bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Amin canım cümlemiz için hayırlısı olsun.. Zaten hiçbir zaman doğum şeklini düşünmedim, sezeryan ihtimali hep vardı.. zaman diyorum yalnız benim kayınvalideye doğum fiyatlarını söylediğimde oğlan kilosu aldı başını gidiyor böyle giderse sezeryan kaçınılmaz dediydim kadın sehere kalkıpta mı dua etti naptı oğluşum boğazından kıstı sünnet fiyatını dersem nolcak acep 

Hayirlisiyla bizde atlatiriz insallah cnm yaa. Son zamanlar heyecan cok yapmaya basladim. Akl hep ameliyatta nolcak ya fenalasirsam kotulesirsem fln diye
Allah yardim ediyor canim hiiiccccc korkma korkulacak bisey yok...bebegini kucagina alacaksin onu dusun sadece..ben dolaniyorum surekli hastanede doktorum beni cikartti aslinda iyisin dedi ama bebegime birakip cikamiadim bugun de kalacam...o 1 hafta kalacak yavrum

Grcmis olsun canim var mi bisey

Masallah bebisine Insallah bir haftaya bile gerek kalmadan biran once saglikla kuvezden cikartip evine goturwcwksin canim

Geçmiş olsun canım yaa inşallah yakın zamanda atlatırsın canım. Zehirlenme nasıl oldu ki şaşırdım şimdi okuyunca allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun canım yaa inşallah yakın zamanda atlatırsın canım. Zehirlenme nasıl oldu ki şaşırdım şimdi okuyunca allah yardımcın olsun.
Sagol canim Kusma ishal terleme hafif ates dusuk seker oldu ben de bi de.. esimde de oldu anlamadik salgin varmis sanirim ya solumadan ya sudan kaynakli olabilirmis anlamadik bizde zaten hemen doktora gittik kan degerleri sacmasapan cikti idrar diski.kulturleri yapildi.. son haftalardayz kizlar cok.dikkat edin yediginize ictiginize

Hahahah yok kız o manada demedim aslında.adam dicek okadar okudum ettim yurtdışlarında uzmanlık yaptım ,katır kutur bir kutucuk görmek için mi dicek :) senin doktor şanslı mis gibi ohhh :)
Allah iyiliğini versin sonuçta onlar en fazla ne görebilceklerini bilerek okuyorlar. Ayrıca ben doktorların jiletle temizlenmesinin daha sağlıklı olduğunu söylediklerini duymuştum yani ağda tamamen bizim utanıp zorlayıp yaptığımız bişey ama onlar enfeksiyon kapabiliriz diye sağlıklı olmadığını söylüyorlar

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat edelim son ayımızdayız Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin cümlemize

Huhuuuw ozaman salladım gitti ağdayı

sen dogum yaptın mı canımm

Aman sünnet falan deme allah korusun yani mahalle sünnetçisi bulup gelir:) yalnız senin kv den korkulur huyuna suyuna gitmek lazım. Seher vakti duaları kabul oluyor demekki

Kötü olmuş canım yaaa inşallah çabuk geçer.hamile hamile çok yıpranmışsındır.

Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
hadı gzun aydın canım ben gerıden sayfaları okuyorum inş çok az kalır kuvezde hemen evınıze gtrursun bebışını .benım bebışımde gelışmemış bu haftada olmama ragmen 2 kılo çıkıo bakalım nasıp

Ayy aynı benm eşim sisirdi beni ya normal dogur iyi ikin diyip duruyor bana daha birşey belli deil

Kızlar haberlerde çıktı şebeke suyuna klor fazla kaçırılmış çok kişi hastanelik olmuş Manavgat belediye başkanı şebeke suyu içmeyin demiş.
Gerçi biz hazır su içiyoruz

Dün gece diğer topikleri gezen tek ben değilmişim Eylül annelerindeydi bende okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…