- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.601
Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
Ahh canım Allah tez vakitte miniginle kavustursun seni, senin doğumların hep erken belki senin için böylesi en hayırlısı ben inanıyorum 1 haftaya toparlanıp evinize gideceksiniz Allah beterinden saklasin maşallahiniz var
Canim ya, 3.kere anne oluyosun. Neler hissediyosun kim bilir. Allah sana da yavruna da diger yavrularina da güç kuvvet versin. Hepimize hayirli dogumlar saglik nasip etsin.
Simdi baska telaslariniz var ama neden ambulansla aramadilar, goturmediler..cok.tehlikeli bir durum degil mi bu canim? Pesini birakmayin derim. Hak aramak lazim. Hepimizin yapmasi lazim. Aramazsak vermiyorlar ve bir seyler duzelmiuor malesef...Ben ilk once celal bayara geldim manisada orasida dolu ve yogun bakim doktoru yokmus.112 ile bana kuvozu bulunan bi hastane aramaya basladilar.devlette bulamayiz sadece ozelde bulabilirz dediler.devletlerin imkanlari daha kisitli.sevgi hastaneside yogun bakimi 34 den sonrasina uygunmus.balikesir devlette 32 den once olan hastalari asla kabul etmiyorlarmis ben oraya basvurdugumda 32.5tim beni alcakalardi ama bos kuvoz yokmus canim.koskaca buyuk sehir kuvoz sayisini arttir.32 den once dogum yapcaklar ne yapsin.
Isin garibi bana 112 ile nerde bos kuvoz var aramaiyorlar bile izmire git manisaya git diye akil veriyor.o benim ici hastane bulup ambulansla gondermesi lazimdi.o an dusunemedik.biz kendimiz ciktik yola manisaya hic gelmemistik onceden.celal bayar univ arastirdi bize hastane.
Sikayet etmek lazim balikesir devleti boyle sacmalikmi olur ama onlar kendini hakli cikartirlar yinede.
vildan_drs disikartal87
Valla Allah hic birimizi zorda birakipta bu hastanelerin eline birakmasin. Sevgi hastanesi bi rahat zaten. Nasilsa tek ozel hastane herkes gelio herkes gelmez zorunda hastane olarak kendilerini gelistirmek yok yani. 34ten once nasil yogun bakim olmaz sevgi de anlamadim. Hic bir ilerleme yok. 10 yil sonra da ayni olur burasi.Ben ilk once celal bayara geldim manisada orasida dolu ve yogun bakim doktoru yokmus.112 ile bana kuvozu bulunan bi hastane aramaya basladilar.devlette bulamayiz sadece ozelde bulabilirz dediler.devletlerin imkanlari daha kisitli.sevgi hastaneside yogun bakimi 34 den sonrasina uygunmus.balikesir devlette 32 den once olan hastalari asla kabul etmiyorlarmis ben oraya basvurdugumda 32.5tim beni alcakalardi ama bos kuvoz yokmus canim.koskaca buyuk sehir kuvoz sayisini arttir.32 den once dogum yapcaklar ne yapsin.
Isin garibi bana 112 ile nerde bos kuvoz var aramaiyorlar bile izmire git manisaya git diye akil veriyor.o benim ici hastane bulup ambulansla gondermesi lazimdi.o an dusunemedik.biz kendimiz ciktik yola manisaya hic gelmemistik onceden.celal bayar univ arastirdi bize hastane.
Sikayet etmek lazim balikesir devleti boyle sacmalikmi olur ama onlar kendini hakli cikartirlar yinede.
vildan_drs disikartal87
arkadaşlar günaydın
hurma yemeğe ne zamn başlamak gerekiyor acaba ?
Canım ütü masasının ayağını kısalt oturrarak yap yoksa çok sıkar küçük küçük bide :) fenalık gelir gibii :) Allahtan havaalr soğudu kurtardık yoksa bu zamanlarda çok ateş basması olurdu bize ütü hak getire :)because of you evet ben de merak ettim seni...
Kizlar, ilk parti kiyafet yikadim. Allahim ne kdr cok parça vardi, as as bitmedi valla. Daha utusu var. Bu ilk giyilecekleri de utuleyecek miyiz? Yikamak yetmiyor mu? Ayakta nasil biter bunca isohoo ben daha dogmadan kivirmaya basladim mi ne
Canım çok çok geçmiş olsun bebişiniz hayırlı olsun :) kısmet bugüneymiş demekki solunum dışında sıkıntısı yok dedin bence 1 hafta kalır çıkar doya doya görür seversin bebeğini inşallahh :)Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
kızlar bu hurma bildiğimiz ramazanda yediğimiz hurmalardan mı yoksa o domates gibi olan büyüklerden miBana 36 -37 ideal gibi geliyor. Bazı bünyelerde etkili bir etki gösteriyor böyle durum da en azından erken doğum riski kalkmış olur.
herkese günaydın hayırlı cumalar herkese. Sabah altı buçuk gibi yatakta sağa döneyim derken sağ kasığıma bir ağrı girdi birden bıçak saplandı gibi biraz uzanınca hareketsiz geçti bu neden olmuş olabilir acaba o an nasıl korktum anlatamam kızlar şimdi iyiyim şükür işe geldim akşam olmasını bekliyorum
Kizlar gecelikleriniz cok guzel gule gulr saglikla kullanin..benimki de bunun uzun kollusu ve sabahligi da uzun kollu ama ince gibi geldi usumez miyiz? Tereddutte kaldim siz ne diyorsunuz?http://www.lohusasepeti.com/marilyn-9124-dantelli-lohusa-gecelik
bende bunu aldım canım gecelik pijama takımınıda gitti gidiyordan aldım mavi renk aldım onu sabahlıklı o. Geceliği açık renk aldım tacımla terliğim acık renk olduğu için :)
Canım benim ya senin ve bebeğin için dua ediyoruz sen hiç merak etme herşey çok güzel olacak evinize döneceksiniz bu hastanede kaldığın dönemi bol bol dinlenme süreci olarak düşün sen toparla ki Bebek küvezden çıktığında üç çocuklu bir anne olarak onlarla ilgilen hem evdeki kuzular merakla kardeşlerini bekliyorlar... Haftasına göre maşallah kızının kilosu gayet iyi bence hemen toparlayacak rabbim yardımcın olsunGece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Günaydın canım yatakta ani bi hareket yaptığımda banada öyle oluyor bağlar acıyor galiba bilmiyorum ki dikkat etmek lazım artık eski vücutlar yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?