• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bana demesin mi ağlayarak daha çok kasıyorsun bebeği diye:deli::KK67: güzel şeyler söyle ikna et güzelce dimi :ukala: en son böyle yatıştırcağını sanıyorsan yanılıyorsun daha çok sinir oluyorum dedim :KK11: devreleri sonradan yerine geldi:işsiz:

Annelerin Ağlama bak döverim tarzında olmuş susturma çabası :duduk: 2 güzel söze tav olacak insanlarız aslında :KK30:

Bana demesin mi ağlayarak daha çok kasıyorsun bebeği diye:deli::KK67: güzel şeyler söyle ikna et güzelce dimi :ukala: en son böyle yatıştırcağını sanıyorsan yanılıyorsun daha çok sinir oluyorum dedim :KK11: devreleri sonradan yerine geldi:işsiz:
ay bizden çok düşünebilirlermiş gibi yavrularımızı totomuzun kenarları :63:

sinüzit miii :/ geçmiş olsun yavru zordur o uyuz hastalık.. senin çok az kalmış aşkitooo hadi bakalım hakkınzda hayırlısı inşallahh güzel haberler gelicek paşamızdan bak bebişin hareketli olması sağlıklı olduğunun en büyük belirtilerinden biriymiş.. benimki de pek kilo almıyo ama o kadar vızır vızır ki içim rahat çok şükür..
Adaşlar memoşların hepsi hareketli mi acaba:KK66: benden sonra sanada az kalmış olacak bugünleri iyi değerlendir canım sonrası uykusuz geceler kışın bebekle gezemeyizde:KK66: bak bende son anda hasta oldum inşallah doğuma kadar bu hafta ayaklanırım.

Adaşlar memoşların hepsi hareketli mi acaba:KK66: benden sonra sanada az kalmış olacak bugünleri iyi değerlendir canım sonrası uykusuz geceler kışın bebekle gezemeyizde:KK66: bak bende son anda hasta oldum inşallah doğuma kadar bu hafta ayaklanırım.
ayaklanırsın kuzucuuuumm ayaklanırsın bebişin heyecanıyla :KK56: ay ne güzel şu an o misafirler gelicek gidicek stresi bile gitti kafamdan sadece balığımı düşünüyorum :süslü::süslü:

Annelerin Ağlama bak döverim tarzında olmuş susturma çabası :duduk: 2 güzel söze tav olacak insanlarız aslında :KK30:

ay bizden çok düşünebilirlermiş gibi yavrularımızı totomuzun kenarları :63:

hayyy ağzına sağlık aynen öyle ya :super: biraz tatlı söz şu an ilgiye muhtacız zaten

:KK51::KK51: aynen katılıyorum. Ben bu koltukta yatarken o karşı koltukta tv izliyor ya nasıl sinir oluyorum. Hayır adam geldiğinde de daraldım nefes alamıyorum diyorum ama olsun o bi gelmeye yeltensin ben gönderirsen göndereyim dimi ama:olamaz:

ayaklanırsın kuzucuuuumm ayaklanırsın bebişin heyecanıyla :KK56: ay ne güzel şu an o misafirler gelicek gidicek stresi bile gitti kafamdan sadece balığımı düşünüyorum :süslü::süslü:
Aman düşünme boşver :)) bende kendime oğlumu ve kızımı düşünerek psiko terapi yapıyorum bazen çok uzaklarda doğursam sadece çocuklarımla başbaşa kalsam diyorum :KK200::KK200:

Aman düşünme boşver :)) bende kendime oğlumu ve kızımı düşünerek psiko terapi yapıyorum bazen çok uzaklarda doğursam sadece çocuklarımla başbaşa kalsam diyorum :KK200::KK200:
:KK57: anaaa dün akşam ağlarken söylediğim cümle bebeğimi alıp uzakta yaşasam dedim eşime sen bile olmasan dedim.. ortak duygular yaşıyoruz galiba.. ama bunlar niye oluyo bizi bize bırakmadıkları için!! şöyle bi düşünsene hayatımıza minnacık yeni canlar giricek resmen mucize ama biz onun haricinde bi dolu ıvır zıvır düşünüyoruz :KK43:

:KK51::KK51: aynen katılıyorum. Ben bu koltukta yatarken o karşı koltukta tv izliyor ya nasıl sinir oluyorum. Hayır adam geldiğinde de daraldım nefes alamıyorum diyorum ama olsun o bi gelmeye yeltensin ben gönderirsen göndereyim dimi ama:olamaz:
ivit biraz süs köpeği moduna girsinler istiyoruz bu ara doğrudur :olamaz: peşimizden gelsinler acccıkk sevelim kovalım bazen gitsinler falan :KK48: ne var yani :63:

:KK57: anaaa dün akşam ağlarken söylediğim cümle bebeğimi alıp uzakta yaşasam dedim eşime sen bile olmasan dedim.. ortak duygular yaşıyoruz galiba.. ama bunlar niye oluyo bizi bize bırakmadıkları için!! şöyle bi düşünsene hayatımıza minnacık yeni canlar giricek resmen mucize ama biz onun haricinde bi dolu ıvır zıvır düşünüyoruz :KK43:
Aynısını bende söyledim canım. Kimseyi düşünmek istemiyorum artık rahat rahat doğurup sadece çocuklarımla ilgilenmek varken bi dolu dert.

Ikra meyra Ikra meyra acaba ne yapıyor ikizlerle dedim bi bakim dedim meğer minik kuşlar gelmişler bile :KK36: Bi an önce küvezden sağlıkla çıkarlar inşallah.. @Nilke den ses yok sanırım, bebiş de o da iyidir inşallah.. @equita @gonulll @benseniyerim kızlar siz nasılsınız, yavrucaklar nasıl? Hepinizin kuzularının hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah, gözünüz aydın :KK200::KK46:
Topiğimizde 6 bebiş mi var şuan @kahve_delisi mi vardı birde senin bebeğin nasil canım

Son düzenleme:
Ay canım hemen alayım faydası olcaksa parası mühim değil.sürekli onunla mı emzirmiş arkadaşın?yani en başından beri?

Ben de aldim. Yara olmadan dogrudan onunla mi emzircez?

Onunla emzirmiycez emzirdikten sonra gün içinde onu kullanıcaz böylelikle göğüs ucu hava aldığı için yara olmayacak inşallah olsa bile çabuk iyileşecek. Bir de mutlaka duymuşsunuzdur ama emzirme bitince az bir şey süt sıkıp onu sürücez göğüs ucuna ;) Ben hiç krem kullanmadım oğlumda sadece kendi sütümü sürdüm. Bir de dediğim e vitaminini (evicap)

Back
X