bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sakinan goze cop atar misali ayni durumdayim canim bende. Kalsiyum cok etkili canim catlaklarda ihmal etmemek gerek hele bi de kramp vs giriyorsa vucuduna ne kadar sutde icsen bebis tuketiyor sana kalmiyor demek. Fazla fazla catlamadan atlatalim su sureci de bi de onu takmayiz insallah

BUNLARI YAPICAM HEMEN BU KADAR SÜRE ÇIKMAYIP ŞİMDİ OLMASI ÇOK MORALİMİ BOZDU VALLA
Normal canim karinlarimiz da daha cok buyuyor bebislerde de kemik dokusu kalinlasip sertlesmeye basliyor oyuzden sen ne kadar tuketsen de kalsiyumlari aliyorlar vucuttan insallah daha da gelismeden mudehale etmis olursun canim bakalim 36 da ben nasil olcam

Kızlar ben geldim kontrolümüz vardı bugün bebeğim 2.095 kilo çok az gibi 33. Haftadayız 1 ayda 600gr almış. Kızım 3700 doğmuştu bende başlayayım muz ve bal yemeye inşallah işe yarar..beni asıl düşündüren konu doktor böbreğini göremedi detaylı yapan doktor ben eminim böbrek olduğuna demişti..doğunca ultrasonda bakılacak inşallah vardır yavrumun böbreği

Kendini sıkma emin ol vajinismus bir çok kadının sorunu ki sen yenmişsin bebişin olmuş ne güzel artık bi şekilde gelecek artık sen sıksan da sıkmadan:)))) sezeryanla yada normal yoldan. Hiç kafaya takma. Doktorunla konuş sezeryan olacak galiba sondayı uyuşukken takarlar sonrasında hiç bişey girmicek zaten. 5_6 saat sonra uyuşukluk tamamen bitince çıkarırlar ki acımıyor emin ol. Üzerini giyinir yürürsün. Düşüneceğin sadece bebeğin olsun. Muayeneler zaten alışılmıyor herkeste oluyor o kasılmalar

Annene yengene gelince evet kolay diye sezeryan oluyorum de geç madem bukadar sıkma kendini canım.

o diilde doğumdan sonra kedi gibi olma ihtimalimiz yüksek ama yorgunluk uykusuzluk gelen giden flan ben düşündükçe yoruluyorum :) kimseye gıııık diyemem :)
Doğumdan sonra dediğin gibi boş anımızda uyumak isticez inşallah gık dedirtmek zorunda bırakmazlar hüçbirimizi

O 35 hafta olmasi gerekiyorken 29 hafta gorunuyo canim

Canım çok geçmiş olsun, inşallah usg cihazı ya da ölçüm hatasıdır. Aklında bulunsun canım özellikle bebeği besleyen damarlara baksın Dr. Kan akışı çok önemli. Eğer geri kaldıysa demek ki bebeğin beslenemiyor demektir. Kordonuna ve plesantana ayrıntılı baksınlar. Kan akışı iyi değilse ileri de preeklampsi de gelişebilir. Hayırlı haberlerle dön inşallah canım. Dediğim gibi bebeğin dooplerine kesinlikle baksın Dr, bu çok önemli...

Kızlar gözünüzü seveyim her muayeneye gittiğinizde Dr.unuza söyleyin bebeği besleyen damarlarda direnç var mı diye baksın. Fetal geriliği her Dr. teşhis edemiyor maalesef. Benim ilk oğlumda kilosuna 2800 civarı ve haftasına uyumlu demişti ama oğlum 2180 gr doğdu. 2 hafta gerideymiş oğlum meğer. Dr. anlayamamış fetal geriliği. O sebeple bebeği besleyen damarlarda direnç olup olmadığına bakması en garanti yöntem....

Canım bu Kasım bebelerinin hepsi 3 ancak doğacak galiba. Böbreğe gelince vardır elbet canım. Doktor görmemiştir. Detaylıda gördülerse takma kafana. Maşallah bebeğine inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bidahaki gidişimde iyice baktırcam canım.. Bilgiler için sağol. Plasenta ve kordon kan akışı direnç fetal gerilik bunları aklımın bi köşesine yazdım.

Sağol canım inşallah sağlıklı olurlarda ..senin büyük kızında kilosu iyiydi bu yavrun az diye üzülmüştün. Başka doktora görünecektin gittin mi geçmişi okuyamadım

Sağol canım inşallah sağlıklı olurlarda ..senin büyük kızında kilosu iyiydi bu yavrun az diye üzülmüştün. Başka doktora görünecektin gittin mi geçmişi okuyamadım
Yok başkasına gitmedim yine kendi doktoruma gittim. İlk kızım dediğin gibi kilosu iyiydi tombiş doğdu. Zaten ben zayıf diye üzülmedim dün. Beslenemiyor dedi doktor. Bir hafta daha beklicez inşallah kilo artışı olur bakalım.

Canim kilosu gayet iyi benim 34+0 da 2300 du doktor gayet iyi dedi. Bobrek konusuna gelince de detayli da gorulduyse vardir mutlaka skma canini olumsuz dusunme sakin saglikli minnosumuzzz

Bir ay once gittigimde 29 haftaydi.bugun hala 29 hafta.1500 gr.baska hastaneye sevk etti yari gidecem bakalim napcaz
Canim yarin insallah yanilmis doktor diyeceksin insallah mutlu mutlu evinize gidedeksiniz insallah rabbim sifa versin insallah ... ecmain

Aynen cnm bnm de yaşlı komşu tyzeler gelmk isticek ama 40im çıkınca dicem bn de.kimsenin keyfine göre değil sonuçta bn ne zaman hazır hissedersem o zmn cagririm yani Hayır demeyi gerçekten bilmek gerekiyor yoksa rezil olan bz oluyruz.kaynimin dugunu ver kasımda bana düğüne gel diyolar gelemem dedim küçük çocukla.ısrar ettiler ama yok yani asla gtmem.bi ablam var çok sevdiğim. Ayşe dedi asla yok kaynanam kırılır yok annem kırılır deyip çocuğunu alıp gtme peslerinden.bn gttim çocuğum uykusuz kaldı agladi bn rezil oldum sakin öyle bsy yapma dedj yok ablam yapmam dedjm kmse önemli degil cocugumdan.

Canim kilosu gayet iyi benim 34+0 da 2300 du doktor gayet iyi dedi. Bobrek konusuna gelince de detayli da gorulduyse vardir mutlaka skma canini olumsuz dusunme sakin saglikli minnosumuzzz
Sağol canım kilo yine çok değilde böbrek konusu daha çok takılıyor kafama..inşallah sağlıkla doğsun başka birşey istemiyorum

Aynen arkdsim kndini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap doğumunu. Herkese doktor böyle uygun gördü de onlara noluyo yaaa.bnm de 2 ameliyt im var ona rağmen acaba normal mi olsa dedi kaynpwder içinde kötülük olmadığını biliyrm kızmadim.bn rahatsızim baba olmuyor normal doğum dedjm tamam dedi.sen de doktor böyle dedi deyip geç canım kmseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Dediğin gibi normal doğum tehlikeli olur senin için. Hiç gerek yok kndini de bebeği de tehlikeye atmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…