim suda geçmiştir ayağına nefret ederim su geçmesinden buuz gibi ayy aklıma geldi soğuk kış günleri kötü oldum şimdiCahillik işte ben rahatça yumuşak yumuşak yürünür sanıyordum :)
kaç gün durcak kuzu annenhepimiz öyleyiz cnm ilk kez anne olduğumuz için ben en çok annem gittiğinde ne yapacam onu düşünüyorum tek kaldığımızda
Haftaya bakıcam canım bakalım fark nasıl olacak. Hayırlı sağlıklı olsun yeter bakalımCan'ım doktorların verdikleri kilolar tahmini hiç biri birebir tutmuyor o yüzden sakın canını sıkma ben çoğu Zaman sormuyorum bile v gerçek şu ki son haftalarda kilo alır bebekler o yüzden şimdiden sonra bol süt iç ve haftaya gittiğin kontrolde farkı göreceksin günde iki bardak ben bu hamileliğimde daha hiç süt içmedim çok tiksindim ilkinde hergün içerdim 3500 gr doğdu maşallah güzel kilo aldı sonradan da hiç düşünme bunları rabbim sağlık versin bal başka doktora gitsen kilosu farklı çıkar
Hangi modeli almıstın, web sayfalarından bulma imkanın olur mu? Bi de kaç tl ve hangi mağaza diye sorsam
o kdar çalışmaya alışkınım ki ben hiç boş kalmadım 16 yasımdan beri çalışıyorum. üniversite okurken de çalıştım bir şekilde. 7 yıldır da sabit aynı yerde çalışıyorum. hem boş kalma fikri bana zor geliyor. hemde eşim çaktırmasa da maddi durumuuz bende biliyorum.
ister ister geriliyorum. ona çaktırmadan ev den yapılabilcek işler var mı onları arastırıyorum.
en azından bebegi uyutup el becerisi ile bişiler yapıp satabilsem keske.. önümüz kış dogalgaz faturası kadar bile kazanç elde etsem bu kendimi çok iyi hissettirir bana.
tekstil ve işletme okudum ben dikiş becerim var biraz körelsede. makine de var.
diyorum böle değişik bişiler yapıp instagramdan satsam mı :) 13,6 k takipcim de var .
cnm sitede yok resimleri unutmazsam bugün çekeyim resimleri yarın yüklerim 2 takım aldım iksi 150tl
k değildim o gün benim gibi izmirden gelen bir arkadaş vardı oda benim gibi gelmiş iciddi olamazsın :)) vahh garibim suda geçmiştir ayağına nefret ederim su geçmesinden buuz gibi ayy aklıma geldi soğuk kış günleri kötü oldum şimdi
ciddi olamazsın :)) vahh garibim suda geçmiştir ayağına nefret ederim su geçmesinden buuz gibi ayy aklıma geldi soğuk kış günleri kötü oldum şimdi
kaç gün durcak kuzu annen
benimle aynı kaderi paylaşan insanların varlığını bilmek ne güzel canımvalla bizim doktor benim komşuyada kafası büyük tosun gibi olcak herhalde demiş sonra kızın günü gelince sezeryana aldı üstelik ters de değildi bebiş valla banada aynısını yapar gibime geliyor çünkü aynı doktor , bende sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum tabii hayırlısı olsun ne diyim
canım kırkın çıkarsa baya toparlanırsın sen şanslısın benim annem hiç gelemiycek kardeşim var küçük okula başladı onunla uğraşıyor olucak, kaynanam gelicek saolsun bi 10 gün dursan yeter dedim inş fazlasına ihtiyacım olmazCanım 40 ımı yapar annem öyle gider heralde sonrası allah kerim :)
dönmesede sağlıklı olsun yeterki artık herşeyin bir kolayı var zayıf olsun kuzu illa her bebek kilolu olcak diye birşey yok sağlıcakla doğsun inş doğunca bi güzel bakarsın tosun yaparsın onu annesiBenim doktor hep donebilir belli olmaz bunlara diyip duruyo...
pek te kipirdicak gibi durmuyo benimki...
artık sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum valla... kilosu biraz az dedi 1 haftadir... et süt yumurta muz yüklendim. bakalım ne kadar fark edicek.bidahakine kontrolde gorucez etkiyi
aynen öyle canım benim ...dönmesede sağlıklı olsun yeterki artık herşeyin bir kolayı var zayıf olsun kuzu illa her bebek kilolu olcak diye birşey yok sağlıcakla doğsun inş doğunca bi güzel bakarsın tosun yaparsın onu annesi
canım kırkın çıkarsa baya toparlanırsın sen şanslısın benim annem hiç gelemiycek kardeşim var küçük okula başladı onunla uğraşıyor olucak, kaynanam gelicek saolsun bi 10 gün dursan yeter dedim inş fazlasına ihtiyacım olmaz
Aslında normal bebek kilosu 3 3500 arası annemde öyle dedi kafaya takma normal dedi. Doktor iri Bebek dopurtmaya alışmış bence birde ilk kızım kilolu olunca bunuda öyle bekledi galiba. Neyse sağlıklı olsun inşallah bol bol sütle kilo alsın.
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
aynen o arkadaşmış bugün doğum yaptı demekki Allah yardımcısı olsun yaaaEfsane hayat görmedim dün ben ama
Kizlar yaaa benim oda takimi gelince kucuck olacak kuzumun odasizaten ince uzun evin enkucuk balkonlu odasi kv.ler sagolsun ortada cocuk yokken esimi islemislerdi burasi cocuk odasi olur diye oynayacak alani kalmicak oda geldiginde
inş canım ya azcık toparlanana kadar gelse yeter bana, senin kaynanada senin kırkı çıkarana kadar kalıyormuşKıyamam canım keşke anneciğin gelebilse benim annem tek yaşıyor onun için çok rahat gelebiliyor kaynanamda gelecek gerçi ama fazla kalmaz heralde annem var sonuçta yanımda. inş canım kv müsaitse kalır biraz sanada yardımcı olur evede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?