bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın kızlar mutlu sağlıklı bi haftasonu olsun inşallah Ikra meyra canım gözün aydın yavrularına kavuşmuşsun yüzün onlardan yana hep gülsün inşallah.. ayyy ben sizin doğumlarda bu kadar heyecan yapıyorum içim içime sığmıyo kendim doğuma giderken doğal genel anestezi yapmış olucam kendime galiba

Genel anestezi sezeryanmı olucan canım karar verdınmı

Canım şükür kesildi, inan eşimi çağırdm gidelim korkuyorm dedim, o gelene kadar kesildi.ama tekrarlarsa gidicem...neydi anlamadım sabah 7den beri ağrıdı...

Geçmesine sevindim sen diye başka arkadaşı etiketlemişim önceki mesajda :))

Aynı senin durumdayım canım, korkudan bayılcam kesin,anesteziye falan gerek kalmıcak...ay sağ salim bi atlatsak vallaaa tırsıom

Aynı senin durumdayım canım, korkudan bayılcam kesin,anesteziye falan gerek kalmıcak...ay sağ salim bi atlatsak vallaaa tırsıom
yok bak allah var sezeryandan korkmuyorum benim derdim bana bişeyler girip çıkmasın ama ben duygu yoğunluğu yaşadığımda oturup ağlayan bi insanım ilk dr a gidişlerimde mesela kapıyı gördüğüm gibi ağlıyodum yavruma kavuşacağım anı düşünemiyorum bile

Geçmesine sevindim sen diye başka arkadaşı etiketlemişim önceki mesajda :))
Saol canım valla bide burda doğuranlar olunca iyicede evhamladım , herşeyi doğuruyommu diye düşünüom.ama o ağrı geçmese artık korkmaya başlamıştım neydi anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…