- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.761
aferin tedbirli olmak iyidir canısıTetik ne kelime ,gaz sancısı gelse doğuruyommu acaba diom hemen hazırlanmaya niyetleniom hastaneye :)
Hahahaha bişeler girip çıkmasımı korkutuyo :) koptummmyok bak allah var sezeryandan korkmuyorum benim derdim bana bişeyler girip çıkmasınama ben duygu yoğunluğu yaşadığımda oturup ağlayan bi insanım ilk dr a gidişlerimde mesela kapıyı gördüğüm gibi ağlıyodum yavruma kavuşacağım anı düşünemiyorum bile
Olan kocama oluyo , gece 3-5kez doğuruyommu ki diye dürtekliom.aferin tedbirli olmak iyidir canısı
Ya ben sizin böyle takvimde 37 yazınca çok heycanlanıyorum şaka maka 30 dan sonrası çok mu hızlı geçiyor ne sanki ben ilk oğlumda yavaş diye hatırlıyorum hazırlıksız olunca insan korku salıyor içimi neyse ben en iyisi yatmayı bırakıp kalkayım bi çarşı yapayım alınacaklara bakayım şöyle bir
O zaman ihmal etme mutlaka doktor a git kuzumAma aralıksız ağrıyo saatlerdir.belim geçtide , bu içerdeki yeri belli olmayan ağrı var hala.
Tarih aldin mi sen kuzum?yok canım spinal anestezi ile düşünüyorum ama muhtemelen heyecandan direk bayılıcam böylece genel anestezi olucak
selam guzel annisler bizde kòntroldn geldik 2400 kg 46 cm mehmet emremnormal dogum pozisynunda 37.haftada çatidan muayene var darlik olmazsa 21 kasima kadar beklerz ddi
Ikra meyra cnim kuçuk prenseslern hayirlı ugrlu olsun ins çok kalmycklar küvezde
gonulll dualarımz siznle guzel hberler beklıoruz bebişinden :)
Ikra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
Allah yardımcın olsunIkra meyra kizlar saat 8de alicaklarmis sezeryana. Kizlardan birinin suyu azaldigi icin bugun sezeryan olmak zorundaymis. Kuvezler doluymus dua edin kuveze gerek kalmasin. ALLAH yar ve yardimcisi olsun guzel annemizin.
@mevhibe ikra meyra tuanaİyi haftasonları kızlar. @mevhibe ikra meyra tuana canım senden haber varmı diye girdim bugün. Hayırlısıyla doğurmuşsun. Prenseslerin küvezden çok kalmayacaktır sen onları güzel besledin mercimek güzelleri onlar annesi:))) inşallah sende iyisindir sancın azalmıştır geceden beri. İyi olunca bize olayları anlat merakla bekliyoruz bebişlerini doya doya kokla bizim yerimizede. Allah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin insallah
Saol canım valla bide burda doğuranlar olunca iyicede evhamladım , herşeyi doğuruyommu diye düşünüom.ama o ağrı geçmese artık korkmaya başlamıştım neydi anlamadm
selam guzel annisler bizde kòntroldn geldik 2400 kg 46 cm mehmet emremnormal dogum pozisynunda 37.haftada çatidan muayene var darlik olmazsa 21 kasima kadar beklerz ddi
Ikra meyra cnim kuçuk prenseslern hayirlı ugrlu olsun ins çok kalmycklar küvezde
Gecmis olsun canim.gecis donemi olunca salgin var her yerde.insallah bir an önce iyilesirsin.zaten kendi agirligimiz yetiyor bi de nezle grip kotu olmusGunaydin kizlar bas agrisiyla uyandim ada nezle oldu salya sumuk bende kaptim heralde
eşime alıştım işte mecburenHahahaha bişeler girip çıkmasımı korkutuyo :) koptummm
Kız çocuu nasıl yaptın öleyse hobohohoo :)
Ya benimde aslında korkudan çok aşırı heyecan var , daha önce biçok kez ameliyat oldum hem genel hem spinal...oyüzden çok endişem yok başıma ne gelceğini biliom çnkü ama heyecan beni daha çok yoruyo.doktorumda heyecan iyidir tansiyonu dengeler dedi :) çok yardmcı oldu bu bilgi ,sağolsun :)
gözün aydın kuzucum benim mehmet emreyi de haftaya bugün görücez inşallah.. doğum tarihi de alırız diye düşünüyorumselam guzel annisler bizde kòntroldn geldik 2400 kg 46 cm mehmet emremnormal dogum pozisynunda 37.haftada çatidan muayene var darlik olmazsa 21 kasima kadar beklerz ddi
yok datlım haftaya bugün randevumuz var alırız artık diye düşünüyorum.. ben de sana sorucaktım kız aynı soruyu belli oldu mu sizin durum normal mi sezeryan mı??Tarih aldin mi sen kuzum?
anam bu sopalı herifi o kelimenin orta yerine ben koymadım nerden çıktıysa öyle yırtık dondan fırlar gibi tövbe tövbeeeeşime alıştım işte mecburenama şimdi terminatör kılıklı bi ebe teyzeyle aynı duyguları yaşıyabileceğimi hiç zannetmiyorum balım tansiyon düşükse heyecan dengeler de eğer yüksekse hıkkk mıkkk der gidi veririz öbür tarafa allah muhafaza
Valla doru dedin ,gelip gidip parmaklayan biri banada korktucu geldi şimdieşime alıştım işte mecburenama şimdi terminatör kılıklı bi ebe teyzeyle aynı duyguları yaşıyabileceğimi hiç zannetmiyorum balım tansiyon düşükse heyecan dengeler de eğer yüksekse hıkkk mıkkk der gidi veririz öbür tarafa allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?