- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.541
Harika birşeyBn de 6 aylık olunca gtmeyi dusunuyrm platese cnm faydasını gorms tm onceden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika birşeyBn de 6 aylık olunca gtmeyi dusunuyrm platese cnm faydasını gorms tm onceden
Aynen yaa hamurumuzda yok kapasitebu ürun buBizden bişi olmaz kv de de olmazkolumuzu zor kaldırıyoruz arkadaş o kadar lafa 2 kelam cevap da veremiyoruz
![]()
Bu cumbuste asilaman iyi tutmuş, maşallahOoo sizin ki kadın kadınabize geçen sömestr tatilinde 75 metrekare 2+1 eve annem, babam, kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem sığdık
15 gün kop kop
he annem düşüp ayağını sakatlanmış öyle geldi, kv yürürken ayak liflerini yırttı, görümcem de gözlük kullanmak istemiyorum dedi lazer ameliyat oldu, ben de aşılama tedavisine başlamıştım
![]()
![]()
Canim keske gorsek ama artik kendimi tasiyamiyorum ayaklarim bacagim odem oldu belimde fitik ve disk kaymasi var doktor 36 gorursek cok iyi hafta diyor alalim derse hayir demicemAllah kolaylıklar versin canım. İkiz hamilelik zor ama ikiz annelik daha zor olacak. Kritik dönemleri atlattın maşallah. Kendini 36 diye şartlama bence 37 olursa süper olur bebekler için. Kızların annelerini dinlicek uslu uslu beklicek inşallah canım
Ya valla oku oku bitmedi çorba muhabbeti, yarin ben de icsem cok iyi olacak.sarimsaksiz icilmez, sarimsak koyarsam da acile kaldirilabilirimKocanın mercimek yemesi değilde asıl komik olan bu olmuş işte işkembe önüne çekip sos istemenacaip canım çekti yarın kesin yemeliyim
![]()
Canım beni de eklermisin? g_mutlu başka bilgi olarak ne vercez ona göre yazayım?Listeye eklenmek isteyen annelerimiz isimleriyle bilgilerini verirseniz sevinirim ben formatli yaptigim icin zor ekliyorum iki defa girmeyim liste formatina yok isimsiz olsun diyorsaniz eklim sizleri ...
Canım dualarım senınle....Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum
En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.
İnşallah lafta kalmaz da giderim:)Harika birşey![]()
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun biliyoruz senin işi hepimizinkinden zor hayırlısı olsun.Canim keske gorsek ama artik kendimi tasiyamiyorum ayaklarim bacagim odem oldu belimde fitik ve disk kaymasi var doktor 36 gorursek cok iyi hafta diyor alalim derse hayir demicembu hafta kizlar 2.400 digeri 2.300 olduysa iki plesanta iki de suyu hepsini hesapla canim sagimdan soluma donemiyorum agirlastim artik nefesim kesiliyor bakalim nereye kadar tasiyacam kizlarimi simdi hedef 36 gormek ..
Bu cumbuste asilaman iyi tutmuş, maşallah
Persefon canım sende mi hemoroid problemi vardı acaba? Kimde vardı hatırlayamadım ...kimin başında bu illet varsa bir yardımcı olsun lütfen ...hangi kremi kullanıyorsunuz procto gluvenol krem var bende hamilelikten önce kullanıyorum ...kullanmasan mı acaba tekrar bilemedim prosedürde 3.aydan sonra doktor kontrolünde kullanılır diyor ama doktora gitmek istemiyorum açamam oramı buramı :)) Size bir krem verildimi...uzun zamandır problemim yoktu bugün kanama yaptı hatta Bebek'le ilgi birşeymi diye ödüm koptu sonra anladım ki hemoroitten bir yardımcı olsanız
Bebisten fırsat bulursan gidersin kuzumİnşallah lafta kalmaz da giderim:)
Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum
En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.
Canım bdv de bir konu var kilitlendi yeni. Kv bizimle yaşamak istiyor diye. Çok ibretlik ürperdim.Canım bu sefer gidince bende danışcam doktoruma normalde o kadar sorun yaşatmıyor ama gebelikte 1-2 kere zorladı. Benim ablam normal doğum sonrası hemoroitten sorun yaşadı öyle olursa diye korktum bende sorucam doktora.
Anestol ve procto kullanıyorum ama kabız olduğumu hissedersem öyle kullanıyorum.bide iki gün wc ye çıkmazsam ikinci gün gece bi ilaç verdi doktor onu kullanıyorum bekuniks die...üç yadan sonra bu ilaçlar zararsız...hemoroid olduysan yani meme çıktıysa ilaçlara rağmen kanama olabilir.ama ağrı sızı hafifler ve daha kolay wc imkanı sağlar ilaçlar.ben baya uzman oldum bu konuda çünkü hemoroid ve makatta çatlak ameliyatı oldum.Persefon canım sende mi hemoroid problemi vardı acaba? Kimde vardı hatırlayamadım ...kimin başında bu illet varsa bir yardımcı olsun lütfen ...hangi kremi kullanıyorsunuz procto gluvenol krem var bende hamilelikten önce kullanıyorum ...kullanmasan mı acaba tekrar bilemedim prosedürde 3.aydan sonra doktor kontrolünde kullanılır diyor ama doktora gitmek istemiyorum açamam oramı buramı :)) Size bir krem verildimi...uzun zamandır problemim yoktu bugün kanama yaptı hatta Bebek'le ilgi birşeymi diye ödüm koptu sonra anladım ki hemoroitten bir yardımcı olsanız
Benim de önce 1 hafta önde gidiyordu erken döllenme olmuş dedi doktor sonra gebelik şekeri olduğu için 1 hafta daha öne geçti. Ultrasonda 2 hafta önde gidiyor bebeğim. 1 hafta önce doğum olabilir benim. Beşiği kaldı bizim tek. Hepsini aldık ama henüz yıkayıp ütü yapıp hastane çantasıni hazırlamam gerek bir hafta içinde inşallahaslında benim sata göre 13 kasım da canım geç döllenmeydi accık geriden geliyo.. daha hazırlamadım ama önümüzdeki hafta hazırlıcam inşallah bu pazar da beşiği kuralım artık diyoruz.. geç mi kaldım ki?? sen hazırladın mı??