bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de vardi canim cok beter bisey Bana doktorum.kortoz verdi hicbir ise yaramadi iveri sokmadan disardan surucen sadece ben de gebelik oncesi proctolog kullaniyordum canim. Proctolog ve turevi proctoglyvenol glikol iceriyor kortoz da kortizon ikiside bebekte gerilik yapiyor oyuzden br haftadan uzun sure kullanmaman lazim canim ve diyeyim hicbir ise yaramadi bebisimin hateketleri azaldi bir tek cok sicak olmasin 10ar dakika oturma banyosu yap canim ben aksam oturma banyosu sabah da sicak dus aliyrum o bolgeye tutuyorum suyu anca oyle agirisi gecti trombeze olmus kisimlar hala orda ama en azindan agrisi kalmadi canim 2 aydir yapiorum son 1 aydir etki etmeye basladi tabi her tuvaletini yaptiginda yine aciyor ama ilik dus agriyi aliyor yaglar ben de hic ise yaramadi camasirimi kirletmw disinda.. cok gecmis olsun canim

because of you kuzum geçmiş olsun en çok korktuğum şeyden bahsetmissin bende dayanicagimi sanmıyorum inşallah bana senin kadar vicdansız ebeler dusmezde sorunsuz geçer diye dua etmekten başka carem yok, ben sezeryan danda korkuyorum işin kötü tarafı da bu bebisinede canim maşallah tam adam olmus Allah sağlık versin kuzuya

Oteye beriye donuslerde bende de oluyo onlar genellikle ben normal oldugunu dusundum ben de bilmiyorum tam olzrak

saol canım aynıyız desene :/

saol canımmm hepimizin yavrusuna sağlık versin rabbim..

sorma canım daha demin yaşadım o dediğini.. benim sağlık ocağındaki hemşire aynı zamanda komşum neyse kontrole gelmişler doğum şeklini falan sorunca sezeryan olur galiba dedim aaaaaaaaaa niyee ki dr mu öyle dedi oldular!! yaaa sabır çektim yok dr illa öyle bi dayatma yapmadı ama ben riske etmek istemedim dediiiimm ve hayaatımın hatasını yaptım.. aaaa yok benim bilmemneyimde de vardı da normal doğurdu da.. her anlattığı hikayeye gayet net ve sert hayır ben sezeryan olucam yeter ki yavrum sağlıklı olsun dedikçe onlar da aynı haltı demeye devam ettiler ya!!! bu arada apartmanın şu anki derdi benim doğurmammış karşındaki doğurdu mu diye sıkıştırıp duruyolarmış karşı komşumu.. zaten ben 40ı çıkınca bi mevlüd okutucam sünnet de yaptırıcam çünkü dedim.. yok dedi karşı komşum onlar daha erken gelmek istiyo!! valla onlar utanmıyo madem ben de çıkardım yüzümün astarını.. yok ablacım dedim ben de bi kendimi toparlarım çocuk da toparlanır..40ı çıksın gelsinler mevlüde dedim.. sen istediğpin zaman gel tabii ki dedim.. bu ben doğurayım diye ağızları açık bekliyenler zannetmeyin ki komşuluk için ölüyolar biri kafasını çevirip laf anlatırken diğerinin onun taklidini yaptığını gördü bu gözler size yemin ederim.. tiksiniyorum ikiyüzlülüğün bu derecesinden..

allahımm sana geliyorummm napcaz böylee yaaa off bende çok korkuorumm ama sezeryanda istemiyorum bebişine mşalaahh cnm
yok be canım benimki biraz anormal bi korku.. herkesin bunu yaşıcağını sanmıyorum gerçekten.. inşallah hepimiz en hayırlı zamanda ve şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza..

yok be canım benimki biraz anormal bi korku.. herkesin bunu yaşıcağını sanmıyorum gerçekten.. inşallah hepimiz en hayırlı zamanda ve şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza..
Kizlar ben fransada yasiyorum burda genelde ozellikle son aylarda ve ilk aylarda da olsun problemli bir durum varsa alttan muayane ediyolar hep ben artik alistim yadirgamiyorum ama bilmiyom catal faln ona cikinca nasil oluyo diye

kızlar ya kan testi yaptırdım herşey normalde şu iki değer düşük
Eozinofil oranı (EO%)³ 0.1
Hemoglobin (HGB)³ 11.8

Hemoglobin kan galiba demi ? testlerinde bu dğerler düşük çıkan var mı ? Günde 2 tane kan hapı alıyorum hala çıkamadı şu kan

ben de alıyorum o zıkkımı sabah akşam sınır seviyeye çıkarabilmişim kanımı şükür :/

Canım bebeğin 1 hafta içinde çıkacak gibi doğuyor içime rabbim senin sancıarınıda bir an önce iyileştirsin. Herşey güzel olacak inşallah 3 yavrulu tecrübeli bi annesin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…