- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #53.161
İnşallah canm artık yaklaştığını hssedyrm ya aklımda hep doğum var kolayca atlatirz insallahKorkma rahat ol bişey olmaz inşallah korkarsan bayıldım dersin zaten hemen bayıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canm artık yaklaştığını hssedyrm ya aklımda hep doğum var kolayca atlatirz insallahKorkma rahat ol bişey olmaz inşallah korkarsan bayıldım dersin zaten hemen bayıyorlar.
Geçmiş olsun Can'ım senin işin daha zor..her hamilelik aynı geçmiyormuş onu anladım ben gittikçe zorlaşıyor mu neMecbur çağırıcam bu sefer canım. Kızımda bende yapmıştım her işimi ama bunda kendimi yormaya gelmiyor hiç. Hemen çarpıntı![]()
İnşallah canım en kisa zamanda kavusursun on günden önce kavusacsksin bnce iyiye gidiyor bebişin çok şükürBebegim insallah daha iyi olcak inaniyorum.dualariniza ihtiyaci var.muhtemeln bi en az 10 gune ihtiyacimiz var onu anladim bugun insallah 10 gunu gecmez.
Var canım ama bu halı yıkamada olanlardan değil baya ağır ve üzerinde sürerek yıkıyorsun yani mahvediyor adamı halıları tek tek indirip yıkadı şimdide bizim balkona getiriyor kuruması içinHmm hali yikama varsa yıkar canım nolcak bn de kapının önüne indirdi de yıkadı sandm aile apartmni gibi ya sizinki.kaynanamin da müstakil yorgandi haliydi her şeyini yıkıyor kapida.aynen bnm pilim bitti artık hemen nefes nefese kaliyrm
Allah yardımcın olsun işin çok zor canım 2 çocuk biri bebek sayılır. Ben 5 yaşında kızımın peşinde yoruluyorum sana allah sabır versin.Ben napiyim kizlar valla yine rahatsiniz sukredin halinize ben sefilleri oynuyorum...annem ameliyat oldu 1 ay olacak bel fitigindan kaynanam da gorumcemin ogluna bakiyor gelmiyor...bende 2 kiz cocugu biri 3. Sinifa gidiyor digeri 13 aylik daha ve de simdi hasta ikisi de kocam deseniz bu saat olmus daha gelemedi esnaf kendisi...pazar da calisir...utu camasir yemek cocuklar hepsi bana bakiyor ama Allah kuvvet veriyor napiyim yapacak baska alternatifim yokacılarin cocugu emrah gibiyim şu an...bazen arkadaslarim geliyor evimi silip supurup gidiyorlar Allah razi olsun
Oo canı çıktı desene :) olsun çalışsın lar bnmki de 4 yıldır ilk defa bukadar is yapti :)Var canım ama bu halı yıkamada olanlardan değil baya ağır ve üzerinde sürerek yıkıyorsun yani mahvediyor adamı halıları tek tek indirip yıkadı şimdide bizim balkona getiriyor kuruması için
Sağol kuzumGeçmiş olsun Can'ım senin işin daha zor..her hamilelik aynı geçmiyormuş onu anladım ben gittikçe zorlaşıyor mu ne![]()
Aynen kolay mı bizim işimiz de zorOo canı çıktı desene :) olsun çalışsın lar bnmki de 4 yıldır ilk defa bukadar is yapti :)

Benim ismim zor tahmin bile edemezsiniz ama söylemicem o kadar deşifre olmaya gerek yokHahaa doğru bakbir de isimlerimiz de aynı çıkarmış
![]()
Hadi ya bak üzüldüm şimdiSağol kuzumen kolay ilki oluyormuş zaten canım. İkinci üçüncü sayı çoğaldıkça vücudun toleransı da azalıyormuş. Doktor ablama böyle söylemiş
![]()
Hiç merak etmedik kiBenim ismim zor tahmin bile edemezsiniz ama söylemicem o kadar deşifre olmaya gerek yokama benim ismimde çok karizmatik severim yaniiii
![]()
Hadi yaaa. Söyleme tabi kuzum onun için demedim bende söylemem ismimi burdaBenim ismim zor tahmin bile edemezsiniz ama söylemicem o kadar deşifre olmaya gerek yokama benim ismimde çok karizmatik severim yaniiii
![]()
Maşallah canım Allah gönlüne göre versin ama çok cesaretlisin hee ben 3.yü düşünemiyorum.Hadi ya bak üzüldüm şimdiAllah nasip ederse 4 düşünüyorum ne kadar evlat o kadar iyi bana göre ama 2. Hamileliğim daha zor geçiyor doğumu kolay olur inşallah ya
![]()
Aa canım 2 çok az değil mi.ben kalabalık aile seviyorum biz 5kardeşiz eşim de 5kardeşler.biraraya gelince güzel oluyor birde ben isterdim bir ablam olsun 2 kız kardeşim var herşeyin hayırlısı..daha biz 7 den 4 E düştükMaşallah canım Allah gönlüne göre versin ama çok cesaretlisin hee ben 3.yü düşünemiyorum.

Aa canım 2 çok az değil mi.ben kalabalık aile seviyorum biz 5kardeşiz eşim de 5kardeşler.biraraya gelince güzel oluyor birde ben isterdim bir ablam olsun 2 kız kardeşim var herşeyin hayırlısı..daha biz 7 den 4 E düştük![]()
7 miii 

Senin ilk doğumun normal miydi canım benim normaldi saat 10 dan sabaha kadar sancı çektim ve doğumdan sonra aşırı kan kaybından bayıldım görümcem ölümden döndün diyor o derece ama ben sadece yavrumu ilk gördüğüm anı aklıma getiriyorum ve çok heyecanlanıyorum aynı şeyi yaşayacağım için .7 miii
Canım biz de 5 kardeşiz ama ben o kadar cesaretli değilim açıkçası. 2 çocuk bana her zaman ideal gelmiştir![]()
Canım benim doktor da ay sonuna kadar bekleyelim dedi ama sancılarım yokluyor beni. Bende 20 Ekim görürmüyüz diye düşünüyorum. Bazen olsun bitsin diyorum bazen korkuyorum Allâh var ama yapcak bişey yok.İnşallah canm artık yaklaştığını hssedyrm ya aklımda hep doğum var kolayca atlatirz insallah
Benim de normaldi canım. Ve evet ben de yavrumu ilk gördüğüm anı ölsem unutamamSenin ilk doğumun normal miydi canım benim normaldi saat 10 dan sabaha kadar sancı çektim ve doğumdan sonra aşırı kan kaybından bayıldım görümcem ölümden döndün diyor o derece ama ben sadece yavrumu ilk gördüğüm anı aklıma getiriyorum ve çok heyecanlanıyorum aynı şeyi yaşayacağım için .
Mesela hangi siteler canımcım bılmıyorumkiiiCanim alan arkdslar internetten instagramdan aldılar sen de bak oralara.
Ne kadar da zor olsa Allahım olmayan herkese nasip etsin hele bir doğup kucağımıza alıp kokusunu içimize çekinceBenim de normaldi canım. Ve evet ben de yavrumu ilk gördüğüm anı ölsem unutamambenim doğum hikayem de pek parlak değil açıkçası canım ama kızım için herşeye değermiş.
bir başka sahipleniyor insan.Allah yavrularımızla imtihan etmesin