- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.641
Ben de vardi canim cok beter biseyPersefon canım sende mi hemoroid problemi vardı acaba? Kimde vardı hatırlayamadım ...kimin başında bu illet varsa bir yardımcı olsun lütfen ...hangi kremi kullanıyorsunuz procto gluvenol krem var bende hamilelikten önce kullanıyorum ...kullanmasan mı acaba tekrar bilemedim prosedürde 3.aydan sonra doktor kontrolünde kullanılır diyor ama doktora gitmek istemiyorum açamam oramı buramı :)) Size bir krem verildimi...uzun zamandır problemim yoktu bugün kanama yaptı hatta Bebek'le ilgi birşeymi diye ödüm koptu sonra anladım ki hemoroitten bir yardımcı olsanız
Gayet iyi. Doktorun da görmüştür herhalde?
Oteye beriye donuslerde bende de oluyo onlar genellikle ben normal oldugunu dusundum ben de bilmiyorum tam olzrakherkese günaydın hayırlı cumalar herkese. Sabah altı buçuk gibi yatakta sağa döneyim derken sağ kasığıma bir ağrı girdi birden bıçak saplandı gibi biraz uzanınca hareketsiz geçti bu neden olmuş olabilir acaba o an nasıl korktum anlatamam kızlar şimdi iyiyim şükür işe geldim akşam olmasını bekliyorum
saol canım aynıyız desene :/Canım çok geçmiş olsun bunda da vardır bir hayır bende alttan muayeneden çok tırsıyordum neyseki sezeryan olacam hiç normal doğum olayına girmeden sen yine ii dayanmışsın kuzucum ben heralde o çatalın üstünde başlardım heralde zırlamaya bana direk kalk sen beceriksizsin derlerdi heralde
saol canımmm hepimizin yavrusuna sağlık versin rabbim..because of you kuzum geçmiş olsun en çok korktuğum şeyden bahsetmissin bende dayanicagimi sanmıyorum inşallah bana senin kadar vicdansız ebeler dusmezde sorunsuz geçer diye dua etmekten başka carem yok, ben sezeryan danda korkuyorum işin kötü tarafı da bu bebisinede canim maşallah tam adam olmus Allah sağlık versin kuzuya
saol canım aynıyız desene :/
aaaa öyle mi ben baktım baktım anlamadım :)) peki çocuğun kalp atışları normal mi onu nasıl anlıyoruz??20 nin altı :) gönüldekinde 80 di :) artık herşeyi gönülün nstye göre anlıycam :) o 80 i unutamam :)
sorma canım daha demin yaşadım o dediğini.. benim sağlık ocağındaki hemşire aynı zamanda komşum neyse kontrole gelmişler doğum şeklini falan sorunca sezeryan olur galiba dedim aaaaaaaaaa niyee ki dr mu öyle dedi oldular!! yaaa sabır çektim yok dr illa öyle bi dayatma yapmadı ama ben riske etmek istemedim dediiiimm ve hayaatımın hatasını yaptım.. aaaa yok benim bilmemneyimde de vardı da normal doğurdu da.. her anlattığı hikayeye gayet net ve sert hayır ben sezeryan olucam yeter ki yavrum sağlıklı olsun dedikçe onlar da aynı haltı demeye devam ettiler ya!!! bu arada apartmanın şu anki derdi benim doğurmammış karşındaki doğurdu mu diye sıkıştırıp duruyolarmış karşı komşumu.. zaten ben 40ı çıkınca bi mevlüd okutucam sünnet de yaptırıcam çünkü dedim.. yok dedi karşı komşum onlar daha erken gelmek istiyo!! valla onlar utanmıyo madem ben de çıkardım yüzümün astarını.. yok ablacım dedim ben de bi kendimi toparlarım çocuk da toparlanır..40ı çıksın gelsinler mevlüde dedim.. sen istediğpin zaman gel tabii ki dedim.. bu ben doğurayım diye ağızları açık bekliyenler zannetmeyin ki komşuluk için ölüyolar biri kafasını çevirip laf anlatırken diğerinin onun taklidini yaptığını gördü bu gözler size yemin ederim.. tiksiniyorum ikiyüzlülüğün bu derecesinden..Aynen öyle canım hiç sıkam canını çevremde bir sürü sezeryan olan var bazen banada ayy niye normal doğurmuyırsun vs vs diyen oluyor içimde aman siz çok biliyorsunuz diyorum dr öyle uygun gördü diyorum susuyorlar :))
Gonul daha iyi cnm yazmis buraya gece 2 de bebegini gormeye gitmis kendisi bikac gun daha kalacak hastanede henuz sondasini cikarmamislar gazi da cikmamis henuz
yok be canım benimki biraz anormal bi korku.. herkesin bunu yaşıcağını sanmıyorum gerçekten.. inşallah hepimiz en hayırlı zamanda ve şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza..allahımm sana geliyorummmnapcaz böylee yaaa off bende çok korkuorumm ama sezeryanda istemiyorum bebişine mşalaahh cnm
gördü canım gördü ama ben öyle pimpirikliyim ki bi de siz görün istedim :))Gayet iyi. Doktorun da görmüştür herhalde?
yok be canım benimki biraz anormal bi korku.. herkesin bunu yaşıcağını sanmıyorum gerçekten.. inşallah hepimiz en hayırlı zamanda ve şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza..
Kizlar ben fransada yasiyorum burda genelde ozellikle son aylarda ve ilk aylarda da olsun problemli bir durum varsa alttan muayane ediyolar hep ben artik alistim yadirgamiyorum ama bilmiyom catal faln ona cikinca nasil oluyo diyeyok be canım benimki biraz anormal bi korku.. herkesin bunu yaşıcağını sanmıyorum gerçekten.. inşallah hepimiz en hayırlı zamanda ve şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza..
ben de alıyorum o zıkkımı sabah akşam sınır seviyeye çıkarabilmişim kanımı şükür :/kızlar ya kan testi yaptırdım herşey normalde şu iki değer düşük
Eozinofil oranı (EO%)³ 0.1
Hemoglobin (HGB)³ 11.8
Hemoglobin kan galiba demi ? testlerinde bu dğerler düşük çıkan var mı ? Günde 2 tane kan hapı alıyorum hala çıkamadı şu kan
Canım bebeğin 1 hafta içinde çıkacak gibi doğuyor içime rabbim senin sancıarınıda bir an önce iyileştirsin. Herşey güzel olacak inşallah 3 yavrulu tecrübeli bi annesin sen.Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?