bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayy canım hiç takma böyle lafları bende bir iki ben szeryan düşünüyorum dediğimde ayy bir ton laf duyunca dr normale izin vermiyor riskliyim diyorum ki sor-nradan dr da sezeryan dedi içme doğmuş benimde :)) benim de apt pek alakam yok ama doğumdan sonra gelen olurmu inan onu bile bilmiyorum karşı komşumu tanıyorum ama öyle sık görüştüğüm biri değil annem benden çok tanıyor apartmanı o varken gelirler heralde :))

Canım benim yawrunu görmene.çok sevindim..az hı zaman sonra kucağına da alacaksin ve sonra bi bakmissin evinizdesiniz.. dilerim bugün bütün ağrıların da hafifler ve sende rahat edersin...
sen hiç merak etme annesi senin aceleci minik savaşçı kızın senden daha çabuk toplucak kendini....
öpüyorum ikinizide...
haberlerini beklemeye devam...

Kızlar 2 Ekim 1 Kasım arası muharrem ayı imiş. Muharrem ayı faziletlerini okuyun çok güzel 12 Ekim 10 muharrem Ikra meyra canım bebişlerin doktorla anlaş 12 Ekim doğur bence keşke benim öyle bi imkanım olsa:))) muharrem çıkmadan doğurmak en büyük dileğim hepimize hayırlı doğumlar.

ah be canım takıyorum işte eşim de çok kızıyo ya kapıyı kapattın mı arkanda bırak bu gereksiz insanları diyo ama yok işte.. bak bırak benim doğum muhabbetimi sadece birbirlerine yaptıkları o ikiyüzlülüğü bile kaç gün kafama takmış insanım ben anormal olan benim yani..

Kizlar ben fransada yasiyorum burda genelde ozellikle son aylarda ve ilk aylarda da olsun problemli bir durum varsa alttan muayane ediyolar hep ben artik alistim yadirgamiyorum ama bilmiyom catal faln ona cikinca nasil oluyo diye

hamileliğimin başında bende öyle muyane oldum hatta ultrason falan oradan bakıyodu doktor bebek çok küçük olduğu için ama heralde bu ebelerin yaptığı başka bişi ://
ben de alıyorum o zıkkımı sabah akşam sınır seviyeye çıkarabilmişim kanımı şükür :/

Bende hamilelik önceside hep bu sorun vardı şimdi katmerli oldu inş doğumda kanla ilgili bişi yaşamam

yok canım ya yaşıcak olsan dr un söylerdi galiba.. beni gene hiç sorma hayalet casper gibi dolanıyorum ortalıklarda :))

geçmiş olsun canım bebiş mideye mi bastırıyo acaba?? benim de ara ara gelen hafif bi bulantı var son aylarda da oluyo diyolardı ona bağladım ben de

tatlım şuan hamişsin normal takman bende ayy neleri kafama takıyorum ki normalde de takıntılıyımdır o ayrı :)) ayy ben çocuğumu düşündükçe inan kimseyi umursamıyorum herkes dışarda kapımı kapatırım ohh miss yüzde veremzsin çok böyle insanlara samimi olmadıktan sonra hiçç umursama arkam-ndan ne dediklerine

Kizlar gecelikleriniz cok guzel gule gulr saglikla kullanin..benimki de bunun uzun kollusu ve sabahligi da uzun kollu ama ince gibi geldi usumez miyiz? Tereddutte kaldim siz ne diyorsunuz?
benim pijama kısa kollu sabahlık uzun kollu üşümem sanırım çünkü hastaneler çok sıcak oluyomuş.. inşallah öyledir yoksa ayvayı yerim çok üşüyen biriyimdir ben :/

doğru diyosun valla bak doğumdan sonra da her taktığımda böyle saçma bişeyi hatırlat bana bunları takma de tamam mı :)) sana güveniyorum hemşiree :))

Benim hgb 10 canım ilaç kullanıyorum ama hep düşük

canım ben soranlara çatım darmış, doktor öyle uygun gördü diyodum. zaten kime ne yaaa. millet anca konuşur. işe gelince ses yok

doğru diyosun valla bak doğumdan sonra da her taktığımda böyle saçma bişeyi hatırlat bana bunları takma de tamam mı :)) sana güveniyorum hemşiree :))

:)) canım sen merak etme ben her zaman sana bu konuda destek olurum. evladımızı alalım kucağımıza inşş o zamn dünya umrumuzda olmayacak zaten hıı bende bu kv kb takığım bakalım doğumdan sonra benide onlarla ne maceralar bekliyor :))

Benimde aynı hep 10 du 11 oldu kan değeri 1 ay önce şimdi gelecek hafta yine kan testi yaptircam umarım 13 14 u gormusumdur ama sanmıyorum hep sinirdaydi Ustelik hamileliğin başından beri sabah akşam hapimida ihmal etmediğim halde

neyse çok kritik değil değerlerimiz heralde yaa düzeltiriz doğuma kadar inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…