bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canım. Her birimizin ayrı korkuları yaşanmışlıkları var.. Benim 2 kaybım var biri kimyasal gebelik diğeri 4 aylıkken bu gebelikte aşılamayla oldu. İlk 3 ay düşük tehlikesi, sonra plesanta previa, sonra enfeksiyon, amnion suyu fazlalığı ve 26. Haftadan beri erken doğum riski... Ama çok şükür bu haftaları gördük rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Kıyamam geçmiş olsun ,benimde senden aşağı kalır yanım yok , 8haftalık kürtaj ,sora dış gebelik iç kanama ile acil ameliyata alındım sağ tüpü aldılar.şükür Rabbim tek tüplede aratmadı hemen verdi bebeğimi.bende 8.haftada az bi kanama yaşadım,nyse tam geçti derken 18.haftada yine kanama geldi plesentada kanama olmuş sebepsiz,sonra kasılmalar erken başladı die korktum , 32.haftada sancı çıktı nst de erken doğum olcak die korktum :) iğneler serumlar derken derken 34olduk :) bide 36 oldukmu sora bide doğum stresi basar :) analık hakkaten güç isteyen bişeymiş hem ruhsal hem fiziksel :)

Kıyamam geçmiş olsun ,benimde senden aşağı kalır yanım yok , 8haftalık kürtaj ,sora dış gebelik iç kanama ile acil ameliyata alındım sağ tüpü aldılar.şükür Rabbim tek tüplede aratmadı hemen verdi bebeğimi.bende 8.haftada az bi kanama yaşadım,nyse tam geçti derken 18.haftada yine kanama geldi plesentada kanama olmuş sebepsiz,sonra kasılmalar erken başladı die korktum , 32.haftada sancı çıktı nst de erken doğum olcak die korktum :) iğneler serumlar derken derken 34olduk :) bide 36 oldukmu sora bide doğum stresi basar :) analık hakkaten güç isteyen bişeymiş hem ruhsal hem fiziksel :)

Geçmiş olsun canım rabbim dermansız dert vermesin bu günümüze çok şükür. İnşallah az kaldı. Bizim de 26 da başlayınca sancı ilk hedef 32 idi şükür şimdi gün gün ilerliyoruz. İnşallah sağlıkla gelecekler. Şimdi erken gelmesin diye bakarken bi bakmışın 40. Hafta da hâlâ bekliyoruz artık gelsin diye :KK48:

kızlarrrrr nasılsınızzz :))

dogum yapan varmıs masllahhhh rabbım hayırlı etsın darısı basımıza :)

Geçmiş olsun canım rabbim dermansız dert vermesin bu günümüze çok şükür. İnşallah az kaldı. Bizim de 26 da başlayınca sancı ilk hedef 32 idi şükür şimdi gün gün ilerliyoruz. İnşallah sağlıkla gelecekler. Şimdi erken gelmesin diye bakarken bi bakmışın 40. Hafta da hâlâ bekliyoruz artık gelsin diye :KK48:
Doktorda öle dedi bilionmu ,erken doğum Olur die korktuklarımız genelde , 40.haftada suni sancı ile doğuruyolar :) sancı olmasın die uğraşırken en sonunda zorla sancı verip doğurtuoz dedi :) bizde öle olcaz heralde hehe

Dün saat 10 da buluşan kızlar naptınız nasıl geçti anlatsanıza:)) @urashaa

Dun ben 10.45 gibi bulusmaya katildim. Ne telefon ne bisi, gidince bulurum gebe grubunu dedim ve masaya yaklasinca tum gozler bana cevrildi. Cok zor olmadi buluşma :KK15:Ben tanistigim herkesi cok sevdim. Yeniyim forumda ama sanki eski gibi hissettim :KK19:

Kızlar az önce lavaboda çok az kahverengiye yakın bi sıvı geldi peçeleye sildiğimde sizce nişan mıdır minicikti elim ayağım titriyor resmen

Dun ben 10.45 gibi bulusmaya katildim. Ne telefon ne bisi, gidince bulurum gebe grubunu dedim ve masaya yaklasinca tum gozler bana cevrildi. Cok zor olmadi buluşma :KK15:Ben tanistigim herkesi cok sevdim. Yeniyim forumda ama sanki eski gibi hissettim :KK19:
Kimler vardı ne konuştunuz Kızzzzz anlatın bukadar kısa kesilmez ayrıntı bekliyoruz :halay:

kızlar sezeryandan sonra sütümüz hemen gelir mi hemen emzirebilir miyiz
Benim 27 eylülde doğum yapan arkadaşımın sütü dün akşam gelmiş kaç gündür mama takviyesi yapmışlar süt gelsin diye çaylar yemekler sular şerbetli sıcak banyolar neler yapmış. Tabi hiç uykuda yok bebek çok ağlamış ben bukadar zor olacağını bilmiyordum dedi. Ama benimki ertesi gün gelmişti ilk doğumda bukadar zorlanmadım kızım yarım saate bir uyanır emer uyur yarım saat sonra tekrar uyanırdı:))) Ama ağlama seansımız uzamazdı bukadar. Bakalım oğlanda ne maceralar yaşıcıııııızzzz:ıslık:

Kızlar az önce lavaboda çok az kahverengiye yakın bi sıvı geldi peçeleye sildiğimde sizce nişan mıdır minicikti elim ayağım titriyor resmen
Kuzum sümüksü bişeyse nişan. Sıvıysa damla şeklinde bilemicem ama acile git hemen bence. Korkma en azından neymiş öğrenirsin.

Back
X