bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
because of you ben dün çok merak etmiştim seni... ne oldu bu deli kız hiç bişi yazmadı diye....hatta dün akşamki 3-5 nobetinde bile yazdım....
ben senin bu asiri korkularını çok iyi anlıyorum... Çünkü en yakın arkadaşım da tıpkı bu sekildeydi... kendini hiç suçlu hissetme.. oda böyle stres stres derken sonunda doktorunla görüştü ve planlı sezeryana ilk cocugunu kucağına aldı.... hatta 2.de oldu onun hepsi gayet sağlıklı huzurlu ve mutluluklar...
ben de çok korkuyorum.elimde diil napiyim...
benim oğlan da ters duruyo 10 güne duzelmezse sezeryan dicek diye bi rahatlik geldi... ama dönerse beklerim diyo napicam bilmiyorum... en önemli sağlıklı bi şekilde doğum yapmak.. şekli şartı surtu çok ta mühim degil.....
bidaha da bu kadar habersiz bırakma...
küçük bi paranoya baş gosteriyo buralarda
bu arada o komsularinida
umursama şu örümcek kafali ları
Hadi operim seni

hamileliğimin başında bende öyle muyane oldum hatta ultrason falan oradan bakıyodu doktor bebek çok küçük olduğu için ama heralde bu ebelerin yaptığı başka bişi ://

Valla smear almalar, muayeneler, cok ciktim ben o catala. Ilki travmatik olabilir evet. Bir de soyunun yatin diyorlar, sonra ustunu ortuyle ortuyorlar, cok komik geliyo bana. Anadan üryan alt tarafim zaten
Bir kere arastirma hastanesinde smear aldircaktim, 1 doktor 3 asistan vardi. Dedim teker teker gelin allasiz noluyooodr erkekti ama asistanlar kadindi allahtan, yoksa kacardim herhalde

Son düzenleme:
Allah iyiliğini versin her satırda güldüm valla en komiğide bacak konulan yerlere kollarını koyman olmuş varise mi baktı sadece vajinal muayene falan yok yani gülüm sen buna bukadar içerlendiysen direk sezeryan zaten hiç zorlama allah yardımcın olsun daha göreceğin çok şey var
Balığının kilosu haftaya göre güzel maşallah tonbalıpı oldu artık yesin teyzesi

eozinofil senin labda referans aralığı kaç?
anlamlı olmadığını düşünüyorum.
hemoglobin biraz düşük ama çok aşırı da değil.
haplara devam tabi :)

My moonlight canim bisey soracaktim ya.ozel oda ve normal oda fiyatını biliyor musun
Normal oda 2 kişilik 100 özel oda 225 yada 275 gibi bişey canım ama özel oda suit refakatçi yatağı falan var güzel yani. because of you canım varise niye ebe baktı ki bizim hastanede ebe muayene etmez hiç herşeye doktor bakıyor. Ebeler biraz haldur huldur bakar mesela beni ilk doğumda ebe muayene etti çok hızlı ve sert davrandı canımın acısından bağırdım kızdım ebe birde bişey yapmadım ki açıklığı göremedim kendini sıktın diyor doktor gelsin sen git başka bi işin varsa onu yap dedim doktor farklı yapmıcak dedi olsun dedim. Doktor gülerek geldi dedim çok acımasız bu ebeleri gönderme bana yoksa burda kendi kendime doğururum açıklık falan kalsın dedim tmm canım tmm stres yapma derken muayene etti çok az acıdı ama bağırmadım yani. Zaten sonra açılmayınca sezeryan oldum ama doktorlar daha yavaş ve kibar yaklaşıyor bilgin olsun canım. Mesela bu seferde varisime doktorum baktı hiç bişey hissetmedim okadar kolay oldu yani.

geçmiş olsun canım bebiş mideye mi bastırıyo acaba?? benim de ara ara gelen hafif bi bulantı var son aylarda da oluyo diyolardı ona bağladım ben de
İnan bilmiyorum resmen başa döndüm zaten bulantılarım 17. Haftada bitmişti şimdi yine başladı ama çok fena yesem de bulanıyor yemesem de son aylarda değil de günlerde oluyor diye okumuştum allah korusun inşaallah değildir tabi.. Bebiş ters duruyor benim hala hissedebiliyorum bu arada pazartesi randevum var bakalım doktor ne diyecek

Kızlar dün kan vermiştim kolestrol yüksek çıkmış ve demir eksikliği varmış var mı başına gelen çok yağlı vs de yemiyorum.

Kız allah ıyı ligini versın bu acımtrak olaya bıle katıla katıla guldumben hayatımda bır kez alttan muayene olmuştum onda da odada bır erkek dr daha vardı dusun yanı catala oturup bacakları acmıştım kadın dr soyle kalınca demir gıbı bir aleti vajıme sokmuştu ödüm patlaya patlaya ıkınıp içime koymuştu lanet kadın neyseki azıcık acımıştı kprktgum gıbı degilmış meger gozumde buyutmuş um .. tabıkı olayın psıkolojık boyutu bizi geriyor yoksa acı falan yok vallahi inan

Kizlarrr, yeni bebek dolabini sifonyerinin boya kokusunun gitmesi icin napmak lazim? Cmt gelmisti, kapaklari hep acik, cam da acik. Dun gece dolap kapali kalmis. Gene cok kokmus. Kiyafetleri yerlestirmeye baslayacagim artik.

Canım gülmekten ağlıyorum şu an Ninja kaplumbağaların fareden bozma splinter ustasıı süpersin vallaa

Kızlar dün kan vermiştim kolestrol yüksek çıkmış ve demir eksikliği varmış var mı başına gelen çok yağlı vs de yemiyorum.
cnm benimde kolstrol yüksek çıkmıştı o gebelikle alakalı bir durum doktor hiç ciddiye almadı ama demir eksikliği önemli onun için ilaç kullanman gerkiyor

geçen burda yazmışlardı
Kizlarrr, yeni bebek dolabini sifonyerinin boya kokusunun gitmesi icin napmak lazim? Cmt gelmisti, kapaklari hep acik, cam da acik. Dun gece dolap kapali kalmis. Gene cok kokmus. Kiyafetleri yerlestirmeye baslayacagim artik.
sanırım küçük bir tabağa karbonat koy tabağı dolabın içine koy alır kokusunu demişlerdi dene istersen bide sirkeli suyla sil derim ben

canim bakalim ne diyecek doktorumuz cuma gununu merakla bekliyorum seninde 1 kasima kadar pasan dogar canim 2 ve 1 kasim muharrem ayi degilmi oooo dogmus olur pasacan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…