- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.361
İçimizi burada döküyoruz tatlımbecause of you ay kızlarr bu hamilelik sizi mahallenin bıçkın delikanlıları gibi yaptı he dediklerinizde doğrusunuz o ayrı anlatış tarzınızı yerim
canım güzel haberlerle dönmene sevindim gözün aydın.. bu muz olayı bizde de aynı.. artık kendimi orangutan gibi hissediyorum gelen giden muz getiriyo evde önüme babam takıntılı zaten hiç söylemiyorum adam namaza gidiyo geliyo ilk sorusu benim muz yiyip yemediğim anneme kaş göz yapıyo!! annem de dün muzu ezmiş tabağa koymuş üzerine de sıcak sütBugün kontrol günümüz. Saat 1 de. İnşallah herşey yolundadır. Erken doğum riskim var o yüzden endişeliyim yani. Bakalım kg alımı nasıl. Sizlerden okuya okuya dayandım muza.
Amin canim cumlemizin insallah.Zor ama zor oldugu kadar da sevgileri var anlatamam yaşanir yani durumum daha da iyi olsa cidden 4 bile dusunurum..cok seviyorum cocuklari..bir gulusleri bile herseyi unutturuyor..kucuk kizimla oglumun arasinda 14 ay olacak arkadas gibi olacaklar..buyuk kizimda kucuk anneleri olur onlarin arasin da 8 yas oluyor..
Ben normal yaglı yagsız süt hiç içemem kuzu laktoz alerjim var sanırım davul gibi olurum normalde bile süt sütlü kahve vs içsem. Tek içebildiğim laktozsuz, hatatta rahatsız etmez tadı da süt gibi merak etme :) gerçi ben süt sevmediğimden içemiyorum onuda pek ama normal sütü seviyorsan yadırgamaZsın laktozsuzu :)
Canım düşünmeden konuşmuştur ha demese iyiymiş ama bazen annelerde yapıyor böyle hatalar. Doğum korkusu sadece vajinismus sorunu değil canım herkeste var emin ol mesela ben yaşamadım normal doğum bende korkarım ne yalan söyleyim. Kendine güven sezeryanda bir doğum şekli sonuçta aslanlar gibi anne olucaz bizde. Doğum şeklimiz bizi daha az anne daha çok anne yapmıyor 9 ay bekliyoruz heyecanla sonra uykusuz geceler... Takma kafana artık üzülme hiçbişeye annene kırıldığını hafifçe belli et.eşine kv ne herkese içine atma artık.şu an çok moralim bozuldu canım daha da ötesi sinir oldum ama şimdi halledicem annemi!!! kalkmış dayımın eşini aramış dayımın oğlu askere gitmiş adam seni aramamış bile hala yerine koyup.. onu bırak hayatlarında bi kere aramışlıkları yok annemi dayım rahmetli oldu insan babasının hatrına arar dimi o da yok!! neyse annemin aile budalalığı hep vardı zaten umurumda bile diil artık.. ama benden bahsederken kalkıp demez mi doğum şeklini sordu galiba yengem şimdikiler biliyosun daha kolayını yapıyo yok öyle sancı çekmek falan sezeryan olur diye!! bütün cinlerim tepeme çıktı resmen benim kendi annem gömdü beni!! niye ben suçlu gibi hareket ediyorum ki ya neyi ispatlıyoruz burda lanet olsun ya bi rahatsızlığımız var dimi boşuna korkmuyoruz herhalde bu zıkkımdan bu kadar vajinismustum ben zar zor yenip bebeği yaptım.. şükür rabbime 3 ayda verdi bize ama eşimle anca yendim elaleme muayene ettiricek kadar iyileşmedim ki.. çok kötüyüm çok ağlıyorum şu an sinirimden ve annem de biliyo yani bu rahatsızlığımı..en büyük destekti bana tüm o süreçte.. buna rağmen kalktı yedi bu haltı çok kırıldım
gülücek bi yerimiz hala var tatlım üzülme ben o münasip tarafımla gülüyorum artık sinirdenInsallah akilli olur bidigin annesi kizlar erkeklere nazaran daha sakin..bebegi cok etkiliyor her hareketimiz onun icin sabirli ve dikkatli olalim mutlu olup gulucuk sacalim diyecem ama gülecek yerimiz mi kalmis dimi.?
bilmiyorum ya çok zoruma gitti ben yeterince kafama takıyorum zaten bu konuyu.. burda bile hiç söylemedim daha önce ama patlatırlar insanı ben de isterdim bu saçma korkularım olmasın yavrumu normal bak adı üstünde NORMAL yoldan doğurayım ve denedim de biliyosunuz işte ebe maceramıCanım düşünmeden konuşmuştur ha demese iyiymiş ama bazen annelerde yapıyor böyle hatalar. Doğum korkusu sadece vajinismus sorunu değil canım herkeste var emin ol mesela ben yaşamadım normal doğum bende korkarım ne yalan söyleyim. Kendine güven sezeryanda bir doğum şekli sonuçta aslanlar gibi anne olucaz bizde. Doğum şeklimiz bizi daha az anne daha çok anne yapmıyor 9 ay bekliyoruz heyecanla sonra uykusuz geceler... Takma kafana artık üzülme hiçbişeye annene kırıldığını hafifçe belli et.eşine kv ne herkese içine atma artık.
Valla benden de alisagelinmedik bir hareket olur soku uzun sure ustunden atamaz sanirim gerci dusununce ben de atamam amaooooo o hareket çok sert olur
Bende de başladı canım 4.ayımdan beri sürüyorum hala devam edıyorum ama çatlıcak olduktan sonra çatlıyor canım ne yapsan boş bünye meselesi birazda sürmeye devam çoğu arkdsımın 36da başladı çatlamayaKIZLAR BU HAFTAYA KADAR HİÇ ÇATLAĞIM YOKTU DÜN ANNEM FARKETTİ UFAK UFAK İKİ ÜÇ TANE KIZARIKLIK VAR ÖNLEYEBİLİR MİYİZ BU ÇATLAKLARI TOPLAM 6 KİLO ALDIM AMA ÇATLAK BAŞLADI MORALİM BOZULDU 1 HAFTADIR ÇATLAK KREMİ KULLANMIYODUM DEMEKKİ ETKİLİYMİŞ
evet ben hala düğün fotolarıma falan bakmıyorum ruhum daralıyoZor ozaman gerçekten iş kocalarımızda bitiyor ana hiç dert etme bir kere söyle gücenen gücensin bir kere üzülürsün öbür türlü günlerce yaşayacaksın stresi hadi yaşayıp bitse amenna ama ömür bittse Doğum da düğünde yaşadıkların unutulmuyor... o yüzden söyle hiç düşünme boşuna hatta o kadar acımasız olmamız gerekiyor ki bazen eşleri bile düşünmemeliyiz
ben seni çok iyi anlıyorum kuzum ne yazık ki çok benzer tepkiler veriyoruz ama sen benim de üst modelimsin sanki kızValla benden de alisagelinmedik bir hareket olur soku uzun sure ustunden atamaz sanirim gerci dusununce ben de atamam amaya cok ustume gelir fazla yuzgoz olursak ve artik susarak uzulerek dayanamayacak duruma gelirsem yapabilirim sanki yapar miyim bilemedim suan acayip bir celiski icerisindeyim eve almamayi yapamasam da tanimadigim.misafirlerin karsilarina gecip acayip triplenebilirim bilemiyorum yine salak salak gulumsemeyeyim de kibarcik gibi ne yaparsam yapauim yaaa kendimden biktim suan resmen tiskindim
valla ben bayılırım kefire ama hamileliğimde bi kaç kere içtim sadeceKefir iceniniz var mi aldim ama cesaret edip icmeye korkuyorum tadi nasil?
Dimi ama yaaa belki ben tum gun boyunca osurup sicmak istiyecegim rahat rahat Allah allahosurma sıçma kısmına bayıldımson duan için de içten bi amiiiinnn diyorum canısı
Ben de endiselendim datlum suan kendimeben seni çok iyi anlıyorum kuzum ne yazık ki çok benzer tepkiler veriyoruz ama sen benim de üst modelimsin sanki kızo yüzden senin için endişeliyim datlım
o diilde doğumdan sonra kedi gibi olma ihtimalimiz yüksek amaİçimizi burada döküyoruz tatlımyoksa patlıcaz sıkıntıdan
Canim.kalsiyum degerlerin ne durumda ona baktir oncelikle vucutta kalsiyum eksilince oluyor catlaklar ne kadar yogurt sut ayranda yapsak bebisler cok tuketiyorsa yetmeyebiliyor doktorun ekstradan kalsiyum yazabilir oyle durumda.. aban canim ilac yaninda da brokoliye sute yogurda daha cok.. onun disinda yaglanip bol bol da su tuketirsen ilerlemezKIZLAR BU HAFTAYA KADAR HİÇ ÇATLAĞIM YOKTU DÜN ANNEM FARKETTİ UFAK UFAK İKİ ÜÇ TANE KIZARIKLIK VAR ÖNLEYEBİLİR MİYİZ BU ÇATLAKLARI TOPLAM 6 KİLO ALDIM AMA ÇATLAK BAŞLADI MORALİM BOZULDU 1 HAFTADIR ÇATLAK KREMİ KULLANMIYODUM DEMEKKİ ETKİLİYMİŞ
Can.kalsiyum degerlerin ne durumda ona baktir oncelikle vucutta kalsiyum eksilince oluyor catlaklar ne kadar yogurt sut ayranda yapsak bebisler cok emiyorsa yetmeyebiliyor doktorun ekstradan kalsiyum yazabilir oyle durumda.. aban canim ilac yaninda da brokoliye sute yogurda daha cok.. onun disinda yaglanip bol bol da su tuketirsen ilerlemez
BUNLARI YAPICAM HEMEN BU KADAR SÜRE ÇIKMAYIP ŞİMDİ OLMASI ÇOK MORALİMİ BOZDU VALLACanim.kalsiyum degerlerin ne durumda ona baktir oncelikle vucutta kalsiyum eksilince oluyor catlaklar ne kadar yogurt sut ayranda yapsak bebisler cok tuketiyorsa yetmeyebiliyor doktorun ekstradan kalsiyum yazabilir oyle durumda.. aban canim ilac yaninda da brokoliye sute yogurda daha cok.. onun disinda yaglanip bol bol da su tuketirsen ilerlemez
MUZ KİLO MU ALDIRIYOR?canım güzel haberlerle dönmene sevindim gözün aydın.. bu muz olayı bizde de aynı.. artık kendimi orangutan gibi hissediyorum gelen giden muz getiriyo evde önüme babam takıntılı zaten hiç söylemiyorum adam namaza gidiyo geliyo ilk sorusu benim muz yiyip yemediğim anneme kaş göz yapıyo!! annem de dün muzu ezmiş tabağa koymuş üzerine de sıcak sütallahııııımmm korkunç napıyosun anne ya dedim çocuğun denemelerine benim üzerimde mi başladın 6+ay ek gıdaya geçiş evresi beslenmesi gibi eşim de boş durur mu akşam geldiğinde başlıyo ayyyyyy yakında fıstık falan da fırlatıcaklar önüme bunlar
AY BU SABAH AYNISINI YAŞADIM PİJAMANIN İZİ ÇIKMIŞ AĞLIYCAKTIM NERDEYSE UYKU SERSEMİhımmm kalsiyumla ilgisi olduğunu bilmiyoduumm :) valla bende de çatlak yok ama göbek çevremi her hafta ölçüyorum büyük biz hızla büyüyo vücut buna daha nekadar dayanır bilmem :) sabah kalktığımda gbeğimde yataktan dolayı izler oluyo onları çatlak sanıyorummsonra sakinleşip tekrar bir bakıyorum ki değilmiş baka baka sonunda oldurucam onları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?