bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın dün gece çok yorgundum giremedim sabah bir de baktım Ikra meyra doğum yapmış canım gözün aydın çok sevindim ekim anneleri oldunuz kasım beklerken... rabbim sağ Salim evinize dönün inşaallah..
gonulll canım senin de gözün aydın minik kızını kucağına alıp emzireceksin inşaallah çabuk yorulur o şimdi ne kadar miniktir ağzı burnu kuzum sağlıkla evinize gelir 5 kişilik geniş bir aile olursunuz oh mis...

Ikra meyra canim senin ikizler bizim bebislere gore baya edepli cikti bizimkiler vaktini beklemeden pirtladilar.ekim olur diye dusunurken dogumu ben eylulde yaptim.hepten sabirsiz cikti benimki.
Senin bebislerin insallah gozlem amacli kuvezdedir.bi sıkinti yoktur.
Allah herkesin bebislerie saglik versin annelrin kollari hemn dolsun.uzuntu stres yasamadan hemen evlerine donmek nasip olsun.

Bana destek cikan tum arkadaslarim insallah vaktinde saglikla kucaginaza almak nasip olsun bebislerinizi.
Bizim gibi sorunlar kimse yasamasin.bunada cok sukur cocugum saglikli ufak tefek problemler atlattik.daha ne kotu durumda olan bebekler var uzun sure kuvezde kalanlar var.Allahima sukurler olsunki onlari dusununce kendi durumumuz bir hic kaliyor onun yaninda.Allah tum hasta bebislere sifa versin ailelerine de dayanma gucu versin.

Günaydınlar herkese
Ikra meyra canım gözünüz aydın bebişler gelmiş hepiniz de iyiymişsiniz. İnşallah daha da iyi olun da bir an evvel çıkın hastaneden. Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarına.
alp_se geçmiş olsun şu an iyisindir umarım
gonulll bebeğinin yanına gidiyormuşsun. İnşallah güzel güzel emer miniğin de çabucak çıkar hastaneden. Yeter bu kadar ayrılık :))

Canimmmbenimm cok sevindim gule gule saglikla buyut tez zamanda toparlicak bebisin

gonulll canım arkadaşım kızını bizim yerimize de öp kokla. Minik kuzu da emsin sütünü inşallah toparlansın dönsün evine bir an önce.

Canimm guzel haberlerle don ins minnosumuzu kokla yerimizee
Ya ben sizin böyle takvimde 37 yazınca çok heycanlanıyorum şaka maka 30 dan sonrası çok mu hızlı geçiyor ne sanki ben ilk oğlumda yavaş diye hatırlıyorum hazırlıksız olunca insan korku salıyor içimi neyse ben en iyisi yatmayı bırakıp kalkayım bi çarşı yapayım alınacaklara bakayım şöyle bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…