bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya bu banyo havlusunda ben de kararsız kaldım.. sezeryan olursa o dikişle banyo yapabilir miyiz ilk gün nasıl olur acaba??

Cnm annem sağ olsun yardım etti hep temizlik işine ağır işleri hep o yaptı ben de yardım ettim yoksa tek başıma yapamam bende hafif bel fıtığı var zorlayinca ağrı giriyor. O yüzden ben hafif işleri yaptım cnm. Benim de sadece lohusa terliğim eksik. Diğer hersey tamam onu da kendim süsleyip yapmak istiyorum :) bi takım daha fazladan pijama almak istiyorum bi de bel için korse almak istiyorum. Doğumdan sonra beli sarmak için. Evet herkes park Yatak diyor hoşuma giden bi model denk gelir inşallah. Bi de bebek için küvet seti eksik ve ateş ölçer onları da alacağım

ahhh anneler iyi ki varlar.. ateş ölçerimiz demin geldi bizim de ben medifine temassız ateş ölçer aldım kullananlar memnundu ben de diğer markalara boşuna para dökmek istemedim bakalım inşallah memnun kalırız..

Canım süt sağmayla ilgili youtubeden irem güzeyin videosunu izleyebilirsin nasıl yapcağını filan gösteriyo

Kızlar bugün çok Üzgünüm. abimgil in ikinci tüp bebek denemeleride başarısız oldu . Çok zor bir durum allahım tüm isteyenlere bekleyenlere, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Üzülmeyin canm inşallah Allah vakti zamanı gelince verir ve kndilerini sartlamasinlar sadece tüp bebekle olacak diye.Allah için engel yoktur bnm de tup bebek olmadı 5 ay snra kendiliğinden kaldım. Bana da doktorlar dedi kalamazsn tüp bbeksiz diye.her şey gibi bu konu da tamamen kısmet vakti gelince olacak insallah. sen bni örnek ver gelinini ze. Bn çok umutszdum ve bi umut arıyordum eminim o da öyledir ve lütfen çok destek olun ona.yok dikkat etmedin yok ayakta kaldın yok şişmansin yok zayf sn o yüzden tutmadı fln hc bsy demeyin kimsenin suçu yok bi sebep aramayın. Allah verecekse her türlü olurdu zaten .

Canım bence başka bir doktorada bi görün. kafan rahatlasın. Umarım ve eminim bir problem inşallah yoktur ama yinede doktorundan ve durumundan emin ol. çünkü mevzuu ihmale gelmeyen bir mevzuu. ve annem hep derki bende bir hastalık bişi çıkarsa mutlaka bir kaç doktora gösterin. burası Türkiye.

İnşallah yüksek çıkmaz da hiç vurulmazsin canjm. Gebeliğe bağlı oldu hrhlde sonrasında normale döner

gonulll evdemisin kuzum cumartesi mi gitcektin minnoşun yanına
Evdeyim canim daha.doktorumuz bugun agizdan beslenmeye baslayinca gelirsin dedi.cuma veya ctesi gidecegim suan icin oyle gozukuyor.cok sukur yavrumda gunden gune iyiye gidiyor.insallah daha da iyi olcak yavrum.kavusmamiza az kaldi.
Doktorumuz bugun yine fotograf gondermis daha iyi gozukuyordu.

Aa Bnyo havlusu değil de normal havlu da koyacaktım bak iyi ki dedin.bilmym ki hastane verir mi Bnyo havlusu acaba
Hastenede havlu hiç hatırlamıyorum Can'ım ben iki tane yüz havlusu koydum Hertürlü lazım oluyor miden bulanınca ağzına tutmaya bile yarıyor :))) odalarda özel banyo var ama sezeryanda eve çıkınca duş al demişlerdi o zamanlasa su geçirmeyen bantlardan al demişlerdi alıp kapatıp dikişi sonra sökmüştüm 1 hafta su değdirmeden duş aldım duş almak sütü arttırıyor sonuçta ... Lohusa şerbeti veriyor hastane sürahi bardak filan eskiden süslü püslüydü geçen gördüm normal sürahi bardak birde eşimin arkadaşları benim arkadaşlarım bayağı gelen oluyor hastaneye keşke gelmeseler hiç düşünmeyeceğim amaa o yüzden kendim bir takım bardak bardak aldım süslü yaptırdım hem evdede misafirlere kullancam ... Göğüs ucu aventin aldım e Bebek'te var marka marka eczanelerde de var ama benim kiler o Zaman hemşire isteyince dedimya 1 saate alamadılar :)))

Kızlar bu nişan nasıl bişey. Ya pazar gününden beri geliyor.dr cuma serumu kesip ağrım yoksa eve göndercek varsa bebeği alacak korkmaya başladım bu serum bebeğime zarar vermez inşallah
hala mı geliyo kuzu senin kahve akıntı?? ne biçim nişanmış hakkaten ya :/ ay ben de çok tecrübesizim..

evet hemen yapılmaz gibi geliyo bana da.. yine de önümüzdeki hafta gidince bi sorayım bakalım
Ertesi gün duş aldım Can'ım yoksa süt çok azalıyor bence sıcak su sütü artıyor ..eczanede su geçirmeyen bantlar var geniş Kocaman geniş yani epeyce kapatıyorsun duştan önce sonra aç dikiş kısmı kup kuru kalıyor ...ben mis gibi duş aldım ve sütüm artmıştı aklınızda bulunsun Aslı'nda bende 2-3 tane aldırayım eşime aklıma gelmişken evde bulunsun :)))

İnşallah yüksek çıkmaz da hiç vurulmazsin canjm. Gebeliğe bağlı oldu hrhlde sonrasında normale döner
Aynen hamilelikten. Nst de iyi cikti sorun yok dedi doktor. Haftaya gel dedi. Bu arada sevgide banyoda havlu fln oluomus degistiriolarmis devamli temizmis yani bi arkadasa sormustum ama.ne kadar dogru bilmem. Bi de serbet veriolarmis bir surahi :)

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de yavrumu 3aylıkken bırakıp gidicem işe.. tabii benim bi avantajım muhtemelen haftanın 2 gününe sıkıştırıcam dersleri yani haftanın 5 günü yavrumla olucam inşallah.. sadece bizim olmadığımız anlarda biberondan alıcak sütü onun haricinde emzirmeye devam.. benim arkadaşımın annesi bakardı çocuğa ve sütünü sağar sağar bırakırdı eve gittiğinde de emzirirdi turp gibi bi oğlu vardı maşşallah :) sıkma canını napalım çalışmamız da onlar için neticede..

ay çok iyiymiş o zaman su geçirmeyen bant hiç duymamıştım.. bugün doğum çantasını hazırlarken kulaklarını çınlattık canısı şeffaf kilitli poşetlere koyduk annemle herşeyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…