- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #53.201
Hmm hatırlayamadım bn. sanki snra bulmuştu uygun bsy bnm de öyle aklımda kaldi
çekim yaptığı fotoğrafçı da varmış onları kullanacağız dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm hatırlayamadım bn. sanki snra bulmuştu uygun bsy bnm de öyle aklımda kaldi
Can'ım Sevgi'de başında bekliyorlar merak etme ..tam sağında kafanın dibinde hemşire duruyor iyimisin ?fazla hareket ettin başın çok ağrıyacak ? Çok az kaldı Sakın ol ? Vs.filan hep konuşuyor senle hatta bende tansiyon düşdü dıt dıt dıt o makine ötmeye başladı öğürtü geldi bana. sakinleştirmeye çalışırken ben kustum kafamı çevirdi sağa tabak tuttu kustum içine şuan anlatırken iğrenç oluyor ama ..uyutalım mı filan dediler bende ona sakinim ne 8 den 11 e kadar aç bekledim karnım aç filan diye dert yanıyordum meğer narkozlun etkiside olabiliyormuş öyle ...telaşı etme herkes senle çak çak konuşup duruyor hiç susan yokAyy ne guzelms yaaa basimizda gercekten boyle biri olmasi lazm.bn çok korkmaya basladım kurbanlık koyun gibi yatıp beklemek geriyor düşüncesi bile.genel anestezi ne iyiydi odada uyanıyordum her şey bitince. ama işte bebisimi görmek istyrm smdi. Aslında kesilmekten değil de böyle kötü bsy olacak da onların konsma larını duyucam diye çok korkuyrm bnm korku da bu:)
Sevgideki o konfor burda yoktu.gercekten orasi daha iyiydi.Can'ım Sevgi'de başında bekliyorlar merak etme ..tam sağında kafanın dibinde hemşire duruyor iyimisin ?fazla hareket ettin başın çok ağrıyacak ? Çok az kaldı Sakın ol ? Vs.filan hep konuşuyor senle hatta bende tansiyon düşdü dıt dıt dıt o makine ötmeye başladı öğürtü geldi bana. sakinleştirmeye çalışırken ben kustum kafamı çevirdi sağa tabak tuttu kustum içine şuan anlatırken iğrenç oluyor ama ..uyutalım mı filan dediler bende ona sakinim ne 8 den 11 e kadar aç bekledim karnım aç filan diye dert yanıyordum meğer narkozlun etkiside olabiliyormuş öyle ...telaşı etme herkes senle çak çak konuşup duruyor hiç susan yok
Evet cnm dün ağrım olunca öyle demstim.bi de çok agirlastm hemen nefes nefese kaliyrumBirkaç kere dedin az kaldığını hissediyorum diye ondan dedim.hayırlı Zaman'da sağlıkla gelsinler
Hee tamam o zmn.çünkü tatlıya bağlanmstı en son iyi kalms aklimdaçekim yaptığı fotoğrafçı da varmış onları kullanacağız dedi.
Canim bulursan bana da haber ver olur mu, dış cekim mi yaptiracaksin sen?Mesela hangi siteler canımcım bılmıyorumkiii
Ayy iyiyms canım iyi ki yazdın çok sevindim:) aman konussun hiç susma sin canjm hemsirem:) olsin cnm sen anlat yinede kusmali da olsa başımıza ne gelecek bilelim de öyle girelim:)Can'ım Sevgi'de başında bekliyorlar merak etme ..tam sağında kafanın dibinde hemşire duruyor iyimisin ?fazla hareket ettin başın çok ağrıyacak ? Çok az kaldı Sakın ol ? Vs.filan hep konuşuyor senle hatta bende tansiyon düşdü dıt dıt dıt o makine ötmeye başladı öğürtü geldi bana. sakinleştirmeye çalışırken ben kustum kafamı çevirdi sağa tabak tuttu kustum içine şuan anlatırken iğrenç oluyor ama ..uyutalım mı filan dediler bende ona sakinim ne 8 den 11 e kadar aç bekledim karnım aç filan diye dert yanıyordum meğer narkozlun etkiside olabiliyormuş öyle ...telaşı etme herkes senle çak çak konuşup duruyor hiç susan yok
Orası medical park miydi canjm. Pahalıdır da sevgiye göre. Kocaeli de gtmstim çok pahalıydi muayene ücreti bileSevgideki o konfor burda yoktu.gercekten orasi daha iyiydi.
Cnm bn de bi gün kndjmi yorum ertesi gün kndime gelemdm. Dinlen artık fazla gezme.bnmkinin de hareketleri artık daha sert agritiyor alt tarflariKızlar iyi akşamlar bugun biraz gezdim çok kötüyüm aşağı tatafımda çok şiddetli ağrım var sol yanıma ayaklarımı dikerek yattım ve basınç hissi var ve çok şiddetli tekme atıp oynuyor bunu yaşayan varmı aranızda
Aboo ne ağır işler verdin kız adama:) halıları battaniye leri yıkamaya verdik bz yikayacak yer olsa belki yikardi bnmki de öyle işleri sever.yemeği bn yapiyrm ama bulasigi çamaşırı fln esim yapıyor egilip kalkamiyrm.bugün bi pantolon ütüleyim dedm 2 dakka ayakta durdum diye yoruldm. Oglusumun ütülerini flb tam zamanında bitirmisim bundan snra bi cacık olmz bnden:)[/QUOT benimki neden oyle degil acaba cok yorgun bitkin hissediyorum kendimi bedenen ve ruhen.hem dinlen is yapma vs. Diyor ghem de hicbir seye yardimci olmuyor nasil olacaksa ayni anda.3 yaşında bir kizim var ve her sey bana bakiyor.sadece banyosunu yaptiriyor 2 3 defadir
İlk başta bnmki de hem yapma diyor kndi de yapmıyor işler yığıldı annemi cagrdim mecbur.smdi iyice ağırlaştım görüyor yani yerimden zor kalkyrm bi de annemi çağırmayım diye yapıyor sanırım :)evde biri olunca kndi annesi de olsa rahat edemiyor kmseyi istemiyor yatılı.seninki de tek çocuğa baksa ne bileyim o bile yeter sana.insllah yardm eder cnm zor zamanlara başladık bn çok zorlaniurm artıkBenimki
Ayy ayy aynen canım hepsi aynı.bazen delirtiyorlar gerçekten emin ol tek seninki değil hepsinin patavatszliklari oluyor.oldu paşam hem Yardim etme hem çocuğa bsy olursa Allahım yaa.nyse sen yine de sinirle öyle bsy yapma bırak ev evlikten çıksin senden bebisinden önemli degilBayramdan hemen önce cok canımı sıktı eşim resmen canimi yakti laflariyla.ben de o sinirle butun evi duvardan lambalara perdelere kadar her seyi temizledim bir haftada kendi basima.vitrin tepelerimde soktum taktim perdeleri... Sonnda duydugum soz o cocuga bi sey olursa gorusuruz.... Offff geldiler bana galiba bu vakitte.fazla konustum ve sustum tamam
Orasi oyle canim da illa ki yapilacak utu bulasik vs... Sanırım birikti ben de biseyler de patlamak uzereyim. Kpss calismam gerekliydi gunduzleri kizimla ilgilendim aksamlari cok yorulumca diyordum yarim sast yarim saattir sen uyut diye.hem onu yapacaksın hem onu dedi... Kirginliklar birikti ve hamileligim de mutlu gecmedi zaten.bir yandan cok seviyorum bir yandan da bogazlamak istiyorum bazen canimi cok yaktigi icinAyy ayy aynen canım hepsi aynı.bazen delirtiyorlar gerçekten emin ol tek seninki değil hepsinin patavatszliklari oluyor.oldu paşam hem Yardim etme hem çocuğa bsy olursa Allahım yaa.nyse sen yine de sinirle öyle bsy yapma bırak ev evlikten çıksin senden bebisinden önemli degil
Görmeyince göresin ,görünce öldüresin gelen tek kişi kocadır derdi büyükler senin ki biraz o hesap olmuş ...sevmek bir çok şeyi yok saymıyor tek başınada yetmiyor maalesefOrasi oyle canim da illa ki yapilacak utu bulasik vs... Sanırım birikti ben de biseyler de patlamak uzereyim. Kpss calismam gerekliydi gunduzleri kizimla ilgilendim aksamlari cok yorulumca diyordum yarim sast yarim saattir sen uyut diye.hem onu yapacaksın hem onu dedi... Kirginliklar birikti ve hamileligim de mutlu gecmedi zaten.bir yandan cok seviyorum bir yandan da bogazlamak istiyorum bazen canimi cok yaktigi icin
Evet canim dogru dokunmadan denemeden almayin elbise filan heleki suan hamileyiz vucudumuz cok farkli ikenMcada o elbiseyi çöpe attı canım internette göründüğü gibi değilmiş. Ben öyle okudum sanki aklımda öyle kaldı.