- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.661
sorma canım daha demin yaşadım o dediğini.. benim sağlık ocağındaki hemşire aynı zamanda komşum neyse kontrole gelmişler doğum şeklini falan sorunca sezeryan olur galiba dedim aaaaaaaaaa niyee ki dr mu öyle dedi oldular!! yaaa sabır çektim yok dr illa öyle bi dayatma yapmadı ama ben riske etmek istemedim dediiiimm ve hayaatımın hatasını yaptım.. aaaa yok benim bilmemneyimde de vardı da normal doğurdu da.. her anlattığı hikayeye gayet net ve sert hayır ben sezeryan olucam yeter ki yavrum sağlıklı olsun dedikçe onlar da aynı haltı demeye devam ettiler ya!!! bu arada apartmanın şu anki derdi benim doğurmammış karşındaki doğurdu mu diye sıkıştırıp duruyolarmış karşı komşumu.. zaten ben 40ı çıkınca bi mevlüd okutucam sünnet de yaptırıcam çünkü dedim.. yok dedi karşı komşum onlar daha erken gelmek istiyo!! valla onlar utanmıyo madem ben de çıkardım yüzümün astarını.. yok ablacım dedim ben de bi kendimi toparlarım çocuk da toparlanır..40ı çıksın gelsinler mevlüde dedim.. sen istediğpin zaman gel tabii ki dedim.. bu ben doğurayım diye ağızları açık bekliyenler zannetmeyin ki komşuluk için ölüyolar biri kafasını çevirip laf anlatırken diğerinin onun taklidini yaptığını gördü bu gözler size yemin ederim.. tiksiniyorum ikiyüzlülüğün bu derecesinden..
Canım benim yawrunu görmene.çok sevindim..az hı zaman sonra kucağına da alacaksin ve sonra bi bakmissin evinizdesiniz.. dilerim bugün bütün ağrıların da hafifler ve sende rahat edersin...Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
ah be canım takıyorum işte eşim de çok kızıyo ya kapıyı kapattın mı arkanda bırak bu gereksiz insanları diyo ama yok işte.. bak bırak benim doğum muhabbetimi sadece birbirlerine yaptıkları o ikiyüzlülüğü bile kaç gün kafama takmış insanım benAyy canım hiç takma böyle lafları bende bir iki ben szeryan düşünüyorum dediğimde ayy bir ton laf duyunca dr normale izin vermiyor riskliyim diyorum ki sor-nradan dr da sezeryan dedi içme doğmuş benimde :)) benim de apt pek alakam yok ama doğumdan sonra gelen olurmu inan onu bile bilmiyorum karşı komşumu tanıyorum ama öyle sık görüştüğüm biri değil annem benden çok tanıyor apartmanı o varken gelirler heralde :))
Kizlar ben fransada yasiyorum burda genelde ozellikle son aylarda ve ilk aylarda da olsun problemli bir durum varsa alttan muayane ediyolar hep ben artik alistim yadirgamiyorum ama bilmiyom catal faln ona cikinca nasil oluyo diye
ben de alıyorum o zıkkımı sabah akşam sınır seviyeye çıkarabilmişim kanımı şükür :/
yok canım ya yaşıcak olsan dr un söylerdi galiba.. beni gene hiç sorma hayalet casper gibi dolanıyorum ortalıklarda :))hamileliğimin başında bende öyle muyane oldum hatta ultrason falan oradan bakıyodu doktor bebek çok küçük olduğu için ama heralde bu ebelerin yaptığı başka bişi ://
Bende hamilelik önceside hep bu sorun vardı şimdi katmerli oldu inş doğumda kanla ilgili bişi yaşamam
yok canım ya yaşıcak olsan dr un söylerdi galiba.. beni gene hiç sorma hayalet casper gibi dolanıyorum ortalıklarda :))
geçmiş olsun canım bebiş mideye mi bastırıyo acaba?? benim de ara ara gelen hafif bi bulantı var son aylarda da oluyo diyolardı ona bağladım ben deGünaydın arkadaşlar üç gündür bir Niğde bulantısı anlatamam önceleri üşüttüm sandım ama hala devam ediyor okadar çok iştahım varken birden düştü sabah kahvaltı yaptırmıyor akşamları mutlaka yer yatardım yiyemiyorum çok etkiliyor sürekli acı su geliyor ağzıma ilk hamileliğimde ekşime çok olmuştu ama bu bariz bulantı
şimdi burda 0.2 lik değerin hesabını yapmıyalım :))evet benimde rengim çok soluk :/ halsizlik yorgunluk flaanda ondan galiba 12 - 15 arası normal diyor benim 11.8 çıkmış yırtarım heralde :)
ah be canım takıyorum işte eşim de çok kızıyo ya kapıyı kapattın mı arkanda bırak bu gereksiz insanları diyo ama yok işte.. bak bırak benim doğum muhabbetimi sadece birbirlerine yaptıkları o ikiyüzlülüğü bile kaç gün kafama takmış insanım benanormal olan benim yani..
benim pijama kısa kollu sabahlık uzun kollu üşümem sanırım çünkü hastaneler çok sıcak oluyomuş.. inşallah öyledir yoksa ayvayı yerim çok üşüyen biriyimdir ben :/Kizlar gecelikleriniz cok guzel gule gulr saglikla kullanin..benimki de bunun uzun kollusu ve sabahligi da uzun kollu ama ince gibi geldi usumez miyiz? Tereddutte kaldim siz ne diyorsunuz?
şimdi burda 0.2 lik değerin hesabını yapmıyalım :))
doğru diyosun valla bak doğumdan sonra da her taktığımda böyle saçma bişeyi hatırlat bana bunları takma de tamam mı :)) sana güveniyorum hemşiree :))tatlım şuan hamişsin normal takman bende ayy neleri kafama takıyorum ki normalde de takıntılıyımdır o ayrı :)) ayy ben çocuğumu düşündükçe inan kimseyi umursamıyorum herkes dışarda kapımı kapatırım ohh miss yüzde veremzsin çok böyle insanlara samimi olmadıktan sonra hiçç umursama arkam-ndan ne dediklerine
Benim hgb 10 canım ilaç kullanıyorum ama hep düşükkızlar ya kan testi yaptırdım herşey normalde şu iki değer düşük
Eozinofil oranı (EO%)³ 0.1
Hemoglobin (HGB)³ 11.8
Hemoglobin kan galiba demi ? testlerinde bu dğerler düşük çıkan var mı ? Günde 2 tane kan hapı alıyorum hala çıkamadı şu kan
canııımmm nasıl oldun ağrıların sızıların azaldı mı bi nebze.. aklımız dualrımız seninle.. siz bi çıkın ordan sağlıkla seni ahiret soruları bekliyo benim tarafımdan :))Allah razi olsun kizlar.benim kaderim boyle demekki erken dogum.Allah beterinden korusun insallah.
sorma canım daha demin yaşadım o dediğini.. benim sağlık ocağındaki hemşire aynı zamanda komşum neyse kontrole gelmişler doğum şeklini falan sorunca sezeryan olur galiba dedim aaaaaaaaaa niyee ki dr mu öyle dedi oldular!! yaaa sabır çektim yok dr illa öyle bi dayatma yapmadı ama ben riske etmek istemedim dediiiimm ve hayaatımın hatasını yaptım.. aaaa yok benim bilmemneyimde de vardı da normal doğurdu da.. her anlattığı hikayeye gayet net ve sert hayır ben sezeryan olucam yeter ki yavrum sağlıklı olsun dedikçe onlar da aynı haltı demeye devam ettiler ya!!! bu arada apartmanın şu anki derdi benim doğurmammış karşındaki doğurdu mu diye sıkıştırıp duruyolarmış karşı komşumu.. zaten ben 40ı çıkınca bi mevlüd okutucam sünnet de yaptırıcam çünkü dedim.. yok dedi karşı komşum onlar daha erken gelmek istiyo!! valla onlar utanmıyo madem ben de çıkardım yüzümün astarını.. yok ablacım dedim ben de bi kendimi toparlarım çocuk da toparlanır..40ı çıksın gelsinler mevlüde dedim.. sen istediğpin zaman gel tabii ki dedim.. bu ben doğurayım diye ağızları açık bekliyenler zannetmeyin ki komşuluk için ölüyolar biri kafasını çevirip laf anlatırken diğerinin onun taklidini yaptığını gördü bu gözler size yemin ederim.. tiksiniyorum ikiyüzlülüğün bu derecesinden..
doğru diyosun valla bak doğumdan sonra da her taktığımda böyle saçma bişeyi hatırlat bana bunları takma de tamam mı :)) sana güveniyorum hemşiree :))
Benimde aynı hep 10 du 11 oldu kan değeri 1 ay önce şimdi gelecek hafta yine kan testi yaptircam umarım 13 14 u gormusumdur ama sanmıyorum hep sinirdaydi Ustelik hamileliğin başından beri sabah akşam hapimida ihmal etmediğim haldekızlar ya kan testi yaptırdım herşey normalde şu iki değer düşük
Eozinofil oranı (EO%)³ 0.1
Hemoglobin (HGB)³ 11.8
Hemoglobin kan galiba demi ? testlerinde bu dğerler düşük çıkan var mı ? Günde 2 tane kan hapı alıyorum hala çıkamadı şu kan
neyse çok kritik değil değerlerimiz heralde yaa düzeltiriz doğuma kadar inşşBenimde aynı hep 10 du 11 oldu kan değeri 1 ay önce şimdi gelecek hafta yine kan testi yaptircam umarım 13 14 u gormusumdur ama sanmıyorum hep sinirdaydi Ustelik hamileliğin başından beri sabah akşam hapimida ihmal etmediğim halde
Sancin yok normal gorunuo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?