• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kııızzz sahi bak adı nolucak bu prensesin dün de aklımdaydı unuttum sormayı
Hic dusunmedim canim.evimize gelelim oyle karar veririz.bizim diger cocuklarda erken dogdugu icin hep dogduktan sonra isim dusunduk.buncazimda boyle olcak.dogmadan bi kac gun once oglum dusunuyordu isim gulsum demisti.bakalim ogluma bi daha sorup 2 isim koyariz nasipse yavruma.

@sinemnur canım bugün sağlık ocağına gittim son kontrol için.bundan sonra bebek doğunca 4. Gün gel topuk kanı alıcaz dedi. Bende kızımda hastanede aldılar başka almadılar gerek var mı dedim. Oda onlar tam yapamıyorlar sonuç kesin çıkmıyor yapmak zorundayız falan dedi. Bu işin tam olamaması ne demek anlamadım saçma değilmi el kadar bebek tekrar tekrar acı çekecek:KK43: sen ne yaptın anlatır mısın lütfen kafam karıştı:anne:
Canim hemşire bni de cagrdi topuk kanı için. Telaşlı da böyle yapmak zorundalar sanırım devlet çok sıkı takip ediyor fln demsti.bni cagrmiyor arayip doktora gttin mi kanın kaç kaç kilosun diye sanki oraya gtmsim gibi yaziyor.topuk kanı için ama baya ısrar etti gel diye

Ah canım ya ne acı tecrübe olmuş benzer bir durumu bizde abimde yaşadık ama annem tam tersine uğraşmayın mama verin demesine rağmen yengem inatla ben bu çocuğu emzircem diye 40 gün aç bıraktı annemin yanında kalıyordu yazık annem çocuğun halini gördükçe üzülüyordu ama yengem kızar diye ses etmedi okadar yalvardık ki biraz mama versek diye neyse 40. Gün doktor kontrolü var doktor bunları bir azarlarmış siz nasıl öğretmen oldunuz yazık değil mi bu çocuğa sütün olmadığını kabul et ver mamayı diye abimde yengem daha doktorun odasından çıkmadan eczaneye koşup mama almış vermiş bize geldiler çıkınca abim nasıl sinirli durmadan çocuğa mama veriyor 40 gün beklenir mi süt gelcek diye acından ölmüş çocuk diye yengem sonra ikinci de akıllandı direk mama verdiler sarılık olmasın diye yine uğraştı üç ay kadar emzircem diye ama sütü olmadı makineyle sağardı hep bir çay kaşığı ancak zar zor çıkardı sonra dedi artık annesinin de hiç sütü olmamış iki çocuğunu da emzirmemiş.. çok uzattım kusura bakma yani hiç dert değil süt olmuş olmamış mamalar var şükür yeterki doğru karar verelim
ya bu süt olayından ben de çok korkuyorum canım :( daha bende tık yok süt olduğuna dair.. ama senin söylediğin bişey umutlandırdı beni bu hamilelik süreci anneye benziyo ya süt olması durumu da annemize çekiyo mu benim annemin ablamın sütü bol bol vardı çünkü??

Hic dusunmedim canim.evimize gelelim oyle karar veririz.bizim diger cocuklarda erken dogdugu icin hep dogduktan sonra isim dusunduk.buncazimda boyle olcak.dogmadan bi kac gun once oglum dusunuyordu isim gulsum demisti.bakalim ogluma bi daha sorup 2 isim koyariz nasipse yavruma.
evet diğerlerinin adını sonradan koyduğunu hatırlıyorum canım.. tabii ki sağlıklı olsun da isim konur :)

İtim deme şu çocuğa yaa :))) sen dedikçe ben sinir oluyorum güzel an herşey daha güzel olsun:)))) kızım akrepten yırttı yay oldu oğlumda akrepten önce terazi olur inşşşşaaallllaaahhh :dua: akrep le anlaşamam nedense bi kaç tanıdığım var. Terazi iyidir candır:)))) geçen gün doktor sancıyı bekleyelim dedi ben 23 ü geçmeyelim bariiii terazi olsun dedim sonraki burç neydi dedi akrep dedim:))) inşallah seni dinler oğlun dedi:KK70: doktorun burcu akrep değildi umarım küfür eder gibi gelmiştir:KK70:
Bn teraziyim oğlum da terazi olsun istyrm bakalım doktor yarın gün verecek mi nasıl olcak.akrep bn de istemiyrm tanıdıklarıma bakarak:)

Sorma kuzu gunu belli oldu itimin :KK48: benim koca akrep oglusum da akrep olsun dedim ama 1 guncuk ile terazi olcak burclardan anlamam ama iyidir ins :süslü:
senin günün mü belli oldu anneeeeeeeemmm duygulandım lan :cry: ben de görücek miyim bu günleri :KK61: inşallah sağlıkla sıhhatle al oğluşu kucağına datlım ha burçlara gelince biri dengesiz biri inadım inat dötüm iki kanat burcu seç beğen al :KK48:

İtim deme şu çocuğa yaa :))) sen dedikçe ben sinir oluyorum güzel an herşey daha güzel olsun:)))) kızım akrepten yırttı yay oldu oğlumda akrepten önce terazi olur inşşşşaaallllaaahhh :dua: akrep le anlaşamam nedense bi kaç tanıdığım var. Terazi iyidir candır:)))) geçen gün doktor sancıyı bekleyelim dedi ben 23 ü geçmeyelim bariiii terazi olsun dedim sonraki burç neydi dedi akrep dedim:))) inşallah seni dinler oğlun dedi:KK70: doktorun burcu akrep değildi umarım küfür eder gibi gelmiştir:KK70:
o dr akrepse doğumda vay senin haline yavru :rapci: ama yok be akrep olsa arkasından hangi burç geliyo diye sormazdı bu da var :KK58: hadi yırttın köftehoooorrr :KK48:

kızlar iyi geceler.. A Askina eskiya ayşeeemm burdayım kuzum arada bir bakıyorum şimdi de oğlanın son alışverişlerini tamamladım.. son mu dedim ay yok anam yok kesin gene çıkar bişeyler :işsiz:senin bıdığın portbebesinin kahverengisini aldım.. aslında hepsiburada da laciverdi de vardı bi satıcıda aynı fiyata ama baktım yanına koyduğum ufal tefek ürünler yüzünden hem kargo ödicem hem de ürünler 5 bin parçada gelicek gittim civilimden aldım.. kahverengi de nadide bi rengimizdir sonuçta :KK48:
ateş ölçeri medifine temassız ateş ölçer aldım sanki gonulll gonulll cüm bunu tavsiye etmişti umarım doğru hatırlıyorumdur.. bu arada sen nasılsın canım o minik kuzunun ciğerlerini yerim ben yavrum ya.. sen merak etme allahın izniyle çıkıcak kuzun ordan kucağına alıcaksın inşallah annesi.. hepimiz dua ediyoruz o buranın ilk bebeklerinden bizimkilere diycek ki siz yokken ben vardım burdaaaa :KK46:
@My moonlight aşkitom kocacın geldi mi ben seni bir iki gün buralara uğramaz sanıyodum :olamaz::KK8::KK8: benim de midem çok yanıyo bu arada bi de dün ve bugün artarak canımı yakıyo çocuk benim şeyime sokuyo ayaklarını resmen napıyo şimdi bu doğum kanalına mı giriyo ne halt ediyo yaa :KK17:
Hoşgeldin cano:) sen kaca aldın kız bz 79a aldık. Kahvesi de güzel bzmki kırmızı oldu kocam yüzünden çok dikkatszdir kndisi maalesef.kocaman bsy bu portbebe dedjm altına battaniye fln sıkıştıralım yoksa çocuk oynucak içinde o derece büyük bsy bi de kokuyor havalandrdim ama doğuma kadar gider koku inşallah Güle güle kullansın senin sıpan da:)

Kesinlikle biz rahat olmalıyız önce ve her kafadan bir ses çıkacak boşverip en doğru kararı yine biz veririz hiç dert değil mamaylada büyüyor çocuk anne sütüyle de ben iki sene emzirdim ama çöp adam Benim oğlan çubuk krakerim diye severim rabbim acılarını göstermesin
ah bu ben var ya ben ah bu eşşşşşek ben ben ya bu eşşek ben bırak her kafadan çıkan sesi dinlemeyi ben adamın çıkarmadığı sesi de tahmin eder onu da takarım canım :( çok fena bi sürece giricem gibi hissediyorum ahmoz ahmoz cumun deyimiyle booommmmbeeee olucak bu süreç :KK51::KK51:

ya bu süt olayından ben de çok korkuyorum canım :KK43: daha bende tık yok süt olduğuna dair.. ama senin söylediğin bişey umutlandırdı beni bu hamilelik süreci anneye benziyo ya süt olması durumu da annemize çekiyo mu benim annemin ablamın sütü bol bol vardı çünkü??
Yaa annemin sütü yaramams bize. ya bn tosun bi evlat istyrdm oysa ki nolcak smdi:(

Hoşgeldin cano:) sen kaca aldın kız bz 79a aldık. Kahvesi de güzel bzmki kırmızı oldu kocam yüzünden çok dikkatszdir kndisi maalesef.kocaman bsy bu portbebe dedjm altına battaniye fln sıkıştıralım yoksa çocuk oynucak içinde o derece büyük bsy bi de kokuyor havalandrdim ama doğuma kadar gider koku inşallah Güle güle kullansın senin sıpan da:)
hoşbulduk datlım :)) dertliyim yine :KK51: ama hep aynı şeyler.. portbebe o kadar büyük müymüş canısı be ben 100e aldım.. bi ara almıyım boşver bile dedim eşim çok ısrar etti mnatıklı da geldi kış bebeği olucak neticede.. eşimin dikkatsizliğinden hiiiiç bahsetmiyeyim.. ilk atama için okulları araştırırken şehirleri aramızda bölüştük antep bunundu sen kalk benim tercih edeceğim okul için antep merkezdeki okulu bul onun fotolarını gösterdi bana.. koccccaman yepyeni okul!! oooo iyiymiş dedim yazdım ne çıktı 1937den kalma bi okul:ruh::ruh:

Kızlar bizimde bu aksam randevumuz vardı 36 + 2 yiz günümüze uygun gidiyoruz. Kasılmalar ve sancılar başlamış ufak ufak. Ateş kafa aşagıda duruyo. Dogum kanalına yaklaşmış ama henüz girmemiş. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Bu kasılmalar devam ederse muayene ederim haftaya açılma için dedi :işsiz: buda oğluşun profil fotosu :) selamı var teyzoşlarına ..
oyyy dombiğim yaaa yisin onu teyzesi :)) iyiden iyiye sona yaklaşıyoruz kız gonca resmen şu yarışmalardaki filmlerdeki kalp atışı efektini duyuyorum :))

aynen katiliyorum canim.ilk cocugumda millet demedigini birakmadi biliyorlrmis gibi.yok niye mama veriyosun verme sutun yok mu vs... Hi hi param cok saçacak yer aradim allahim yaa. 5lt su icmeme ragmen ayrica neler denedim neler ama olmadi istedigimiz duzeyde 6 aya kadar sut mama devam ettik ve 6. Ayda sutum tumden kesildi benim.annemin de oyle olmus bilmiyorum artik... Kimse sut ve sezeryandan dolayı kirmasin karsisindakini sebebini bilmeden
o sezeryandan dolayı car car ötenlerden birine çok pis dalıcam zaten du bakalım piyango kime vurucak :KK11:

gonulll gonulll cum hayirlisiyla kuzuna kavusman dilegiyle. Insallah haftasonu alip donersiniz evinize
K kahve_delisi canim cok gecmis olsun sana da.hayirlisi ne ise o olsun.

Benim de kontrolum vardi bugun. 34+6da 2680 gr.dedi suyu cok iyi dedi. Kafasi mesanene bastiriyor dedi. Sen sakraktik. Ta ki tansiyonumu olcene kadar. Sagdan soldan bi kac kere olctu. 15-10 :oha::oha:
Off sonra yazicam, canim sıkıldı cok...

gonulll gonulll cum hayirlisiyla kuzuna kavusman dilegiyle. Insallah haftasonu alip donersiniz evinize

Benim de kontrolum vardi bugun. 34+6da 2680 gr.dedi suyu cok iyi dedi. Kafasi mesanene bastiriyor dedi. Sen sakraktik. Ta ki tansiyonumu olcene kadar. Sagdan soldan bi kac kere olctu. 15-10 :oha::oha:
Dur bakalim hemen canını sıkma arkadaşım.aniden heyecan yapmissindir belki ondan yuksek cikmistir ankik bisey de olabilir.onceden var miydi rahatsizligin peki

o sezeryandan dolayı car car ötenlerden birine çok pis dalıcam zaten du bakalım piyango kime vurucak :KK11:
Off off oyyy oyyy.bu tip insanlar gercekten sehir yas meslek vs. Fark etmeden her yerde varlar.:duduk: ne kadar da meraklilar kalp kirmaya bilip bilmeden yorum yapmaya.zaten hassas donemde olan bayanlarin hormonlarıni tavan yaptirmaya.:işsiz: sadece kendi baslarina gelince anlarlar heralde

Canim canini cok sıkma benim tansiyonda arada yukseliyor bebekte sıkinti yoksa onemli degil tansiyon ilaci kullaniyorum stresten olmustur tuzsuz yemeye calis bu ara birde cig sarimsak ye limonlu su ic ben bunlarla dengeliyorum... her zaman yukselmiyorsa onemli degil

Back
X