bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canimm minnosunun hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzel 36 da benim de 2600 kusurdu kilosu gayet normal demisti doktor. cati muayenesi icin erken degil miydi sana yaa tetiklemesin dogumu

Maşallah oğluşuna az kalmış bol bol yürüyüş de bebeği kanala yerleştirir. inşallah hayırlısıyla kolay olur doğumun da

Allah korusun canım. Hiçbişi olmamıştır Allahın izniyle inşallah bıdığa

Bosver bakma sen insanlara.kendi arabanizla gitcekseniz niye olmasin.kendi arabanizda bebeginle daha rahat yolculuk olur .ben kacinciya evden cikiyorum bebegimin yanina gidip geliyorum.

Maşallah paşana senin bebişte 2 hafta önden gidiyordu sanki, herkesin sonlara doğru kilo alımı azalıyor çoğu Bebişte öyle oldu..açılma kiminde geç başlıyor kiminde de biranda oluyor sancıyla da başlıyor bazen bende öyle olmuştu.hayırlısı olsun hakkında

Kızlar benim iki gun öncesine kadar hic çatlağım yoktu. Iki gün önce basladim catlamaya. Sag tarafimda sira sira catlaklar olmaya basladi. Hindistan cevizi yagi, kakao yağı, bebe yagı ve badem yagiyla bugünlerr kadar geldik ama artık etki etmiyor sanirim. Acaba mustela veya lierac alsam mi, faydasi olur mu sizce? Siz ne kullaniyorsunuz çatlak icin?

Ay inşAllah benim doğum yapacağım hastanedede öle oluyodur.benim arkadaşım izmirde bir devlet hastanesinde hemşire.ay ozaman ben koskoca profesore jilet yapıp çıkmıyım ayıp olur :) ağdacı yolları göründü bana desene...

Canım senin dediklerini bilmiomda, yurtdışında falan moda olan bişey varmış herkes onu yapıomuş ben denemedim belki burdada yapıodur herkes.aktarda yosun varmış badem yağı ile karıştırıp sürüyomuşsun.bende şuan sadece iki çizgi sağda iki çizgi solda var.inşAllah sadece okadarla kalır ama sanmıom...

canım maşallah oğluşuna :) çatı muayenesi için dediklerin tam bir umut ışığı oldu bana :) inş benimkide rahat geçerr :/

Venim hikaye bu bilinmezlikle rezillik olucak gibi puhahhaha gecenin bi körü foşi su gelmesi felan aboww :/

Aynen canım 2 hafta önde gidiyorduk topik olarak son aylarda yavaşladılar
Bakalım bi haftaya da olsun o kontrole göre karar vereceğiz eşim sezeryandan yana ben normali de denemek istiyorum aslında ama bana araştırma hastanesi de hamile kalmadan önce anca bebeğin küçük olur öyle normal doğum Olur yoksa sezeryan demişti. Şuan kilosu fazla değil ama bakalım nasıl ilerleyecek kafa ölçümü büyük o hâlâ önde gidiyor anası kılıklının

Yosun mu, hiç duymamiştım. Bi araştırayım. Sen bir şey kullaniyor musun?

Uçak yenidoğan için zararlı die biliyorum canım kulakları açısından. Doktora mutlaka danış bence

Bir umut ışığı da benden olsun bende ağrı yaşamadım doktorumun naif ellerinin etkisini es geçemicim

doktorun kendisi mi yaptı? ebe yapmadı yanii :) ebeleri görmeden korktum ya ben geçmiş olsun canım sanada ne güzel atlattın bundan sonrası sabırla beklemek :)

Wuhuu süper helecanlı benim pazartesi catı muayenesi biran önce yapsınlar ögreneyim nedir ne degildir diyorum :/

Benim kızım 3700 doğdu kafa ölçümüde öndeydi 4 kiloya kadar sorun olmuyor canım birde benim doktorum 40. Haftada 1 hafta daha bekleyelim olmazsa suni sancıyla başlatırız demişti.. bencede dene en güzeli normal doğum bir aksilik çıkmadıkçabenim eşimde normali çok istiyor epiduralli normal doğuma bile karşı o derece

Canimm minnosunun hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzel 36 da benim de 2600 kusurdu kilosu gayet normal demisti doktor. cati muayenesi icin erken degil miydi sana yaa tetiklemesin dogumu

26. Haftadan beri elleyen elleyene tetiklemiyor bacım Şaka bi yana aslında haftaya olacaktı da işte ben sordukça sordum doktorda bakayım istersen dedi bende dünden gönüllü

bu erkeklerde bari ona karışmasınlar yaa benimkide öylee sade ve sadece normal doğum istiyor kendi doğurcak sanki :):) şu normal doğumu hızlandırıyormuş diyorum hemen alalım yapalım neymişş ne diyo :) ebru şallı hamilelik için plates cd sini araştırıyodu en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…