bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ahh cnm şu hamilelikte eşinin üzerinden yükünü alan almaya çalışan kocalara maşallah diyrm.bizimkilere de Allah akıl fikir versin.
Bizimde kedimz var.tartıştık kumunu yenilyrm ben.Sen bırak ben yaparım dio.uzaktan uzaktan elinde tel.kavga edince küsünce lafta yapcak beyefendi.acaba 9 aydır kaç kere temizlemiş sormak lazım.yalvar yakar 3 5 keredr yani.
Dediğin gibi bende kizlrmi alır giderim annemn yanında büyütürüm çocuğumu dedim.zaten göbek fıtığı çıktı.amelyattan sonra 1 2 ay ağır kaldrmamak gerekioms.Annem birazda sen gelirsn bizde kalirsn dedi.ayrı sehirlrdyz.o zaman hayır demiştim de şimdi Evet diyrm.gitmek en güzeli.Bugün merhamet etmeyen yarın da etmez.Bana karnımda bebeği varken merhamet etmeyen doğunca çocuğuna da etmez.bilmiyrm.Hiç umudum yok babaligndn dedim durdum sinirimdn.İnşallah yanilirim tabii

My moonlight . Hastane cok hosuma gitti sistemi falan da degisik.ilk defa da gidince merak ettim acikcasi iki kisilik oda ozel oda farkini oda suslemesi yapiyorlar mi spinal mi epidural mi yapiyorlar ekstre bisey istiyorlar mi pike falancok sordum dimi ama dun seni görünce ben panik oldum ya aklimda deli sorular ve heyecan.bi de son ayda doktor degistirince boyle oldu

Aynen cnm göğüse de sıcak su torbası falan Ne duyuyosak yapcaz artık bebislr için :)

Kızlar benım bebiş taa gogsumun altına kadar dayanmış mideye baskı yapıyor ve bu sebeple de yanmalarım cok oluyormuş drum işin cok zor dedı usgde gorunce normal doguma hicbir engelın yok dedı bem kararsız oldugum için 15 gune kararını ver sez için en ideal 8 Kasım normal 23e kdr yolun var dedı içimi bir korku heyecan telaş umut ve umutsuzluk arası karmaşık duygular aldı hem dogurup kurtulmak hemde hiç dogumayıp oylece kalmak istıyorum kararsızlık cok kotuymuş yahu bi sekilde cıkacak ordandaa nasıl acaba..AllahIMA yalvardım bana bır yol goster dıye ruyamda dag Bayır tırmandım zorlu yollardan gıttım hep..ne demekkı acaba

ay ben zaten yemekten sonra tartılmıyorum 64 65 ı görürüm galiba o zaman.Bizimde hastanedeki tartı evdekinden 500 gr fazla tartıyor ama eşime göre ben isime geleni kabul ediyormuşum:))

Cnm benm randevum da hep sabahtı.genelde kahvaltı yapmadan ya da bi iki şey atistrp hemen gidiodm.kilom aynı çıkardı.evdekyle doktorda.en son 1 kilo eksik çıktım doktorda.İnşallah yine öyle olur diicm de bu sefer doktorun amelyti var Die erteledilr randevumu öğleden sonraya verdiler.Kahvaltı öğlen hepsini yemiş olcam.çok çıkmasam bari şimdiden dikkat etmeye başladım naapiim.daha kahvaltı yapmadm 73.8 gösterio inşallah 2 kilo fazla tartmaya baslamstr

Kızlar nasılsınızzz normal doğumu cesaret edip düşünen arkadaşlarrrr papatya çayıda açılmayı sağlıyomuş ve günde 9-11 -13 yiyebildiğiniz kadar hurma yemeyi tavsiye ediyolar. Sıcak suyu bende duydum çok işe yarıyomuş ayyy düşündükçe ateşim yükseliyooo birde dün komşumun dediğine göre 1-2 hafta öncesinden zemzem suyuna 1 hurma koyup nas-felak-ayetel kürsi hergün okumak gerekiyomuş doğuma giderken 1 yudum içilecekmişş. Bebek doğduğunda da dudaklarına o hurmayı sürcekmişsin ve inşirah suresi okuncakmış. Duyan varmı bilmiyorum ama ben dün ilk kez duydum. İnşallah faydası olurr denicem ben.

kuzularımız sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah canım da.Doğumdan sonra veririz kiloları diye umut ediyorum.ilk doğumda vermişti hic diyet yapmadan hatta ben 54 kilo olarak falan kalmak istedim ama kalamadım cimcime kızım çok hareketli olduğu için bakalım şimdiki meleğimle nasıl vakit gecirecem

Hayirlisi olsun ins

valla sinirle ben de öyle düşündüm bir an. Bunun neresine çocuk yapcam dedim ama sonra da üzüldüm. Çocuk diye kendini yırtan da oydu üstelik. Ben beklemiyordum bile hamileliğim bile süpriz oldu bana. ama diyorum hep dinsizin hakkından imansız gelir Rüzgar doğsun o zaman göreceksin sen diye

Meryem ana otu elini duydum bende açılman başlayınca onu suya koyuyormuşsun o açıldıkça senınde açılman oluyormus arkdsım yaptı 1saatte doğurdu araştır ıstersen canım

valla aynı durumdayız benim de ailem başka şehirde. kayınvalidem burda ama ona çocuk falan bırakmam ben. annem de dedi zaten yarı kırkın çıksın İzmire gideriz diye eşim de birşey diyemedi o zaten annemin bakmasını istiyor Rüzgara. inşallah yanılırım ama böyle yaptıkça benim de hiç umudum yok babalığından. umurumda bile değil ama akşam giderim eve köpekleri çıkarırım kendi işimi kendim görürüm o da ne halt ederse etsin umurumda bile değil valla özür dileyene kadar. en ufak bişeyde takıyo kafayı onlara sırf sıkıntı yapmasın diye evin içinden bile çıkardık evin alt katı var bi de apartman dairesi gibi kapısı bile ayrı orda kalıyolar adama ne yapsak yaranamadık ya. Biri 3 senedir diğeri 3.5 senedir bizimle halbuki. Bi de eve onları getiren de kendisi benim zorlamamla falan da alınmadı. Hata kendisinde halbuki sen neden tasmasız çıkarıyorsun ki kaç kere söyledim de. Biri kaçtı çünkü geçen ay 2 gün bulamadık kahroldum diğeri de pisboğaz yemek gördüğü yerde yumuluyo kimseyi görmüyo duymuyo. Tamam sözünü dinliyorlar eşimin ama tasmasız çıkarıyorsan bile gözünün önünden ayırma bari di mi yüz bin kere söyledim yok yok yok!

Son düzenleme:
Ne çok Ekim annesi oldu bebişlerimiz çok sabırsız Melan-kolik sağ Salim sağlıcakla kucağına alırsın inş canım dualarımdasın

Ay kendimi gördüm sende ki biçok hamilede aynıdır sanırım.doktorum haftaya kadar karar vermemi istiyor.ama ben çok kararsızım doğum şekli konusunda ,alttan kestirmek mi ,üstten kestirmek mi daha az pskolojimi bozacak die..onun dışında bende bian önce kucağıma almak istiyorum ama biyandanda üzülüyorum karnımda sadece benim olarak kalsında istiom.bukadar farklı duyguyu bir arada yaşamak sadece annelere nasip olur heralde.korku heyecan mutluluk stres panik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…