- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.221
Benim kızım 3700 doğdu kafa ölçümüde öndeydi 4 kiloya kadar sorun olmuyor canım birde benim doktorum 40. Haftada 1 hafta daha bekleyelim olmazsa suni sancıyla başlatırız demişti.. bencede dene en güzeli normal doğum bir aksilik çıkmadıkçabenim eşimde normali çok istiyor epiduralli normal doğuma bile karşı o derece
Wuhuu süper helecanlıbenim pazartesi catı muayenesi biran önce yapsınlar ögreneyim nedir ne degildir diyorum :/
Canım bizi düşündükleri için öyle diyorlar eşimin ablası 2 zorunlu sezeryan oldu kardeşi normal doğum yaptı gördü ablası çok çekti zor topladı birde kardeşine baktı o gün ayağa kalktı o sebeple normali olsun istiyor..senin eşin bir adım daha önde tabi cd araştırmaklabu erkeklerde bari ona karışmasınlar yaa benimkide öylee sade ve sadece normal doğum istiyor kendi doğurcak sanki :):) şu normal doğumu hızlandırıyormuş diyorum hemen alalım yapalım neymişş ne diyo :) ebru şallı hamilelik için plates cd sini araştırıyodu en son
allah yardımcın olsun canım rabbm gonlune gore versın tum isteklerını. saglıcakla gelsın bebişin inşallah buraya gırebılırsen senden haber almak isterım .Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Senin ufuktada sezeryan var gibi canımhayırlısı olur inşallah. Paşayada maşallah haftasını yakalamış inşallah doğuma A kadar 3 ü geçer canım. Kasım bebişleri ortalama 2500_3 arası olacak galiba
bnmde 2 cm açıgım var sancılarımda var hep 70 den yuksek ama ilaç kullanıorum dogmasın dıe bebışım 2 kiloaynı canim hala 2 cm mis birşey demiyorlar herşey normal nst de sanci cikmiyor birşey olursa gelirsin diyorlar bekliycez artık 3000 kilo olmuş
Benim yengemin boyu kısa ve 40 küsür yaşında normal doğum yaptı..en hayırlısı Hakkında canımNormal tabi ki isterim de işte bakalım zaman gösterecek.. Biz de boy faktörü olduğu için bebeğinde bize uygun olduğunda normali denemeye gidiyorlar.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun bebişinizYorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildimdurumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Benim yengemin boyu kısa ve 40 küsür yaşında normal doğum yaptı..en hayırlısı Hakkında canım
Cok geçmiş olsun canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inş. Bebeğin de en kısa zamanda yanına gelecek inş o zaman süsler püsler güzel güzel fotolar çekilirsiniz sağlığı yerinde olsun da herşey halledilir inşBir arkadasimiz sormus sanirim bebegim 36 hafta degil 35 hafta 2 gunluktu canim 2200 gr dogdu boy olcumu yanimizda yapilmadi birazdan yanina gidicem insallah..
Canım hayırlı ugurlu olsun yavrun uzulme tez zamanda şifa bulur toparlar inşallah.o heveslerını yıne yaparsın canım şükür.çok opuyorum seniYorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildimdurumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Yorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildimdurumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Yok canım ya ben göbeğime iğne attığım için yağlı bir krem kullanamıyorum.çnkü yağlı olunca iki elimle bombe yapmak zor oluyor elim kayıyor.herseferinde silmek kurulamakta zor oluyo.sadece banyo sonrası hani hemen kuruyan nemlendiriciler varya ondan sürüom.yosunu bi araştır şimdi çok moda herkes onu yapıomuş :)Yosun mu, hiç duymamiştım. Bi araştırayım. Sen bir şey kullaniyor musun?
Yorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildimdurumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
sevgili deneyimli anneler sizlere bir sorum olacak.
ben tembeli hala hastane çantamı hazırlamadım. yavaş yavaş yapacağım artık.
bebek bezi kaç tane koydunuz?
kendim için depend emici külotlardan aldım, onlardan kaç tane olur? ayrıyetten ped lazım olur mu?
bebeğe kaç tulum gerekir ki acep?
şu an için normal doğum bekliyorum ama kısmet tabi sezaryen de olabilir, ne kadar kalacağımız belli değil o yüzden.
Çokmuş yaaaa:/ gerçi kuzumun şeysi sonuçta ucuza getirmeyelim allah korusun ama bunlarda abartmışlar hadi taş çatlasın 500 deseler yine neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?