- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.141
ayyy allahım ya seninkininde benimkinden farkı yokmuş şaka gibiler yaaTahmin edebiliyorum canjm.bnm hastalığım var miyom çıkıyor rahimde çocuğu engelliyrdu kaynanam diyor ki ameliyt ol doktora söyle bi daha çıkmasın. Sanki onun isteğine bağlıydı Allahtan görümcem iyi de anne bünyesi yapıyor doktor ne yapsın demsti.hc bi desteklerini görmedim daha da bni uzduler.Allah kimseye muhtaç etmesin. eşine söyle psikolojimi bozuyo lar diye o biraz sustursun canim sen yüz göz olma
Allah tez zamanda islerinizi yoluna soksun ya bebis saglikla dogsun ya sen olabildigince hizla toparlanip cik hastaneden.. seni cok iyi anliyorum bi kere uzun zamandir torun gormedikleri icin doktora birlikte gittik dee amanin doktora doktorluk ogrettiklerine sahit olmamla isim is dedimSağol Can'ım birde herkes sizin gibi teselli verebilse.arayan yok alsınlar artık çocuğa zararı olcak o ilaçlar ya çocuk şöyle olursa böyle olursa kv başımda sürekli abuk subuk konuşur dediği dedik yanıyorum diyorum üzerimi inatla örtüyor sinir geldi valla bitsin şu kabus
Kuzum Allah yardımcın olsun ya seninde işin cok zorEvet ya bugünki daha çoktu bitmedi gitti.bu serumda mahvetti beni çok sinirliyim agrasifim kalbim çarpıyo elim ayağım titriyor artık alın Dicem dr a Bebek bugün doğsa ilgilenecek enerjim yok insanlıktan çıktım resmen.
Benim doktorumun kendi çocukları kilolu doğmuş hep canım.Bu doktorları anlayamadım kilo da da anlaşamıyorlar sanırsambenim 33+0 da 2150 gram demişti doktor ideal hatta önde bile dedi senin bebiş bizden fazla da fit ya da kilo tanımı farklı
Seninde yardımcın olsun canım çok zor insanları idare etmek heleki bu psikolojideAllah tez zamanda islerinizi yoluna soksun ya bebis saglikla dogsun ya sen olabildigince hizla toparlanip cik hastaneden.. seni cok iyi anliyorum bi kere uzun zamandir torun gormedikleri icin doktora birlikte gittik dee amanin doktora doktorluk ogrettiklerine sahit olmamla isim is dedimsezaryen olacagim icin kasim 7 gibi dogum dusunuluyor bunlar 25 inde gelicez demeye basladilar sanirim o sıkıntı ile 7 sini beklemeden cikacak bu bebek oyyyshh Rabbim yardimcin olsun kuzum..
Bak şimdi gelsin Bebek evinden çıkmayacaklar senin ..zırt bırt çocuğu özledik gelin diyecekler her boka telefonda hadi oğlum babaanne de dede de diye iki saat sınırını bozacaklar karışacaklar ..kızma benim yanımda çocuğa ,bakıcı düzgün mü ,yok bu çocuk çok zayıflamış ,herkesin çocuğu konuştu bu niye konuşmuyor ,tv de uzmanlar şöyle çocuk büyütün diyorlar bunu yedirin diyorlar hatta sen bakamıuorsun çocuk bizle kalsın bile demişlikleri var ,bıdı bıdı bıdı bıdı uffffffffffff ozamanda uzak tutacaksın duymayıp kendi bildiğini okuyacaksın ki huzurun olsun yoksa her halta karışacaklar dediğim gibi iki takım kıyafetle babaanne dede olacaklar :)))) ben bu benim çocuğum istediğim gibi büyütürüm siz kendi çocuğunuza karışıp düzgün yetiştirseydiniz diyorum :)) her lafı ağızlarına soktup susturdum....allahtan kendi işşmiz gücümüz var çok şükür ....haklısın rabbşm kimseye muhtaç etmesinBizin de kaynımın dugunu olcak onların bütün gündemi düğün bn doğum yapcam 5 gün snra düğün var.inat gibi tam doğumla aynı zamana aldılar snra bana düğüne gel diyolar 5 günlük çocukla şehir dışına mi cikcam asla oyle bsy yapmam coxugum hrksten onemli.ilk başta doktor çıkışı hep arıyordum hani heveslilerdir diye baktım düğün de düğün bn de artık aramiyorum.hc bsy almadılar bi Bnyo seti aldı kaynanam başka hc bsy yok düğün olcak diyo başka bsy demiyo. Hadi kndimi geçtim torun yani bu o bile değersiz.artık kmseye değer vermicem kndm ve oğlum dışında ve umursamicam da.eşime dedim annen başımın etini yedi torun diye ama çocuğa hc bsy almıyor bi heves yok.o da mahçup oluyor bsy diyemiyor daha ona da bsy demiyorum.değer vermeyince umursamiyo da insan kimseyi.Allahtan başka dost yoktur bunu çok iyi anladım. Bnm de en büyük duam maddi manevi kimseye muhtaç etmesin Allaha Şükür işimiz gücümuz var kmseye muhtaç değiliz. Sen de kmseyi takma cnm sağ salim kızına kavus gerisi önemli degil
Allah yardımcın olsun gerçekten canım. İnsan kendine manevi dedtek arıyor özellikle bu son günlerde ama nerdee... Kayınvalidem kızımda 6gün kalabildi yanımda sonra hemen gitti. Annem hiç gelmemişti. Bu bebekte te annem gelip kalacakmış bakalım. Kayınvalidem aylar öncesinden ben gelemem babana bakmam lazım yalnız bırakmak istemiyorum diyip kestirip attı. Ha ihtiyacım mı var?? Kesinlikle yok ama bunu da söylemeyin di mi? Yarın bu bebek sağ salim dünyaya geldiğinde sevmeye görmeye geldiklerinde ben de bu laflarını hatırlatıcam inşallah.Bende de tam tersi annemle eşim ana oğuldan daha düşkünler birbirlerinde kendi annesinden daha çok bağlı eşim anneme annemde ona :)) alıştırmak lazım birbirilerine ama senin durumu biraz zor olur sonrası için ama iyi yönünde var sende onun annesi için rahat edemiyorum gelmesin gitmeyelim diyebilirsin :))) Aslı'nda haklısın ne emeklere çekmissin Bebek için üzerine titremeleri lazım ama işte şans meselesi Allah muhtaç etmesin bizi de varsın ilgilenmesinler ...ben ilk çocuğumda eşim ve ailem tarafından ilgi Manyağı yapılmıştım eşimin ailesi hep soğuktu onları ciddiye bile almıyorum torun olunca kıymete biniyor onun ailesinde her halta karışacakları tutuyor Onuda engelledim çok şükür .şimdi kızımın şansına bir tas çorba verenim yok :)) heveslenen bile yok :)))) internetten almasam yada zor bela çıkıp almasaydım kıyafeti bile olmayacaktı garip kuzumun o kadar ruhsuz herkes eşim daha valize bile bakmadı açıp :)))) eşime şunu aldım bunu aldım diyordum iyi ,tamam vs.hep geçiştirmece yapıyordu Onuda anlatmıyorum artık ,aileme sıkıntımı anlatıyorum karnım sertleşiyor kayraya bakacak gücüm yok nefes bile alamıyorum diyorum Allah yardım etsin diyorlar sanki yabancıya teselli verir gibi :))))))) kardeşimin dükkan problemlerinden bahsediyorlar ben daha cümlemi bitirmeden :)))))) çok garip oldu yani bu hamileliğim şok oluyorum :))) Allah ikincide sana yardım etsin arkadaşım dahada herkes elini eteğini çekiyormuş gerçekten ...Allah bize güç versin hergece ayetel kürsü okuyorum ve allahım sen beni kimseye muhtaç etme diyorum rabbimde acıyor heralde :)
Bende eşimin işinden sıkılıyorum çok sorma gece nöbet ani çağırmalar Doğuda ilçede yasıyoruz bide bende ailemin yanına geldım erkenden Doğumu burda yapıcam orda ne olur olmaz insan korkuyor nerde yaşıyorsunuz
Aynen canım farkındayım tam da bu dediklerinin hepsi olacak daha smdiden başladj bunun çocuğu kilolu seninki niye zayf muhabbeti ama kmseyle yarışamam bn dedm.artık kmse için kndimi üzmem laflarina kulak asmam.kayinpeder hariç.o bni arayip soruyor her gün nasılsın annen ne zmn gelecek sana bakmaya diye. Sağ olsun bni tek düşünen o.Bak şimdi gelsin Bebek evinden çıkmayacaklar senin ..zırt bırt çocuğu özledik gelin diyecekler her boka telefonda hadi oğlum babaanne de dede de diye iki saat sınırını bozacaklar karışacaklar ..kızma benim yanımda çocuğa ,bakıcı düzgün mü ,yok bu çocuk çok zayıflamış ,herkesin çocuğu konuştu bu niye konuşmuyor ,tv de uzmanlar şöyle çocuk büyütün diyorlar bunu yedirin diyorlar hatta sen bakamıuorsun çocuk bizle kalsın bile demişlikleri var ,bıdı bıdı bıdı bıdı uffffffffffff ozamanda uzak tutacaksın duymayıp kendi bildiğini okuyacaksın ki huzurun olsun yoksa her halta karışacaklar dediğim gibi iki takım kıyafetle babaanne dede olacaklar :)))) ben bu benim çocuğum istediğim gibi büyütürüm siz kendi çocuğunuza karışıp düzgün yetiştirseydiniz diyorum :)) her lafı ağızlarına soktup susturdum....allahtan kendi işşmiz gücümüz var çok şükür ....haklısın rabbşm kimseye muhtaç etmesin
Allah yardımcın olsun canım çok zor bende çok çekiyorum Doğuda ilçede kimse yok yapayalnız evin içinde hapis hep bi korku..umarım hal olur işin bebişin uğurlu gelir belkiCanım biz ankara'da yaşıyoruz inan fark etmiyor yalnızsan heryer aynı ben memurum esim özel sektörde ısıda sıkıntılı kendide bunaldı aslında ama işte çakılıp kaldık burda benim tayin isim olmuyor bir türlütek başıma kalmaktan usandım artık evlendim tek kalmayım derken yöne bekar gibi kaldım
Aynen canım farkındayım tam da bu dediklerinin hepsi olacak daha smdiden başladj bunun çocuğu kilolu seninki niye zayf muhabbeti ama kmseyle yarışamam bn dedm.artık kmse için kndimi üzmem laflarina kulak asmam.kayinpeder hariç.o bni arayip soruyor her gün nasılsın annen ne zmn gelecek sana bakmaya diye. Sağ olsun bni tek düşünen o.
Allah yardımcın olsun canım çok zor bende çok çekiyorum Doğuda ilçede kimse yok yapayalnız evin içinde hapis hep bi korku..umarım hal olur işin bebişin uğurlu gelir belki
Slm lar kızlar evde tek başımayım gece gelecek eşim bu işinden çok sıkıldım ya benim ne yapıp edip şu tayin işini halletmem lazım çok bunaldım resmen icim daraldı evlendoğumdan bu yana böyle ailem de yok burda offff
Aynenn cnm.bende çok sıkıldım.dediğin gibi bu şehirde yalnzm zaten.Bi de eşimin işi.tuz biber.encok ihtiyacm olan zamanda bi de.
Benm eşimde esnaf.dükkanın işi bitmio.Eve yorgun gelio ilgilenemio.Bu doktorumla daha tanismadi bile.Bu kontrolümde gel de dedim Allah korusun acil bi durum olsa ne doktor seni taniick ne de sen onu.
Öyle yani bebeğin bütün ihtyclrni yalnız karslyrm.
Beşiği birlikte alcktk sözde o da iptal galiba onu da yalnız alcamnaapcan.nasip yani.
Bni yaristrdikları eşimin kuzeninin cocugu.ama gerçekten bnm öyle bi derdim yok.kndi kndime uzuldm snra muz ve sut derken kılo aldı oglusum.smdi sen yumurta yemedin ondan almadı dicekler hiç takma.sağlıklı olsun yeter alır kilo dersin.Beni yaristrcklri kişi dibimde bitti bi de.görümcemdaha şimdiden ultrason ölçüleri içten içe kiyaslaniorz
Görümcem maşallah her sabah 2 haslanms yumurta yiyo vs. Ben yumurtayı güç bela yeni ağzıma sokmaya başladım.bigün yesem bi gün yemem.bizden de kilolu bebeği ama hiç ugrasamiicm yani.yarisamiicm benm derdim bana yeter
:)))) valla sinirimden gülüyorum çünkü biliyorum ki bu dediklerin gerçekten yaşanıcak!! mesela biz açılışı yenidoğan bebeğin gözüne sürme çekme tartışmasıyla yaptık bileBak şimdi gelsin Bebek evinden çıkmayacaklar senin ..zırt bırt çocuğu özledik gelin diyecekler her boka telefonda hadi oğlum babaanne de dede de diye iki saat sınırını bozacaklar karışacaklar ..kızma benim yanımda çocuğa ,bakıcı düzgün mü ,yok bu çocuk çok zayıflamış ,herkesin çocuğu konuştu bu niye konuşmuyor ,tv de uzmanlar şöyle çocuk büyütün diyorlar bunu yedirin diyorlar hatta sen bakamıuorsun çocuk bizle kalsın bile demişlikleri var ,bıdı bıdı bıdı bıdı uffffffffffff ozamanda uzak tutacaksın duymayıp kendi bildiğini okuyacaksın ki huzurun olsun yoksa her halta karışacaklar dediğim gibi iki takım kıyafetle babaanne dede olacaklar :)))) ben bu benim çocuğum istediğim gibi büyütürüm siz kendi çocuğunuza karışıp düzgün yetiştirseydiniz diyorum :)) her lafı ağızlarına soktup susturdum....allahtan kendi işşmiz gücümüz var çok şükür ....haklısın rabbşm kimseye muhtaç etmesin
:)))) valla sinirimden gülüyorum çünkü biliyorum ki bu dediklerin gerçekten yaşanıcak!! mesela biz açılışı yenidoğan bebeğin gözüne sürme çekme tartışmasıyla yaptık bile
Aaa nerden çıktı kız bu öyle bişey mi varmış:)))) valla sinirimden gülüyorum çünkü biliyorum ki bu dediklerin gerçekten yaşanıcak!! mesela biz açılışı yenidoğan bebeğin gözüne sürme çekme tartışmasıyla yaptık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?