• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Onunla emzirmiycez emzirdikten sonra gün içinde onu kullanıcaz böylelikle göğüs ucu hava aldığı için yara olmayacak inşallah olsa bile çabuk iyileşecek. Bir de mutlaka duymuşsunuzdur ama emzirme bitince az bir şey süt sıkıp onu sürücez göğüs ucuna :KK66: Ben hiç krem kullanmadım oğlumda sadece kendi sütümü sürdüm. Bir de dediğim e vitaminini (evicap)
Evet onu duydum kendi sütümüzü sürcekmişiz.bende senin gibi yapayım bari..

Gecmisi okuyamadan size haber vereyim dedim.dunden beri siteye girmek bile istemdi canim.dun kizimi gordum emzirdim cok zor oldu ama emdi yinede.cok cabuk yoruluyor yavrum.hastaneden taburcu olmamiz persembeden sonraya kaldi yine donduk dun gece eve.doktorla haberlesip persembeden sonra karar verilcek.cumartesi taburcu edermi bilmiyorum.

Gecmisi okuyamadan size haber vereyim dedim.dunden beri siteye girmek bile istemdi canim.dun kizimi gordum emzirdim cok zor oldu ama emdi yinede.cok cabuk yoruluyor yavrum.hastaneden taburcu olmamiz persembeden sonraya kaldi yine donduk dun gece eve.doktorla haberlesip persembeden sonra karar verilcek.cumartesi taburcu edermi bilmiyorum.
Canım benim sıkma canını demek kolay belki ama bak minnoşun sağlıklı çok şükür. Annesiyle de hasret giderdi ne güzel. Bu günler de geçecek Rabbimin izniyle.

Kızlar kahverengi akıntı geldi 2damla filan sizce ne olabilir başınıza böyle bişey geldimi

Annesinin kokusunu aldı artık daha çabuk güçlenip büyüyecek inşallah en kısa zamanda da evine gelecek :KK200:

Canim kaç haftalik sin. Doktoruna bi sor istersen nisan olabilir
35+6 gün canım Dr ulaşamadım nişan okadar acık renk oluyormu netten okudum bişeyler ama hayırlısı artık ya suan gelmiyor eğer gelirse bidaha gidicem hastaneye sağol tatlım

Ben sinüzit oldum 2 gündür yatıyorum dün doktora gittim augmentin verdi illadin burun spreyi parol içiyorum. İnşallah geçecek. Memoşum çok hareketli maşallah o yüzden rahatım :)))) artık aşağı iyice indi zor yürüyorum gece tuvalet nöbetindeyim elim ayağım şişti biraz son 11 gün hayırlısıyla:halay: çarşamba ne dicek doktorumuz bakalım dua et canım. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz sona geldik hepimiz zaman nasıl geçti dimi:anne:
Can'ım tam emin değilim ama sende de bel fıtığı vardı heralde dimi ? Eğer öyleyse hiç doktorla konuştun mu bel fıtığım bar spinal anestezi mi alayıım yoksa genel mi alayım diye ...bir arkadaş bana fıtık varsa genel olmak daha iyi dedi de bende şaşırdım ...spinal riskli mi olur ki fıtık varsa

Can'ım tam emin değilim ama sende de bel fıtığı vardı heralde dimi ? Eğer öyleyse hiç doktorla konuştun mu bel fıtığım bar spinal anestezi mi alayıım yoksa genel mi alayım diye ...bir arkadaş bana fıtık varsa genel olmak daha iyi dedi de bende şaşırdım ...spinal riskli mi olur ki fıtık varsa
Canım bende fıtık yok yanlış hatırlıyorsun. Ama ilk ameliyattan sonra bi ağrı kaldı belimde. Galiba Ikra meyra Ikra meyra ydı o

35+6 gün canım Dr ulaşamadım nişan okadar acık renk oluyormu netten okudum bişeyler ama hayırlısı artık ya suan gelmiyor eğer gelirse bidaha gidicem hastaneye sağol tatlım
Canim bnm de ilk gebelik tam bilmyrm ama nisan belirtisi olabilir arzerik arzerik e öyle dems ebe hatırladığım kadariyla.sen yine de ihmal etme acile git bnce

Canım bugünlerde geçecek sen içini ferah tut allah yardımcın olsun

Kızlar kahverengi akıntı geldi 2damla filan sizce ne olabilir başınıza böyle bişey geldimi
Tatlım başıma gelmedi ama doktorun tembih ettiği şeyler arasında vardı, lekelenme yada bebeğin günde 10 kereden az hareket etmesi yada dinlenmeyle geçmeyen sancı olursa gel demişti.. Eğer nişansa zaten 1 kere gelir.. Bence en kötü ihtimalle yarın sbh doktora git canım

Canım merak etme zorda olsa emebildiyse bundan sonrası çok kolay olacak Allahın izniyle.sakın moral bozmak yok , en kısa zamanda evinize döneceksiniz

masallah ne güzel emzirmissin minnoşu
üzülme annesi artık daha kolay toparlanacak.persembeyede bişey kalmadi şurda çabucak geçer evinize gelirsiniz sağlıkla..
çok uzun yoldan geldi yorulur tabi minigin benim...daha da güzel haberlerini bekliyoriz gonulcum..:dua:
sende bu surecte iyi bak kendine.
hazirlan eve gelişine güzelliğin.:anne:

Tatlım başıma gelmedi ama doktorun tembih ettiği şeyler arasında vardı, lekelenme yada bebeğin günde 10 kereden az hareket etmesi yada dinlenmeyle geçmeyen sancı olursa gel demişti.. Eğer nişansa zaten 1 kere gelir.. Bence en kötü ihtimalle yarın sbh doktora git canım
Canım nişan 1 kerede gelmiyorki. En azından bende öyleydi. 2gün boyunca azar azar gelmişti.

Canım nişan 1 kerede gelmiyorki. En azından bende öyleydi. 2gün boyunca azar azar gelmişti.
Hımm şimdi bu benim ilk bebiş, okuduklarıma bakarak öyle dedimo_O ama doğrudur o zaman benim de öğrendiğim iyi oldu :) yalnız nişan bi kerede gelmiyosa bile lekelenme normal değildir bence, en azından doktor bana mutlaka gel dedi yani..

Back
X