- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.321
Canım doğum anını ayrıntılı anlatsalar yeter zatennormal doğuma hazırlıklı gidilmez ani olur zaten. Diğerleride ani oldu ama dinlenince anlatılabilir yaniii
Yaa kalıntı kalıyor dediler ama ben yine de dalan roxy aldım. Yıkadıktan sonra tekrar deterjansız da yıkadım 1 program ama kalıntı bırakmış yine deyumuşatıcı bende kullanmıyorum
34.haftadan once doganlari kuvezde tutuyorlar biraz.beslenmesi varsa cok iyi canim hemen toparlar bebisin insallah.bizim beslenmemiz bile 4-5 gun sonra baslamisti.cok sukur.Allah sifa versin canim.Canim bebek dun gece solunumunda sıkıntı olmus ciger gelistirici igne yapmislar simdi iyiymis...serumla ve sık sık sut sagip goturuyorum onlarla besleniyor..simdilik iyi bebegim 1 hafta kalacak hastanede kuvozde..sukurler olsun Allah ima...Allah hepimizin yavrusunu bagislasin
Bende kalıntı falan kalmadı ama.deterjanı veya çamaşırı mi çok koydun acaba.bi de iki kere yikamissn neden erimems ki.Ben soğuk suyla yikadgm halde bişey kalmadı
Bizim bebiler cok sabirsiz cikti.kasim anneleri olcak kisi az sayida herhde.ben eylul annesi benden sonrasi ekim annesi oldu.gene kım dogurduuuuuuuuuuuuuuu bızımkıler ekım bebesı oldu cıktı :))
saka bı yana rabbım hayırlısını nasıp etsın bebıslerını kucagına alan arkadaslarımı tebrık edıyorum ınsallahh ıyılerdır darısı bızlerın basına olsun dualrım sızlerle kızlar opuyorummm
Ben ince ince anlatıcam sana merak etme ama inşallah kolay geçer cesaret veririm sana yoksa zaten anlatmamİvitt mevhibe den bekliyoruz meselaaozellikle spinal olanlar fav
Canim hemsireye vereceklerimde neler olmasi gerekiyo? 1 hastane cikisi yeter degil mi?Canım kendi iç çamaşırlarını ayrı özel eşyaların deodorant diş fırçası vb ayrı pijamalarla ayrı bebeğin bakım ürünleri ayrı hemşireye verilcek takım ayrı birde yedek 2 takım ayrı paket yap bence. Poşette olur bu paketler sorun değil. Terlik battaniye hepsi ayrı olsa iyi olur yani. Ped olarak ben orkid gece aldım. Depend alcaktım arkadaşım hiç gerek yok dedi bebek bezi prima koymuş ilk gece sabaha orkid kullanmış okadar canım. İstersen depend al sen bilirsin.
Iyi fikirmis canim, tesekkur ederim :)Sen kac poset yaptin canim ayri ayri?Buyuk cift seritli kapanan buzdolabi posetlerine koydum canim ben. Extra buyuk boylari da var migrostan aldim kolorplast.. kendi pijamalarimi bile onlara koydum canim
Ben ince ince anlatıcam sana merak etme ama inşallah kolay geçer cesaret veririm sana yoksa zaten anlatmamkorkma diye yani şaka şaka canım zor olcak neyi var ki yaniiiii
Canım deneyimli degilim ama sorup soruşturup hazırladım bişeyler 12 tane bebek bezi koydum 5 tane depend ne olur ne olmaz diye 5 tane ped. 3 takımda bebişe koydum. (Hemşire 3 takım yeterli dedi. Mutlaka kendine corap ve kalın bişey koy üşürsün dedi) 1 takım gecelik sabahlık bir takım pijama ve kalın bir sabahlık kordum 3 corap terlik kişisel bakım ürünü rollon dur diş fırcası macunudur vs. Bi kalın battaniye koydum bebişe ince zaten takımlardan birinde var pişik kremi gögüs pedi gögüs kremi bizde durum bu.
allah'ım ben daha yıkamadım bileGünlerimiz aynı canım henüz benim çantamda hazır değil herşeyi yıkayıp ütüledim çantaya koyması kolay sonra koyarım 2 hafta sonra falan..urasha arkadaşımızın yazdığına aynen katılıyorum.bende bebiş için 3 takım koyacağım.
Insallah canim vaktinde dogum yaparsin.Yalnız sezeryan olsa da istikrarlı şekilde Kasım annesiyimtabi doktor her an gelebilir de dedi tabe o istisnai bi durum 
Yok kız senin oğlan önce gelir su arkadan gelir
Ben ince ince anlatıcam sana merak etme ama inşallah kolay geçer cesaret veririm sana yoksa zaten anlatmamkorkma diye yani şaka şaka canım zor olcak neyi var ki yaniiiii
5 li hastane çıkışı koydum canım ben eldiven şapka zıbın alt üst 1 adet bez ve penye kundak:)) bukadar.Canim hemsireye vereceklerimde neler olmasi gerekiyo? 1 hastane cikisi yeter degil mi?
Evet lütfen en ince ayrıntıya kadar:) hissediyor gibi olunca korkudan Bayılacam gibi geliyor hiç hissetmedm ay bn kesiyorlar saniyodm bebek yanağıma geldi tarzında olursa doğum hikayesi daha makbule geçer en sevdiğim onlar:)Ben ince ince anlatıcam sana merak etme ama inşallah kolay geçer cesaret veririm sana yoksa zaten anlatmamkorkma diye yani şaka şaka canım zor olcak neyi var ki yaniiiii
Insallah canim vaktinde dogum yaparsin.
Bende kendim bu sefer vaktinde yapcam herhalde dogum dedim ama olmadi yine en erkencisi cikti bebis benim.
Lutfen bu kararliliginizdan donmeyin soyle bebisinede
Hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıkla kavuşalımda tarih önemli değil artık:))) yalnız benim doktorum ilk gittiğimde sezeryan olur 15_20 Ekim arası demişti:))) sonra sancı bekleyelim küçük dedi sonra her an alabilirim beslenemiyor dedi şimdi 17 sine gün verdi:)) ilk söylediğinde kalaymış benide germeseymiş iyiymişYalnız sezeryan olsa da istikrarlı şekilde Kasım annesiyimtabi doktor her an gelebilir de dedi tabe o istisnai bi durum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?