bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doguma giriyorum dualariniza ihtiyacim var..
Kuzum Allaha emanet ol .sağlıkla al bebeğini kucağına.2kuzenimde 36.haftada doğum yaptı.şimdi çocukları 2-3yaşında.küveze falanda girmedi.seninde öyle olacak Alllahın izniyle.bizi haberdar et...selametle...

Meryem ana otu elini duydum bende açılman başlayınca onu suya koyuyormuşsun o açıldıkça senınde açılman oluyormus arkdsım yaptı 1saatte doğurdu araştır ıstersen canım
Onu bende duydum canım ama araştırmadım bakalım aktara falan sorucam yoksa internette satılıomuş bakıcam

Benim de esim grip 1 haftadir ona ihlamur yapip kendimde iciyorm 2 bardak acilma olayindan sonra biraktm o ayri ama 1 bardak ic bence kuzum bol meyve bol bal pekmez tuket bisecik kalmaz Allahin izniyle

Kizlar cidden bu kuvoz durumu cok zormus ama yine sukrediyorum ki saglikli hayatta...ama hemen kucagima alip koklamak opmek istiyorum.
Canım sağlıklı olması herşeyin başında geliyo. İnşallah geçicek bu günlerr. Önümüzdeki günlerde inşallah annecinin kollarında mışıl mışıl uyuyo olacak.

Gozun aydin cnm. Allah bebegine saglkli uzun omurler versin insallah. Bu arada nasildi spinal sezeryan. Ne kadar surdu. Bulanti olunca bisey fln vermiyolar mi serum fln. Nasil gecio bu spinal sezeryan sureci?
Canim spinal sezeryana ben acil alindim karnim tok girdim su da ictim onun icin kustum...yoksa bir onceki de spinal oldum cok rahattim..dun oldum simdi ayaktayim geziniyorum hastanede bebegimi de gormeye gittim...1 saate yakin suruyor ama tam 1 saat degil toplam yarim saat 45 dk felan..yani sirttan igne yapiliyor hic hissetmiyorsun..sonra zaten bebek dogana kadar biraz heyecan sonra bebegi gorunce rahatliyorsun...o orada aglarken seni dikiyorlar..sonra hemen cikariliyorsun...yani kolay ama sonradan biraz agrin oluyor ben 2 defa agri kesici vurdurdum 4 defa da serum taktilar..

Hayırlısı olsun hakkında canım. İnşallah vaktini bekler bebişin. Güzel geçmesine sevindim:))

Oncelikle bu guzel ve uzun anlatımın için cok tesekkur ederim :) harıka anlatmıssın ve bunu okuyunca hadıııı sende yapabilirsinnnn dedım :)) vınnvınnn :))

Yaparsın tabi canım. Vücudumuz normal doğum yapmaya uygun şekilde tasarlanmış ve inan o kabus gibi anlatılan hikayelerdeki gibi olmuyor olay. O doğumu çok çok zor geçenlerin farklı sorunları vardır eminim bebeğin iri olması ters durması çatının dar olması vs gibi. Sadece kendine güven dünya kurulduğundan beri kadınlar normal doğum yapıyorlar sen neden yapamayasın ki??

Öyle düşünme canım. Biz kadınlar annelik içgüdüsüyle doğuyoruz ve bebek rahme düştükten sonra annelik hissini yaşıyoruz. Ama erkekler öyle değil. Onlar kucaklarına almadan babalığı hissedemiyorlar. Bebek doğunca eşinin de daha farklı olacağını göreceksin. O zamana kadar biraz daha sabır

Doguma giriyorum dualariniza ihtiyacim var..

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Sağ salim al bebeğini kucağına inşallah:))

İnşallah canım bende ilk doğumda nişan ve lekelenme ile gitmiştim hafif sancım vardı duşa girip öyle gittim ama bana faydası olmadı:))))) Sezeryan oldum. Bebeğin kalp atışı zayıfladı demişlerdi. İnşallah diğer annişlere faydalı olur.

Şu anda doktorumun ve benim isyeğim o yönde .bebek normal doğum pozisyonunda ama tabi ki her an herşey olabilir.

Son iki kontrolde benim kız da doğum pozisyonundaydı ama sanki yine döndü gibi geliyor bana inşallah yanılıyorumdur. Hani herkes normal doğumdan korkuyor ya ben de tam tersi sezaryenden korkuyorum ameliyat nihayetinde

Akışına bırak.bebek gelir yolunu bulur :) o sana zaten yolu gösterir.ama notmak doğum ürkütüyorsa epidural normal doğum iste.biz doktorumla epidural normal doğum planlıyoruz eğer herşey normal giderse

Kizlar simdi bebegimin camasirlarini yikiycam da, omonun sivi bebek deterjaniyla yumusaticisi set halindeydi ondan almistim. 15 dk lik modda yikayip utuleyim diyorum. Bi de zibinlarda vs icten bisuru etiket var, bebekleri rahatsiz eder bu etiketler. Siz kestiniz mi ne yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…