- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.141
Yere kibrit kutusunu dağıtıp çömelip onu toplarken bebek kafası aşağıdan görünmüş bir ay falan oldu ünlü biri tv de anlatmıştı. Alaturka tuvalet oturuşu süper hızlandırıyormuş doğumu :)Günaydın şekercim
gerçi ben girene kadar öğleyi geçti saat
Sıcak su genelde iyi geliyormuş hatta evinde küvet filan varsa hastaneye gitmeden evde kasılmaları yaşayacaksan faydalı olabilir. Tabi yine de doktorumuza soralım nolur nolmaz.
Bi de böğürtlen yaprağı mı ahududu yaprağı mı ne bunun çayı da açılmayı kolaylaştırıyormuş ama düzenli içmeye başlamak lazım. Bi ara çarşıya çıktığımda alacağım inşallah.
Hurmayı zaten herkes biliyor :)
Bir de çömelme egzersizi yer silme filan açılmayı sağlıyormuş.
Hayırlısıyla bi atlatsaydık :)
Üzülme cabım bırseyı yoktur inş bebeğinin sakin olsanki çok minik yaslanıyor bebek çok hafif cılız hareketler hissediyorumcnm çok aşure çekiyordu kaç gündür. gebelik şekerim var diyet yapıyorum. işte bugün kendime de ayrı yaptım minik tencere de aşure bugday pirinç ve şeker koymadan yaptım içine şeker yerine hurma attım 4-5 tane işte 1 kase yemiştim öğle yemeği yerine baktım demin şekerim 148 olmuş ondan da endişe duydum yüksek şeker kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş elektrikte çarptı Çok kötü hissediyorum kendimi. Dün beşiğimiz geldi herşeyi hazır ona birşey olursa ne yaparım ki ben
ayyy görünmez kaza resmen olucağı varmış hakkaten.. baksana çakmağa dokunmadan nasıl kendi kendine çakmaya çalışıyo ilginç bi dr a danışın sonra da hangi markanınsa çağrı merkezlerini arayın sağlam bi uğraşıp şikayet edin o gerizekalıları!! canıyla oynuyolar insanın senin yaşadığın korku bile yeteraşure yapmıştım canım ocağa suyu akmıştı biraz taşınca işim bitince cif ile silerken çakmak sesi çıktı hani elektrikli çakmağı varya halbuki çevirmedim düğmeyi ve çıt çıt çıt diye durmadan ses verdi bende ses veren ocağın üstünü oynadı şöyle üstünde ki demir dairesi var ya onu elimle düzelteyim dedim tam o sıra oldu ne olduğumu bilemedim çok aşırı küçük bi çarpma değilde belki 4 katı bi çarpma olsa ben ölebilirdim belkihemen ocağın fişini çektim çünkü çıt sesi hiç susmadı.... çok korktum bebeğime bir şey olcak diye Kalbim hala küt küt atıyor. Eşimi bekliyorum gelsin gitcem
İnşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz inşallah paşalarımıza. Doktorda 200_300 gr aşağı yukarı oynar dedi. Ama zaten gelişimi tamamlanmış küveze girmezse kilo aldırırım inşallah. Belki yukarı çıkar dediğin gibi sürpriz olur bize 3300 falan olsa bile:)))Canım dün tam anlayamadım Doğum tarihialmışsın pazartesi ay çok güzel bişey bu birde paşan maşallah kilo almış çok çok sevindim İnan kendim gibi sevindim sağlıkla al kucağına bebeğini hemen gelin evinize darısı başınıza bu arada ilk Doğumda benim oğlum da o civardaydı bi doğdu 3500 çok şaşırdık hem maşallahın var güzel beslemişsin kuzuyu..
haklısın cnm hatta şu an bende aynı şeyi düşünüyordumayyy görünmez kaza resmen olucağı varmış hakkaten.. baksana çakmağa dokunmadan nasıl kendi kendine çakmaya çalışıyo ilginç bi dr a danışın sonra da hangi markanınsa çağrı merkezlerini arayın sağlam bi uğraşıp şikayet edin o gerizekalıları!! canıyla oynuyolar insanın senin yaşadığın korku bile yeter
oyy kıyamamsanki çok minik yaslanıyor bebek çok hafif cılız hareketler hissediyorumcnm çok aşure çekiyordu kaç gündür. gebelik şekerim var diyet yapıyorum. işte bugün kendime de ayrı yaptım minik tencere de aşure bugday pirinç ve şeker koymadan yaptım içine şeker yerine hurma attım 4-5 tane işte 1 kase yemiştim öğle yemeği yerine baktım demin şekerim 148 olmuş ondan da endişe duydum yüksek şeker kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş elektrikte çarptı Çok kötü hissediyorum kendimi. Dün beşiğimiz geldi herşeyi hazır ona birşey olursa ne yaparım ki ben
Canım hemen bi doktora git bence muayene ol inşallah bişey olmamıştır.Kızlar ben kötüyümkötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin kalbim küt küt atıyor bebeğim de şu an kıpirdama yok sizce birsey olmuş mudur
Çok geçmiş olsun canım kötü düşünme birşey olmaz Allah'ın izniyle bende hareketleri artık çok az hissediyorum uyuyordur heralde diyorum..sanki çok minik yaslanıyor bebek çok hafif cılız hareketler hissediyorumcnm çok aşure çekiyordu kaç gündür. gebelik şekerim var diyet yapıyorum. işte bugün kendime de ayrı yaptım minik tencere de aşure bugday pirinç ve şeker koymadan yaptım içine şeker yerine hurma attım 4-5 tane işte 1 kase yemiştim öğle yemeği yerine baktım demin şekerim 148 olmuş ondan da endişe duydum yüksek şeker kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş elektrikte çarptı Çok kötü hissediyorum kendimi. Dün beşiğimiz geldi herşeyi hazır ona birşey olursa ne yaparım ki ben
inşallah uyuyordur. Tesadüf iki gündür çok hareketliydi bebeğim ama elektrik çarptığından beri pek bir şey yani net bir şey hissedemedim stresten mi bilmiyormÇok geçmiş olsun canım kötü düşünme birşey olmaz Allah'ın izniyle bende hareketleri artık çok az hissediyorum uyuyordur heralde diyorum..
Akıllı klavye işte :))) burun fısfısıoyy canım benim tam bebiş heyecanı yaşıcan hastalık geldi :/ burun fıstığı ne bacım bu arada
Öyle düşünme bişey olmayacak inşallah üzerini giyin çık evden eşine git ordan doğru hastaneye panik yapma canım.sanki çok minik yaslanıyor bebek çok hafif cılız hareketler hissediyorumcnm çok aşure çekiyordu kaç gündür. gebelik şekerim var diyet yapıyorum. işte bugün kendime de ayrı yaptım minik tencere de aşure bugday pirinç ve şeker koymadan yaptım içine şeker yerine hurma attım 4-5 tane işte 1 kase yemiştim öğle yemeği yerine baktım demin şekerim 148 olmuş ondan da endişe duydum yüksek şeker kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş elektrikte çarptı Çok kötü hissediyorum kendimi. Dün beşiğimiz geldi herşeyi hazır ona birşey olursa ne yaparım ki ben
Belki sen birden korktuğun için o da kasılmıştır canım.tatlı bişeyler ye.karnını okşa.hareket et.Kızlar ben kötüyümkötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin kalbim küt küt atıyor bebeğim de şu an kıpirdama yok sizce birsey olmuş mudur
Canım sakin ol geçmiş olsun, sen böyle şeyler düşünürsen bebeğinee daha strese sokarsın. İnşallah bişey olmaz. Derin derin nefes al eşinin yanına git bi acile gidin bi bakılsın ama şekerin çok çok yüksek değil canım. Sakin ol biraz daha bebeğin için. Haberdar et bizide.sanki çok minik yaslanıyor bebek çok hafif cılız hareketler hissediyorumcnm çok aşure çekiyordu kaç gündür. gebelik şekerim var diyet yapıyorum. işte bugün kendime de ayrı yaptım minik tencere de aşure bugday pirinç ve şeker koymadan yaptım içine şeker yerine hurma attım 4-5 tane işte 1 kase yemiştim öğle yemeği yerine baktım demin şekerim 148 olmuş ondan da endişe duydum yüksek şeker kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş elektrikte çarptı Çok kötü hissediyorum kendimi. Dün beşiğimiz geldi herşeyi hazır ona birşey olursa ne yaparım ki ben
Kizlar peki bebek coraplarini nasil yikadiniz? Hepsi karisir bunlarin, minicik minicik :)
geçer tabii ki ya hele şimdi haftasonunu anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ne güzell çok özendim :)) darısı hepimize inşallahAkıllı klavye işte :))) burun fısfısınezle için olanlardan:)) ayıp değil merak etme inşallah bunuda atlatcaz kuzum şu hamilelikte neler geçirdik, vajinal varisler mi taşikardi mi ruhsal bunalımmı bebek için endişeler mi krammplar bulantılar falan ooooooo buda geçer inşallah
Babam ve ailesi izlerdim pazartesileri:)) şimdi yeni bölüm reklamı gördüm hastanede bebişle izlerim vakit geçer diye aklıma geldi. Tabii ozamana sancılar azalırsageçer tabii ki ya hele şimdi haftasonunu anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ne güzell çok özendim :)) darısı hepimize inşallah
Bence dönebilirsin istediğin zaman canım. Kendini iyi hissedince yani. 40 beklemek kanun değil yaa.Merhaba kızlar size bir kaç sorum olacaktı bizim eşimle doğuda görev yapıyoruz burada çok imkan yok bir tane kadın doğum uzmanı vardı o da gidecekmiş. Çoğu kişi gibi evimde olmak istiyorum ama şartlar zorluyor hastane fln memleketimize 16 saat uzaktayız. Asıl sorum şu bebeğin kırkı dolmadan evimize dönebilirmiyiz böyle şeyler duydunuz mu bazı arkadaşlarım diyor bebeğin kırkı dolmadan dışarı çıkılmaz yola çıkılmaz fln diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?