- 20 Eylül 2016
- 129
- 211
- 18
- 49
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.121
aynen öyle canım sen iyi dayanmışsın benim pilim bitti 35. haftada ben artık evde dinleneyim diyorum son 2 gün. dün yine gece evde dolandım durdum sabahta sürünerek kalktım yine.
:) evet ama sen benden önce doğum yaparsın sanırım gerçi benim sezeryan olacak
Günaydın şekercim
gerçi ben girene kadar öğleyi geçti saat
Sıcak su genelde iyi geliyormuş hatta evinde küvet filan varsa hastaneye gitmeden evde kasılmaları yaşayacaksan faydalı olabilir. Tabi yine de doktorumuza soralım nolur nolmaz.
Bi de böğürtlen yaprağı mı ahududu yaprağı mı ne bunun çayı da açılmayı kolaylaştırıyormuş ama düzenli içmeye başlamak lazım. Bi ara çarşıya çıktığımda alacağım inşallah.
Hurmayı zaten herkes biliyor :)
Bir de çömelme egzersizi yer silme filan açılmayı sağlıyormuş.
Hayırlısıyla bi atlatsaydık :)
Ben Fileye koyup yıkadım canım..ince hurcun varsa içine koy at kolay olur veya tülbente koy bagla at aklıma başka fikir gelmiyorKizlar peki bebek coraplarini nasil yikadiniz? Hepsi karisir bunlarin, minicik minicik :)
Tesekkur ederim canim, tulbente koyup yikayabilirim dedigin gibi :)Fileye koyup yıkayıp canım ben..ince hurcun varsa içine koy at kolay olur veya tülbente koy bagla at aklıma başka fikir gelmiyor
Hayirlisiyla bizde atlatiriz insallah cnm yaa. Son zamanlar heyecan cok yapmaya basladim. Akl hep ameliyatta nolcak ya fenalasirsam kotulesirsem fln diyeCanim spinal sezeryana ben acil alindim karnim tok girdim su da ictim onun icin kustum...yoksa bir onceki de spinal oldum cok rahattim..dun oldum simdi ayaktayim geziniyorum hastanede bebegimi de gormeye gittim...1 saate yakin suruyor ama tam 1 saat degil toplam yarim saat 45 dk felan..yani sirttan igne yapiliyor hic hissetmiyorsun..sonra zaten bebek dogana kadar biraz heyecan sonra bebegi gorunce rahatliyorsun...o orada aglarken seni dikiyorlar..sonra hemen cikariliyorsun...yani kolay ama sonradan biraz agrin oluyor ben 2 defa agri kesici vurdurdum 4 defa da serum taktilar..
İnşallah canım elimden geleni yapıyorum limonlu ballı su burun fıstığı mandalina parol bakalım inşallah geçer. Doktorda gribi pek takmıyor zatenBenim de esim grip 1 haftadir ona ihlamur yapip kendimde iciyorm 2 bardak acilma olayindan sonra biraktm o ayri ama 1 bardak ic bence kuzum bol meyve bol bal pekmez tuket bisecik kalmaz Allahin izniyle
Hemen hastaneye gıt cnm gecmiş olsunKızlar ben kötüyümkötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin kalbim küt küt atıyor bebeğim de şu an kıpirdama yok sizce birsey olmuş mudur
Kuzum inşallah en yakın zamanda yavrun küvezden çıkacak kucağında eve döneceksiniz. İnşallah benim doğumda rahat geçer aminCanim spinal sezeryana ben acil alindim karnim tok girdim su da ictim onun icin kustum...yoksa bir onceki de spinal oldum cok rahattim..dun oldum simdi ayaktayim geziniyorum hastanede bebegimi de gormeye gittim...1 saate yakin suruyor ama tam 1 saat degil toplam yarim saat 45 dk felan..yani sirttan igne yapiliyor hic hissetmiyorsun..sonra zaten bebek dogana kadar biraz heyecan sonra bebegi gorunce rahatliyorsun...o orada aglarken seni dikiyorlar..sonra hemen cikariliyorsun...yani kolay ama sonradan biraz agrin oluyor ben 2 defa agri kesici vurdurdum 4 defa da serum taktilar..
Canım bende omo ile yıkadım bebek kıyafetlerini ama 15 dk değil 30 derece normal yıkama yaptım deterjan kalır diye korktum. Etiketleri hep kestim canım. Çünkü kocaman ve bebek teni çok narin. Küçük sürtünme bile tahriş edebilir. Kolay gelsin canım.Kizlar simdi bebegimin camasirlarini yikiycam da, omonun sivi bebek deterjaniyla yumusaticisi set halindeydi ondan almistim. 15 dk lik modda yikayip utuleyim diyorum. Bi de zibinlarda vs icten bisuru etiket var, bebekleri rahatsiz eder bu etiketler. Siz kestiniz mi ne yaptiniz?
canım ocaktan elektrik nasıl çarpıyo ki?? bi de öyle hafiften gıdıkladıysa elektrik bebişe bişey olmamıştır herhalde istersen yine de bi ara dr unu ya da bi acile git tabii.. ama sana bişey olmadıysa bebiş de iyidir galibaKızlar ben kötüyümkötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin kalbim küt küt atıyor bebeğim de şu an kıpirdama yok sizce birsey olmuş mudur
eşimin işten gelmesini bekliyorum 3 buçuk gibi gelecek yanında telefon yok onun evde bırakıyor bazen bugünde evde kalmışHemen hastaneye gıt cnm gecmiş olsun
Canım ben bebek kıyafetlerinin hepsini tül torbasına koydum yıkadım bişey olmadı. Tülleri koyup yıkadığım tülden bir torba elbiselerin hepsini içine koydum ağzını bağladım süper olduKizlar peki bebek coraplarini nasil yikadiniz? Hepsi karisir bunlarin, minicik minicik :)
oyy canım benim tam bebiş heyecanı yaşıcan hastalık geldi :/ burun fıstığı ne bacım bu aradaİnşallah canım elimden geleni yapıyorum limonlu ballı su burun fıstığı mandalina parol bakalım inşallah geçer. Doktorda gribi pek takmıyor zatendoğumdan sonra anribiyotiği dayıycaz sana zaten enfeksiyon için bişeyciğin kalmaz diyor dedim ya önceden benim doktor çok rahat birde artık kanki gibi takılıyyoruz
Canım ben granül toz sabunla yıkadım uni babynin yumuşatıcısını kullandım ve tüm renkleri beraber attım :)) hiçç bişey olmadıı mis gibide koktularr. Küçük parçalarınıda eldiven çorap şapkalarınıda yıkama kesesinin içine koyarak yıkadım kaybolmadı da :))Kizlar peki bebek coraplarini nasil yikadiniz? Hepsi karisir bunlarin, minicik minicik :)
Canım sakin ol öncelikle panik yapma.iş yerınde baskasını arasan ulasamaz mısıneşimin işten gelmesini bekliyorum 3 buçuk gibi gelecek yanında telefon yok onun evde bırakıyor bazen bugünde evde kalmışanahtarı da yoktu. Mecbur bekliyorum hastane uzak Ağlıyorum bi taraftan hafif çok cılız bi kıpırdama hissettim böyle bi tarafa yaslanıp bazen sertlik yapıyor sanki öyle bir sertlik az önce hissettim ama tam net bi hareket hissedemiyorum kalbim küt küt atıyor ellerim titriyor paniklendim diye mi hissedemiyorum Çok tedirginim İnternette okudum küçük çarpmalarda birşey olmaz ama kalbi durabilir belki diyor
aşure yapmıştım canım ocağa suyu akmıştı biraz taşınca işim bitince cif ile silerken çakmak sesi çıktı hani elektrikli çakmağı varya halbuki çevirmedim düğmeyi ve çıt çıt çıt diye durmadan ses verdi bende ses veren ocağın üstünü oynadı şöyle üstünde ki demir dairesi var ya onu elimle düzelteyim dedim tam o sıra oldu ne olduğumu bilemedim çok aşırı küçük bi çarpma değilde belki 4 katı bi çarpma olsa ben ölebilirdim belkicanım ocaktan elektrik nasıl çarpıyo ki?? bi de öyle hafiften gıdıkladıysa elektrik bebişe bişey olmamıştır herhalde istersen yine de bi ara dr unu ya da bi acile git tabii.. ama sana bişey olmadıysa bebiş de iyidir galiba
hiç kimsenin telefonunu bilmiyorum cnm aslında eve çok yakın eşim okulda okul çok yakın eve olmadı gideyim diyorumCanım sakin ol öncelikle panik yapma.iş yerınde baskasını arasan ulasamaz mısın
Gıt canım bence evde panık oluyorsun bekleme hiç sorun olmaz eşini idare ederler boyle bır durumda ben de öğretmenım.gıyın çık bencehiç kimsenin telefonunu bilmiyorum cnm aslında eve çok yakın eşim okulda okul çok yakın eve olmadı gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?