- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.181
aferin ayşeemmm benden sana 100Bn biliyodum ki anlatmstin:) sünnet mi diye merak ettm ama baktm öyle bsy yok yenidoğan bebek için.
Cnm bn süt hiç icmiyordum.isim gücüm hamur isi kızartmaydi.süt çok içmeye başladım gerçekten çok fark etti.Yani cnm dediğin gibi bebek haricinde de onlarn hiçbir dediğini takmyrm.kıyaslama da pek moralimi bozmaz.bebeğim sağlıklı olsun haftasyla uyumlu olsun yeter.etli butlu olsa sevinirim tabi ama olmadı Sie de onunki nie oldu Die üzülmem.sağlıklı olan yeter inşallah.Eğer onlar derse aa seninki zayıf falan.ben kendim derim ben günde 2 yumurta yiyemedm die :) hiç Problem değil yani :)
Bu arada bende 3 5 gündür günde 2.muz yemeye başladım.burda bi ark. Demişti.bi de midemdn dolayı süt icemiodm eşimin kakaolu muzlu sütleri var hazır.onları denedm rahatsz etmedi her gün iciyrm inşallah süt yerine geçer.onlarla yaristgmdn değil ana bebisim sağlıklı olsun.Biraz ele avuca gelir olsun Die dikkat etmeye calisiyrm
bana diyosun dimi datlım bu yüzsüz kv ancak benimki olabilircanım eşim açık açık gelmeyin de dedi yok gene aynı şaka gibi!! ha bak anlattıkça geliyo daha soldan soldan bana!! görümcemin oğlu da ki çok severim evlatçığı diyomuş ki görümceme sen ne biçim halasın ben çocuk doğduğu an yanında olmak istiyorum çok heyecanlıyım sen nasıl dayanıcaksın falan!! yaaa ohaa arkadaş zannedersiniz ki çocuğu 6 ay sonra göstericem ötebaşı hastaneden çıkıcam öyle gelicekler lanet ettirdiler yeminle ya!! ben de dedim ki görümceme ameliyathaneye girsin aslında çıkış anını görsün de diycektim de neyyyyseeeee
canım benim çok haklısın allah yardımcın olsun o çarpıntı arttıkça tabii ki sinir yaparEvet ya bugünki daha çoktu bitmedi gitti.bu serumda mahvetti beni çok sinirliyim agrasifim kalbim çarpıyo elim ayağım titriyor artık alın Dicem dr a Bebek bugün doğsa ilgilenecek enerjim yok insanlıktan çıktım resmen.
ya bugün aynısını benim annem de söyledi kızım yapar mı ki bu kadın gizli gizli falan?? valla var ya cesaret etmez herhalde ya oha çüş artık o zaman harbiden paralarımAyy okudukca benim başıma neler gelecek bakalım benim kv de kapasite full yani amma benim ona zaten birikmiş kinim var bu sefer beni kimse tutamaz bide lohusayimki Ayy valla barut Olurum neyse çenesini tutup karışması ok ki bu onun için çok zor yok benim dediğim olsun vss derse alır cevabını bu benim çocuğum karışamaz o
Laa seninkine sürme ne ya tazecik bebege tövbee aman cnm sen gözünü ayırma o kadindan gizli yapar felan
Ewet sorun ne olursa olsun Rahman in ol demesiyle olacak inşaallah, kötü dusunmemeye çalışıyorum. herseyin hayırlısıCnm bnde miyom yani ur çıkıyor bebek gibi et parçası rahimde bslenip büyüyor ve bebeğin büyüyeceğini yerde çıkıyordu 2 kere ameliyt oldum sağ tüpüm tikaliydi yumurtam catlamiyordu.sağ taraftan yumurta çıkıyor soldan çıkmıyordu bn de dedim hayatta kalamam sadece sol tüp açık. Kocam da hc bsy yoktu bütün sorun bnde ydi. 2.ameliyatımı oldim tüp bebek yaptık tutmadı.yani sağ tüpüm tıkalı tek tüpüm vardı. İlaçla bile gelişmeyen sol taraf yumurtaları gelişmiş çatlamis o ay.ve 3 miyomum hala vardi rahimde su anda da bebegimle birlikte buyuduler ve hc bi sorun olusturmadilar cok sukur.Sizde sorun erkekteyse biraz daha zor oluyor ama olsun olmayacak diye bsy asla yok.
canım benim çok haklısın allah yardımcın olsun o çarpıntı arttıkça tabii ki sinir yaparbak ne diycem o kaynanaya serum çarpıntı ayağına yapabildiğin herşeyi yap !! kendi kvciğini başından savamayan bir kaynanasavar olarak sana tavsiyem budur
ya bugün aynısını benim annem de söyledi kızım yapar mı ki bu kadın gizli gizli falan?? valla var ya cesaret etmez herhalde ya oha çüş artık o zaman harbiden paralarım
ben de farkettim burda drların yorumları bebeklerin haftaları falan karşılaştırılınca benim de kafam karışıyoBu doktorları anlayamadım kilo da da anlaşamıyorlar sanırsambenim 33+0 da 2150 gram demişti doktor ideal hatta önde bile dedi senin bebiş bizden fazla da fit ya da kilo tanımı farklı
Tatlım
Kv yüzsüz bide cesur bi tipe benziyor cnm sen dikkat et yinede bu kv adanada değilmi sen ver açık adresi ben bi gidip evini taşlayim korkutayim
ben de bakma car car ötüyorum ama arada bir aklıma geldiği an göğsüme bi taş oturuyo sanki :/ allah bi kolaylığını vericek inşallah..ay ınsallah benimde oglum bu surece alişır ya okadar korkuyorm ki dogum korkusu aklima gelmiyo :) cok kuçuk olcagi icin vicdan azabi yapiorm iste
ben de farkettim burda drların yorumları bebeklerin haftaları falan karşılaştırılınca benim de kafam karışıyo
oooyyy bu hamilelikteki sıkıntılar bebeğe yansıyo mu ki o kadaaarrAyni benim durumumdasin benimde 3. Sinifa giden bir kizim var arkasina 2 dusuk yaptim ve sonradan 1 kizim daha oldu..esim simdi o 2. Kizima bir duskun anlatamam eve eli bos gelen adam simdi kizlarina bisey almadan gelmiyor..ben de 3. Ye hamileyim bunda daha da profesyonel olacak insallah...hic kafani takma bebeginde cok sıkınti yasarsin haberin olsun dogunca..surekli aglayan bir bebegin olur ve yine sen bunalirsin...onun icin rahat ol...
faydanız olmaz mı kuzuuuumm senAy be güzel bir faydam dokunmuş çok Mutlu oldum :) seviyorum ben öyle temiz temiz duruyor ..keseye koyan arkadaşta vardı burda oda çok estetik duruyordu gerçekten ama toz alır mı acaba diye benim içime sinmez malum ben aşırı pipirikliyim :))))) düzenli düzenli temiz temiz kendi kilotlarıma kadar paketledin :))))) bende bilmiyordum o bantları arkadaş dediki dikişelere su gelmesin diye eczanede bu tarz bantlar var yüze takılan maske boyutuna yakın dört köşesi yapıştırıcılı su almıyor içeriye ..dikişede değmiyor hiç çıkarırkende hiç acı yok iyi olmuştu benim için
Sen de bize nese katiyosun canimfaydanız olmaz mı kuzuuuumm sengonulll My moonlight @Ada ve deniz ve daha bir sürü deneyimli arkadaş iyi ki varsınız valla yol gösteriyosunuz
İnşallah doğumdan sonra Bebek bakımında da faydamız olur birbirimize ...faydanız olmaz mı kuzuuuumm sengonulll My moonlight @Ada ve deniz ve daha bir sürü deneyimli arkadaş iyi ki varsınız valla yol gösteriyosunuz
canim stres olma birseyi yoktur pasacanin aslinda takvimdeki kilosuda 2.700 gozukuyor bence normal gibi insallah 21 ekime kadar 3.000 kilo dogar pasacan saglikli ya cok sukur tatlim allahin cumlemizin bebeklerini korusun insallah... ecmainKızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almışboy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. @urashaa böyle işte canım.
Bende medifine yi duydum cnm.fiyat yariyariya neredeyse.bende almayı dusunuyrm.resim atar msn cnm sana zahmet.Yan tarafı mavili yesilliydi galiba başka modeli var mi
sukur iyiyiz canim arada sancilar yokluyor siz nasilsiniz kizcen nasil tatlim saglikla gelsin evinize insallah...Ikra meyra sen nasilsin canim.arada ses ver merak ediyorum seni.
saol kuzum :) valla daha diğer geliniyle yaşadıklarını bilseniz güya benle çok iyi geçiniyo ama aslında eşimden çekinmesi ve benim de belli bi yerde dur diyceğimi bilmese neler yapar biliyorum.. size maşallah ne güzel güzel geçinmeniz ben mevlana felsefesine sığındım düğünden sonra herşeye sünger çektim doğum zamanı yine hortladı içlerindeki canavarlar kendimden utanıyorum bazen çirkef mahalle karılarına döndü fikirlerim düşüncelerim.. dünyam küçüldü bi kere ya daha ötesi var mıSen de bize nese katiyosun canimkayinvalidemgille 5 senede bi problemim olmadi şükür o yuzden hayretle okuyorum yazdiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?