bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canııımm dün bişeyler okudum aralıklı aralıklı mehmet girayıma tosunuma nazar mı değdi ki başka bi dr a daha gidicek misiniz neye karar verdin??
Canım tosunumuz biraz zayıf ilerliyor. Zayıf olması mühim değil ama 1 haftada 82 gr almış doktorumuz beslenemediğini söyledi eğer kilo alımı durursa alırız biraz erken dedi. Kordon plasenta bişeyler söyledi ama net değil bugün tekrar görüştük eşimle birlikte. Bebek hareketlerini takip et istersen hergün gel takip edelim dedi. İnşallah 21 ine kadar bekler 200 gr bari alsa iyi olur sağlıkla kavuşalım tombişlikten vazgeçtik

tabii yaaa senin panik atak da olabilir canım zaten o krizleri geçiren insanlar ciddi ciddi kalp krizi geçirdiklerini zannederek dr a bile gidiyolar.. inşallah çözersiniz doğumdan sonra o kvne de kızı baksın bi zahmet
Hı hı onlarda öyle düşünüyor zaten:/ bana geçen gün bunu normal doğur diyor babası gibi kolayca çıkıpgelecek benim oğlum diyor. Bende normal sancım bile olsa sezeryan alacaklar kalbimde sorun var doktor çarpıntı ile doğuramazsın dedi dedim. Neymiş doktorlar bi kulp buluyırmuşmuş. Sinirlendim doktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz ya hem ben doğumdan sonra tedavi görecem bende hastayım dedim. Dertleri normal dopurayım oda hemen gelsin.

ooooo o hareket çok sert olur

anladım kuzucum inşallah sağlıkla gelicek minik bıdık.. zaten takip edilicekmiş biz de dua ediyoruz

ay vallahi delirmelik ne karışırsın ya dimi benim çocuğu nasıl çıkartıcağıma!! geçen gün annem benim yerime babamı halletmiş benim babiş sezeryan konusunda pammmmuk gibi oldu eşim de annesini halletmiş.. hala soruyomuş niye bi sorun mu var ki diye hayır anne öyle uygun gördük demiş eşim de.. susmuş kalmış densiz!!

Doğum şeklimiz niye milletin sorunu oluyor anlamıyorum vücut bizim çocuk bizim. Ha psikopatız bile bile kestiriyoruz tövbee tövbeeee. Eşin iyi demiş ama annesine

Maşallah kuzucuğuna canım.

osurma sıçma kısmına bayıldım son duan için de içten bi amiiiinnn diyorum canısı

Doğum şeklimiz niye milletin sorunu oluyor anlamıyorum vücut bizim çocuk bizim. Ha psikopatız bile bile kestiriyoruz tövbee tövbeeee. Eşin iyi demiş ama annesine
because of you ay kızlarr bu hamilelik sizi mahallenin bıçkın delikanlıları gibi yaptı he dediklerinizde doğrusunuz o ayrı anlatış tarzınızı yerim

şu an çok moralim bozuldu canım daha da ötesi sinir oldum ama şimdi halledicem annemi!!! kalkmış dayımın eşini aramış dayımın oğlu askere gitmiş adam seni aramamış bile hala yerine koyup.. onu bırak hayatlarında bi kere aramışlıkları yok annemi dayım rahmetli oldu insan babasının hatrına arar dimi o da yok!! neyse annemin aile budalalığı hep vardı zaten umurumda bile diil artık.. ama benden bahsederken kalkıp demez mi doğum şeklini sordu galiba yengem şimdikiler biliyosun daha kolayını yapıyo yok öyle sancı çekmek falan sezeryan olur diye!! bütün cinlerim tepeme çıktı resmen benim kendi annem gömdü beni!! niye ben suçlu gibi hareket ediyorum ki ya neyi ispatlıyoruz burda lanet olsun ya bi rahatsızlığımız var dimi boşuna korkmuyoruz herhalde bu zıkkımdan bu kadar vajinismustum ben zar zor yenip bebeği yaptım.. şükür rabbime 3 ayda verdi bize ama eşimle anca yendim elaleme muayene ettiricek kadar iyileşmedim ki.. çok kötüyüm çok ağlıyorum şu an sinirimden ve annem de biliyo yani bu rahatsızlığımı..en büyük destekti bana tüm o süreçte.. buna rağmen kalktı yedi bu haltı çok kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…