- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.041
24 saat buzdolabimda durabiliyor.oda da 8 saate kadar durabiliyor.40 icindeyken sut bol olcak o zmn sagip buzluga atmani tavsiye ederim.uuu iyiyymiş bu ama okadar uzun süre buzlukta kalmasına gerk yok peki dolabın alt kısmında ne kadar süre kalabilir mesela gece sağsam koysam ertesi gün akşama kadaar dolabın normal kısmında durabilir mi?
Selam kızlar geldim doktordan. Bebeğim 2345gr olmuş. Bana her ne kadar küçük gibi geldiyse de haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Acayip sinirlerim bozuldu hastanede. Hemşire nst ye bağlayıp 20dk sonra gelicem dedi gitti. Gidiş o gidiş 20dk oldu ne gelen var ne giden. Makineyi kendim çozdüm gittim hemşirelerin yanın. Kusura bakmayın bilmem ne. İndim hastanenin müdürüne şikayet ettim ve dilekçe yazıp verdim. Kızımda da aynı hastanede kundağının içinde enjektör iğnesini unutmuştu salaklar. Hala sinirim geçmedi
Cok guzel kilosu canim.masallah bebisine.Selam kızlar geldim doktordan. Bebeğim 2345gr olmuş. Bana her ne kadar küçük gibi geldiyse de haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Acayip sinirlerim bozuldu hastanede. Hemşire nst ye bağlayıp 20dk sonra gelicem dedi gitti. Gidiş o gidiş 20dk oldu ne gelen var ne giden. Makineyi kendim çozdüm gittim hemşirelerin yanın. Kusura bakmayın bilmem ne. İndim hastanenin müdürüne şikayet ettim ve dilekçe yazıp verdim. Kızımda da aynı hastanede kundağının içinde enjektör iğnesini unutmuştu salaklar. Hala sinirim geçmedi
canım nst için erken değilmi bakalım bende cuma gitcem nst ye alcaklarmı beni acabaSelam kızlar geldim doktordan. Bebeğim 2345gr olmuş. Bana her ne kadar küçük gibi geldiyse de haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Selam kızlar geldim doktordan. Bebeğim 2345gr olmuş. Bana her ne kadar küçük gibi geldiyse de haftasıyla uyumlu dedi doktor.
hay allah sinir bozucu olmuş datlım ama olsun bebişimiz sağlıklıymış ona bakıcaz napalım :) yine de şikayet ettiğin iyi olmuş bence herkes dikkatli yapsın işini..Selam kızlar geldim doktordan. Bebeğim 2345gr olmuş. Bana her ne kadar küçük gibi geldiyse de haftasıyla uyumlu dedi doktor.
diil canım beni de aldılar geçen hafta.. 28den sonra almaya başlıyo drlarcanım nst için erken değilmi bakalım bende cuma gitcem nst ye alcaklarmı beni acaba
Cok guzel kilosu canim.masallah bebisine.
Bazen olur aksilikler olsun canim stres yapma.
anladım canım benide alabilirler o zamandiil canım beni de aldılar geçen hafta.. 28den sonra almaya başlıyo drlar
canım hem senin hem yavrun için en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun.. temizlik kıssmında kendini çok hırpalama hakkaten değmez.. benim ablam yaptı sezeryandan bi gün önce cam kapı duvar sonra çocuk hareketi bi kesti üç buçuk attı ablam :/ bugün biz de annecimle hazırladık doğum çantasını sadece emzirme atleti sütyeni lohusa terliği bi de belki alırsam depend kaldı eksik .. onları da haftaya alınca koyucam çantaya daha fazla ertelemek istemedik..beşik konusunda da evet görüntü olarak ahşap karyolalar çok çok hoş görünüyo ama kesinlikle park yatak diyo herkes kullanımı açısından ben de park yatak alanlardanım..Kızlar duyduğuma göre gebelik şekeri olanlarda doğumu son haftaya bırakmıyorlarmış. Son hafta da bebeğin Allah korusun kalbi durabilirmiş. Zaten bebeğimin kilosu önde gidiyor 1-2 hafta kadar. Doktorum 9 Kasım gibi gelmesi için uğraşcaz dedi. Eğer kendi sancım ile gelmezse suni sancı verecekler sanırım ve açılma olursa ve bebek de sıkıntı olmazsa normal gelecek sanırım (inşallah)
Fakat açılma olmazsasezaryen olacağım. Benim için ve bebeğin için hangisi hayırlı olacaksa o şekilde gelir inşallah. 35 günüm kaldı son :-/ içimde garip duygular var. Hem ona kavuşma heyecanı hem doğum korkusu hem de bebeğime birsey olur kaygısı..
Evimi dip bucak temizliyorum. Halıları perdeleri herseyi yıkadım. Her gün bi oda temizleyerek yarın bitireceğim inşallah temizlik işini :) sonra bebek kıyafetlerini yıkayıp hastane çantamı yerleştirmem lazım. Beşik konusunda hala kararsızım ahşap mı park Yatak mıonu en kisa sürede netleştirip almamız gerek
amiiinnn allah isteyen hakeden herkese versin inşallah bu mucizeyi..Kızlar bugün çok Üzgünüm. abimgil in ikinci tüp bebek denemeleride başarısız oldu . Çok zor bir durum allahım tüm isteyenlere bekleyenlere, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yok ailede hic seker hastasi olan yok. Bugune kadarki testlerimde de seker yuklemesinde de hic cikmamisti bu seferkinde tokluk sekeri 156 cikti idrarda glukozda 1000 cikti. Insulin kullanmicakmisim devamli Allahtan. Ojlem amacli sabah oglen aksam ac karnina parmaktan sekerimi olccem 140 in uzerinde cikarsa insulin vurcakmisim. Cikmazsa sorun yok. Diyetisyene de gittim o da bi yeme programi verdi. Ya ben son 1 aydan beri cok fazla metve suyu ve benzeri seyler tukettim muhtemelen ondan yuksek ciktiGecmis olsun diyabet mi cikti sizde ailede varmiydi?saglikla kucagina al yavrunu insallah
Bebek çikolatası ve kndime çorap koyayım cnm sen yazınca aklıma geldi çorapsiz kalacaktim hc aklıma glmedi kndime koymak corap:)@14112006 kendim için :2 gecelik takımı biri sabahlıklı 2 de pijama takımı koydum .2) 3 tane normal kilot ve tek kullanımlık kilotlardan 3) emzirme sütyeni 4)çorap 5) depend 6) 1 paket orkid gece 7) terlik 8) taç ve hırka 9) kişisel bakım ürünleri göz kalemi tarak,kolonya ,toka vs. 10) göğüs ucu kremi 11) göğüs ucu kelebek Bebek için : 1) 5 takım 5 li setlerden koydum iç zıbını filan çorabı vs olan takımlardan ...2) Bebek bezi 3) emzik 4) biberon 5) polar ve örgü battaniye 6 ) pışık kremi 7) termos ve mama. 8) emzirme yastığı 9) güvenli yatış yastığı 10) lohusa şerbet seti 11) hummana süt arttırıcı çay ve kupa ....Eksiklerim var hala oğluma 1 takım kıyafet koyucam hastanede üstünü kirletir ...şarj aleti koyucam ...ikramlık Bebek çikolatası ve kolonya eksikler...hasteneden çıkış kıyafeti koymayacağım giderken giydiğim kıyafetle çıkmayı planlıyorum :) buraya yazmayı unuttuğum birşey varmı ? Emin değilim aklıma gelirse yazarım
Aa Bnyo havlusu değil de normal havlu da koyacaktım bak iyi ki dedin.bilmym ki hastane verir mi Bnyo havlusu acabaBende bugün hazirlyym dedim.
Bebege 3 takım normal hastane çıkış koyuyrm.1 tane de taşlı olanı koycam.
Çorap eldiven ve battaniye koycam bi de.
1 pijama 1 gecelik koyuyrm şimdilik.pijama takımı ekliicm inşallah alinca
Kendime ne koycgmi sasirdm açıkçası.int.tn faydalancm herhalde.
Banyo havlusu koysam mi bilemedm.Siz koydnz mu
Göğüs ucu kelebek bz de alalım bari canm nası bsy bilmyrm da:) bzm ev 1 saat uzaklıkta bnm bsy unutmamam lazm.bzmkiler de pek becerikli değil maalesefCan'ım eksik olmasında fazla olsun diye düşündüm paketli sonuçta kirlenmez tozlanmaz ..oğlumda da o kadar götürdüm 2 si eve açılmadan geri geldi ama olsun ..açıp Çekmece'sine geri yerleştiririm ... Birde yüz havlusu koydum yazmayı unutmuşum...1 gece kalıp eve gelmiştik hatta hastane 1o dakka uzakta eve gelip birşey eksikse alınırda ama benim etrafım da becerikli insan yok ..annemde eşimde yavaşlar ..geçen doğumda hemşire göğüs ucu kelebek istedi ucu çıkmamıştı göğsün kardeşimle eşimin 5 dakka lik alışveriş merkezine gidip gelmeleri 1 saati buldu :))) gecen aylarda kanamdan hastanede yattım yerini tarif etmeme rağmen dolapta tayt bulupta getiremediler ki 3 tane tayt vardı :)) ben pipirikli ve takıntılıyım onlar da bunu bildiğinden elleri ayakları birbinize dolanıyor heralde hepten kitlenip kalıyorlar :))) en iyisi ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?