kızlar iyi geceler.. 
			A 
		 Askina eskiya
 ayşeeemm burdayım kuzum arada bir bakıyorum şimdi de oğlanın son alışverişlerini tamamladım.. son mu dedim ay yok anam yok kesin gene çıkar bişeyler 

senin bıdığın portbebesinin kahverengisini aldım.. aslında hepsiburada da laciverdi de vardı bi satıcıda aynı fiyata ama baktım yanına koyduğum ufal tefek ürünler yüzünden hem kargo ödicem hem de ürünler 5 bin parçada gelicek gittim civilimden aldım.. kahverengi de nadide bi rengimizdir sonuçta 

ateş ölçeri medifine temassız ateş ölçer aldım sanki 

gonulll
 cüm bunu tavsiye etmişti umarım doğru hatırlıyorumdur.. bu arada sen nasılsın canım o minik kuzunun ciğerlerini yerim ben yavrum ya.. sen merak etme allahın izniyle çıkıcak kuzun ordan kucağına alıcaksın inşallah annesi.. hepimiz dua ediyoruz o buranın ilk bebeklerinden bizimkilere diycek ki siz yokken ben vardım burdaaaa 
@My moonlight aşkitom kocacın geldi mi ben seni bir iki gün buralara uğramaz sanıyodum 

benim de midem çok yanıyo bu arada bi de dün ve bugün artarak canımı yakıyo çocuk benim şeyime sokuyo ayaklarını resmen napıyo şimdi bu doğum kanalına mı giriyo ne halt ediyo yaa