bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sanki çok minik yaslanıyor bebek çok hafif cılız hareketler hissediyorum cnm çok aşure çekiyordu kaç gündür. gebelik şekerim var diyet yapıyorum. işte bugün kendime de ayrı yaptım minik tencere de aşure bugday pirinç ve şeker koymadan yaptım içine şeker yerine hurma attım 4-5 tane işte 1 kase yemiştim öğle yemeği yerine baktım demin şekerim 148 olmuş ondan da endişe duydum yüksek şeker kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş elektrikte çarptı Çok kötü hissediyorum kendimi. Dün beşiğimiz geldi herşeyi hazır ona birşey olursa ne yaparım ki ben

Yere kibrit kutusunu dağıtıp çömelip onu toplarken bebek kafası aşağıdan görünmüş bir ay falan oldu ünlü biri tv de anlatmıştı. Alaturka tuvalet oturuşu süper hızlandırıyormuş doğumu :)

Üzülme cabım bırseyı yoktur inş bebeğinin sakin ol

ayyy görünmez kaza resmen olucağı varmış hakkaten.. baksana çakmağa dokunmadan nasıl kendi kendine çakmaya çalışıyo ilginç bi dr a danışın sonra da hangi markanınsa çağrı merkezlerini arayın sağlam bi uğraşıp şikayet edin o gerizekalıları!! canıyla oynuyolar insanın senin yaşadığın korku bile yeter

İnşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz inşallah paşalarımıza. Doktorda 200_300 gr aşağı yukarı oynar dedi. Ama zaten gelişimi tamamlanmış küveze girmezse kilo aldırırım inşallah. Belki yukarı çıkar dediğin gibi sürpriz olur bize 3300 falan olsa bile:)))

haklısın cnm hatta şu an bende aynı şeyi düşünüyordum eşimi bekliyorum 1 saate gelecek yerimde duramıyorum sıkıntıdan O markanın müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma ne gelirse söylemek istiyorm

oyy kıyamam yok be kuzum şekerin o kadar çıkmasıyla bişey olmaz hemen bebişine.. tabii ki dikkat et sen tamam da panik de olma bu daha kötü etkiler yavruyu allahın izniyle hiçbişey olmamıştır.. eşinle bi acile gidin kalp atışlarını dinle için rahat etsin

Çok geçmiş olsun canım kötü düşünme birşey olmaz Allah'ın izniyle bende hareketleri artık çok az hissediyorum uyuyordur heralde diyorum..

Çok geçmiş olsun canım kötü düşünme birşey olmaz Allah'ın izniyle bende hareketleri artık çok az hissediyorum uyuyordur heralde diyorum..
inşallah uyuyordur. Tesadüf iki gündür çok hareketliydi bebeğim ama elektrik çarptığından beri pek bir şey yani net bir şey hissedemedim stresten mi bilmiyorm Eşimin okuluna gideyim diyorum teneffüste yakalarım telefonu da evde kalmış zaten. Bugün kargo da bekliyordum hala o da gelmedi bi taraftan İnşallah bebeğim sağlıklıdır

oyy canım benim tam bebiş heyecanı yaşıcan hastalık geldi :/ burun fıstığı ne bacım bu arada
Akıllı klavye işte :))) burun fısfısı nezle için olanlardan:)) ayıp değil merak etme inşallah bunuda atlatcaz kuzum şu hamilelikte neler geçirdik, vajinal varisler mi taşikardi mi ruhsal bunalımmı bebek için endişeler mi krammplar bulantılar falan ooooooo buda geçer inşallah

Öyle düşünme bişey olmayacak inşallah üzerini giyin çık evden eşine git ordan doğru hastaneye panik yapma canım.

Kızlar ben kötüyüm kötü birsey oldu. Ocağı silerken beni elektrik çarptı demin kalbim küt küt atıyor bebeğim de şu an kıpirdama yok sizce birsey olmuş mudur
Belki sen birden korktuğun için o da kasılmıştır canım.tatlı bişeyler ye.karnını okşa.hareket et.

Canım sakin ol geçmiş olsun, sen böyle şeyler düşünürsen bebeğinee daha strese sokarsın. İnşallah bişey olmaz. Derin derin nefes al eşinin yanına git bi acile gidin bi bakılsın ama şekerin çok çok yüksek değil canım. Sakin ol biraz daha bebeğin için. Haberdar et bizide.

Kizlar peki bebek coraplarini nasil yikadiniz? Hepsi karisir bunlarin, minicik minicik :)

Ben bebis in nevresim takımından çıkan yastık yüzünün içine doldurdum tüm çorap ve eldivenleri ağzında iyice bağladım kurdele ile öyle yikadim yıkama kesesi de kullanılabilir ben daha almadığım için böyle birşey yaptım ayrıca kırmızılı yada akacağını düşündüğüm şeyleri ayırdı gerisini bir yikadim roxy sabun tozu ile 15 dk 30 derecede

Merhaba kızlar size bir kaç sorum olacaktı bizim eşimle doğuda görev yapıyoruz burada çok imkan yok bir tane kadın doğum uzmanı vardı o da gidecekmiş. Çoğu kişi gibi evimde olmak istiyorum ama şartlar zorluyor hastane fln memleketimize 16 saat uzaktayız. Asıl sorum şu bebeğin kırkı dolmadan evimize dönebilirmiyiz böyle şeyler duydunuz mu bazı arkadaşlarım diyor bebeğin kırkı dolmadan dışarı çıkılmaz yola çıkılmaz fln diye.

geçer tabii ki ya hele şimdi haftasonunu anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ne güzell çok özendim :)) darısı hepimize inşallah

geçer tabii ki ya hele şimdi haftasonunu anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ne güzell çok özendim :)) darısı hepimize inşallah
Babam ve ailesi izlerdim pazartesileri:)) şimdi yeni bölüm reklamı gördüm hastanede bebişle izlerim vakit geçer diye aklıma geldi. Tabii ozamana sancılar azalırsa kuzum beniiim ilk gün ondan başka bişey izleyemem kiii.

Bence dönebilirsin istediğin zaman canım. Kendini iyi hissedince yani. 40 beklemek kanun değil yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…