bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu cumbuste asilaman iyi tutmuş, maşallah

kizlar 34 +5 im alt tarafimda iki gundr batma gibi bisey hissediyorum bende dikis var ondan midir yoksa normal mi acaba kafaya taktigimdan cok rahatsiz olmaya basladim pazartesi randevum var ciddi bisey midir doktorumla gorussem mi bilemedim

Canim keske gorsek ama artik kendimi tasiyamiyorum ayaklarim bacagim odem oldu belimde fitik ve disk kaymasi var doktor 36 gorursek cok iyi hafta diyor alalim derse hayir demicem bu hafta kizlar 2.400 digeri 2.300 olduysa iki plesanta iki de suyu hepsini hesapla canim sagimdan soluma donemiyorum agirlastim artik nefesim kesiliyor bakalim nereye kadar tasiyacam kizlarimi simdi hedef 36 gormek ..

İyi geceler herkese çok erken yatar olduk biz ailecek bundan sonra sık sık doğum hikayesi okuyacağız demek ki rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularına sağlık versin gerisi boş ama ben kendimi düşündüm de daha bir çöp bile hazır değil evin tadilatıyla uğraşıp yorgun düşüyorum haftaya biraz toparlanıp bebeğim için hazırlık yapmalıyım sanki

Canım dualarım senınle....

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun biliyoruz senin işi hepimizinkinden zor hayırlısı olsun.

Persefon canım sende mi hemoroid problemi vardı acaba? Kimde vardı hatırlayamadım ...kimin başında bu illet varsa bir yardımcı olsun lütfen ...hangi kremi kullanıyorsunuz procto gluvenol krem var bende hamilelikten önce kullanıyorum ...kullanmasan mı acaba tekrar bilemedim prosedürde 3.aydan sonra doktor kontrolünde kullanılır diyor ama doktora gitmek istemiyorum açamam oramı buramı :)) Size bir krem verildimi...uzun zamandır problemim yoktu bugün kanama yaptı hatta Bebek'le ilgi birşeymi diye ödüm koptu sonra anladım ki hemoroitten bir yardımcı olsanız

Canım bu sefer gidince bende danışcam doktoruma normalde o kadar sorun yaşatmıyor ama gebelikte 1-2 kere zorladı. Benim ablam normal doğum sonrası hemoroitten sorun yaşadı öyle olursa diye korktum bende sorucam doktora.

Canim bu geceyi de atlat bak gucun kuvvetin de yerine gelir, agrin da azalir insallah. Minnosuna da yarin kavusursun umarim. Cok gecmis olsun tekrar.

Canım bdv de bir konu var kilitlendi yeni. Kv bizimle yaşamak istiyor diye. Çok ibretlik ürperdim.

Anestol ve procto kullanıyorum ama kabız olduğumu hissedersem öyle kullanıyorum.bide iki gün wc ye çıkmazsam ikinci gün gece bi ilaç verdi doktor onu kullanıyorum bekuniks die...üç yadan sonra bu ilaçlar zararsız...hemoroid olduysan yani meme çıktıysa ilaçlara rağmen kanama olabilir.ama ağrı sızı hafifler ve daha kolay wc imkanı sağlar ilaçlar.ben baya uzman oldum bu konuda çünkü hemoroid ve makatta çatlak ameliyatı oldum.

yaren92 kızcağız 3 çocukla yaşıyor kp vefat ediyor bunlardan başka çocuklarıda var ama kv illa sizinle yaşıcam diyor evde korkuyormuş yalnız. Maaşı ve kendi evi varmış. Aynı sokaktalarmış zaten bunlara sormadan eşyaları dağıtmış gelmiş galiba tam anlamadım sonraları bu kız annesinin evine gitmiş dayanamamış 3 çocukla tam boşanmak üzere kavgalar cümbüşler kv ölmüş. Yine herkes kızcağız suçlamış koca tarafı. Çok etkilendim yaaa sapasağlam kadın aniden ölmüş. Bizde bi kaçgündür kvler hakkında konuşuyoruz ya bi tuhaf oldum etkilendim.

Benim de önce 1 hafta önde gidiyordu erken döllenme olmuş dedi doktor sonra gebelik şekeri olduğu için 1 hafta daha öne geçti. Ultrasonda 2 hafta önde gidiyor bebeğim. 1 hafta önce doğum olabilir benim. Beşiği kaldı bizim tek. Hepsini aldık ama henüz yıkayıp ütü yapıp hastane çantasıni hazırlamam gerek bir hafta içinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…