- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.261
İnşallah hayırlısıyla normal yada sezeryan farketmez sağlıkla kucağına al canım. Sezeryan eskisi gibi değil artık bence ardarda ağrı kesici veriyorlar zaten. Haa normal doğum adı üstünde normal olan o zaten ama olmuyorsa da zorlamanın alemi yok akışına bırak canım hakkında hayırlısı inşallah. Paşanda sağlıkla gelsin inşallah.
Allah yardim ediyor canim hiiiccccc korkma korkulacak bisey yok...bebegini kucagina alacaksin onu dusun sadece..ben dolaniyorum surekli hastanede doktorum beni cikartti aslinda iyisin dedi ama bebegime birakip cikamiadim bugun de kalacam...o 1 hafta kalacak yavrumHayirlisiyla bizde atlatiriz insallah cnm yaa. Son zamanlar heyecan cok yapmaya basladim. Akl hep ameliyatta nolcak ya fenalasirsam kotulesirsem fln diye
Grcmis olsun canim var mi biseyeşimin işten gelmesini bekliyorum 3 buçuk gibi gelecek yanında telefon yok onun evde bırakıyor bazen bugünde evde kalmışanahtarı da yoktu. Mecbur bekliyorum hastane uzak Ağlıyorum bi taraftan hafif çok cılız bi kıpırdama hissettim böyle bi tarafa yaslanıp bazen sertlik yapıyor sanki öyle bir sertlik az önce hissettim ama tam net bi hareket hissedemiyorum kalbim küt küt atıyor ellerim titriyor paniklendim diye mi hissedemiyorum Çok tedirginim İnternette okudum küçük çarpmalarda birşey olmaz ama kalbi durabilir belki diyor
Masallah bebisineCanim bebek dun gece solunumunda sıkıntı olmus ciger gelistirici igne yapmislar simdi iyiymis...serumla ve sık sık sut sagip goturuyorum onlarla besleniyor..simdilik iyi bebegim 1 hafta kalacak hastanede kuvozde..sukurler olsun Allah ima...Allah hepimizin yavrusunu bagislasin
Geçmiş olsun canım yaa inşallah yakın zamanda atlatırsın canım. Zehirlenme nasıl oldu ki şaşırdım şimdi okuyunca allah yardımcın olsun.@gonull
Enfeksiyonla zehirlenme gecirdim kizlar bi de bobrekler buyumus takipe alindim pzt serum takildi yatip duruyorum ya da hastaneye gidiyorum iste whatsup grubunda uygun oldukca geriden geriden yazabildim sadece.. bebis iyi en son nst de 170lere cikmisti kalp atislari ama doktor bisey demedi kasilmam yoktu. Antibiyotik basladim bugun iyiyim ama toparliyorum burda durumlar ne? Goremedim hic umarim.herkes iyidir
Sagol canimGeçmiş olsun canım yaa inşallah yakın zamanda atlatırsın canım. Zehirlenme nasıl oldu ki şaşırdım şimdi okuyunca allah yardımcın olsun.
Allah iyiliğini versinHahahah yok kız o manada demedim aslında.adam dicek okadar okudum ettim yurtdışlarında uzmanlık yaptım ,katır kutur bir kutucuk görmek için mi dicek :) senin doktor şanslı mis gibi ohhh :)
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat edelim son ayımızdayız Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin cümlemizeSagol canimKusma ishal terleme hafif ates dusuk seker oldu ben de bi de.. esimde de oldu anlamadik salgin varmis sanirim ya solumadan ya sudan kaynakli olabilirmis anlamadik bizde zaten hemen doktora gittik kan degerleri sacmasapan cikti idrar diski.kulturleri yapildi.. son haftalardayz kizlar cok.dikkat edin yediginize ictiginize
Huhuuuw ozaman salladım gitti ağdayıAllah iyiliğini versinsonuçta onlar en fazla ne görebilceklerini bilerek okuyorlar. Ayrıca ben doktorların jiletle temizlenmesinin daha sağlıklı olduğunu söylediklerini duymuştum yani ağda tamamen bizim utanıp zorlayıp yaptığımız bişey ama onlar enfeksiyon kapabiliriz diye sağlıklı olmadığını söylüyorlar
sen dogum yaptın mı canımmayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktuama sagliklilardi sukur yarabbim ... canim nasil gecti randevun insallah iyi haberler almisindir @sinemnur biz kizcelerimle cok iyiyiz sukur canim kizlarimla evimizdeyiz :)) sen nasilsin pasacan nasil
Aman sünnet falan deme allah korusun yani mahalle sünnetçisi bulup gelir:) yalnız senin kv den korkulur huyuna suyuna gitmek lazım. Seher vakti duaları kabul oluyor demekkiAmin canım cümlemiz için hayırlısı olsun.. Zaten hiçbir zaman doğum şeklini düşünmedim, sezeryan ihtimali hep vardı.. zaman diyorumyalnız benim kayınvalideye doğum fiyatlarını söylediğimde oğlan kilosu aldı başını gidiyor böyle giderse sezeryan kaçınılmaz dediydim kadın sehere kalkıpta mı dua etti naptı oğluşum boğazından kıstı sünnet fiyatını dersem nolcak acep 
Kötü olmuş canım yaaa inşallah çabuk geçer.hamile hamile çok yıpranmışsındır.Sagol canimKusma ishal terleme hafif ates dusuk seker oldu ben de bi de.. esimde de oldu anlamadik salgin varmis sanirim ya solumadan ya sudan kaynakli olabilirmis anlamadik bizde zaten hemen doktora gittik kan degerleri sacmasapan cikti idrar diski.kulturleri yapildi.. son haftalardayz kizlar cok.dikkat edin yediginize ictiginize
Aman sünnet falan deme allah korusun yani mahalle sünnetçisi bulup gelir:) yalnız senin kv den korkulur huyuna suyuna gitmek lazım. Seher vakti duaları kabul oluyor demekki
hadı gzun aydın canım ben gerıden sayfaları okuyorum inş çok az kalır kuvezde hemen evınıze gtrursun bebışını .benım bebışımde gelışmemış bu haftada olmama ragmen 2 kılo çıkıo bakalım nasıpKizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Ayy aynı benm eşim sisirdi beni ya normal dogur iyi ikin diyip duruyor banabu erkeklerde bari ona karışmasınlar yaa benimkide öylee sade ve sadece normal doğum istiyor kendi doğurcak sanki :):) şu normal doğumu hızlandırıyormuş diyorum hemen alalım yapalım neymişş ne diyo :) ebru şallı hamilelik için plates cd sini araştırıyodu en son
Ahahaha oda iyiymiş de bu kadın sana nasıl düğün yaptı ki paraya kıyıpBelediyenin toplu sünnetine kayıt yaptırırcanım kayınvalideciğim
Günaydın cnmcm
Dediğin masaja da baktım.bi de kegel egzersizi Die bişey var.Geçen yıl doğum yapan ve hiç kesiği olmayan arkadsm da bunları tavsiye etti.hatta zeytinyağını kızdırıp sogut onunla birlikte masaj yap dedi.kendisi dogumhaneye de ondan götürmüş zeytinyağı sürdürmüş :) yağı kızdırıp sogutunca asit oranını sifirliomssn.
Bi de sancısı başlayınca hastane odasnda banyoda bol sıcak su tutmuş.ve sonuç hiç kesiği olmadan 3 ikinmada doğum.sancı kısmı biraz yorucu geçmiş tabi ama bebeğini kucağına alınca bişey kalmams.
Dün gece Ekim annelrnde okudum galiba bi doğum hikayesi.Orda da 2 cm açıklığı varmış.daha bekle demişler.girdim banyoda dayanabldgm kadar sıcak su tuttum dio.Sonra tekrar eve gelmiş 8 cm olmuş doğum baslams doktor yetisemeyeblr bile demiş hemen hazirlamslr doktor gelmiş 3 ikinmada da bebek gelmiş.onunda kesiği olmams.
Ben böyle egzersiz masaj çok düzenli şeyleri uygulayamam ama bikackere yapcm inşallah.bi de son anda bu sıcak suya çok inaniyrm yani.Bazıları tehlikeli dio ama gözetim altında yapılmasının sakıncası yok bence
Ayy aynı benm eşim sisirdi beni ya normal dogur iyi ikin diyip duruyor banadaha birşey belli deil
Ekim annelerinde okudum banyoda sıcak suyu bendeDün gece diğer topikleri gezen tek ben değilmişimEylül annelerindeydi bende okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?