- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.361
Benimki tavanı yıktı geçti geceleri yarım yamalak doğum rüyaları ile uyuyorum:)))) olup bitince bu günleride özlicem o ayrı. Çünkü bi yandan içimden çıkmasın benimle kalsın istiyorum.Ayy oyle deyince adrenalin daha da bir artiyorr
Evet onlardaki düzen bizden iyi geneli Ekim annesi oldu ve normal doğum yapıyorlar her doğuran hikayeyi edebi hikaye tarzında ince ince anlatıyorKızlar ara ara ekım anneleri topıgını okuyorum bır bir doguruyolar cok heyecanlıcoguda normal dogum okumanızı tavsiye ederim
Doğum yapınca bi aksiyonu kalmıyor demiBende okuyordum ama kendim dogum yapinca okumayi biraktim.
Aynen oyle.onlari okudukca onlardaki belirtileri kendinde aramaya basliyorsun.sancilar kasilmalar vs.dogum yapinca ne diye takip etcenki kendi derdine dusuyorsunDoğum yapınca bi aksiyonu kalmıyor demi
Benim esiminde isi var birazdan eve gelcek.oglum okula gittigi icin en gec 9 bucukta uyuyor kizimi da uyuttum.tv kapali zaten.bos bos oturuyordum.Haftaya babalık iznine çıkacak kocişim şimdi fazla mesai yapıyor işler birikmesin diye. Çok can sıkıcı tv de bişey yokkuzucukta yemeğini yedi ıhlamurunu içti tablet oynuyor içim daraldı yaa.
Doğumdan sonra bebekle olunca fazla girilmiyor da galiba. Bebek gelen giden derken fırsat kalmıyor galiba. Eylül anneleri yavaşladı mesela.Aynen oyle.onlari okudukca onlardaki belirtileri kendinde aramaya basliyorsun.sancilar kasilmalar vs.dogum yapinca ne diye takip etcenki kendi derdine dusuyorsun
Normalde bebisinle vakit gecirirsin evde.onlarin dogum hikayeleri insani etkilemz oluyor.
Zaten her insanin dogumu sancisi farkli farkli.kisinin kendi dogumlari sancilari bile farkli oluyor.ornek ben.
Benimki tavanı yıktı geçti geceleri yarım yamalak doğum rüyaları ile uyuyorum:)))) olup bitince bu günleride özlicem o ayrı. Çünkü bi yandan içimden çıkmasın benimle kalsın istiyorum.bir yandan merak ediyorum ellerini parmaklarını burnunu yüzünü ayaklarını günüm belli olduğundan beri sadece onu düşünüyorum 2 gündür
Sağ ol cnm insllah öyle olur sevgide hemşireler fln herks çok ilgili güler yüzlü nst çekilirken bile çok ilgiliydi iyiydi hemşireler. İnşallah sen de en kisa zamanda bebeğine kavusursun çok şükür sağlıkla atlattın iz kavuşmak da yakındır insallahAnestezi doktoru hic ayrilmiyor basindan.seninle konusan cok kisi olcak rahatlatiyorlar seni.tabi her hastane bir degilmis bununda farkina vardim.en bastan sakinlestirci vermiyorlar bebek etkilenmesin diye.bebegi aldiktan sonra veriyorlar.spinalde hic birsey hissetmiyorsun.ben hic birsey hissetmedim.
Epiduralde herseyi hissettim belime attiklari o igneyle basladi hissedisim ameliyatin tamamen bıtmesiyle son buldu hissettiklerim.
O yuzden rahat ol sen rahat bir sekilde ameliyata girersen ameliyat aninda da stres yapmamis olursun.
Benimki 11 gibi yada daha geç gelir. Benim kız geçen sene kreşe gitti bu sene gitmem diye tutturdu kardeşi ile kalacakmış merak edermiş okuldayken. Bizde sıkılmasın okuldan diye göndermedik seneye ilkokula başlıcak inşallah. Uyku düzeni bozuldu o yüzden zorla uyutuyoruz sabahda kalkmak bilmiyorBenim esiminde isi var birazdan eve gelcek.oglum okula gittigi icin en gec 9 bucukta uyuyor kizimi da uyuttum.tv kapali zaten.bos bos oturuyordum.
Bn anlatıcam söz valla:) bak gönül de anlattı :) lutfeeeeennnnn :) güzel hikayelere çok ihtiyacimiz var topik ce özellikle tecrübesiz ilk anneler :)Yaaaaa niye ben kurbanlık koyun oluyorum acababana niye anlatan yok öyle ince ince anlatmıcam işte banane bananeee
Senin kaç gün kaldı? Az kaldı seninde kaç ay geldi geçti su gibi sanki. Ozamanlar geçmek bilmiyor gibiydi.Nasill dusunulmesinn bu minnaklarr ya 9 ayin sonuna geliniyorr bugunu beklemedik mi hep kavusna hayali kurduk surekliiben dogsunn istiyorum hep yanimda gozumun onunde olsun istiyorum minnosumm
Ohh iyiyms iyiyms herkes çıkıp çıkıp gelsin :) bn bi de bebek alindiktan snra miyom ameliyati olursam onu da hissedersem diye de tırsıyorum bebek gidince bayiltsalar da hiç hissetmesem.Bekliyor tabiisii zaten yol geçen hanı amaliyathane her geçen bi bakıyor konuşuyor ebe hemşire anestezi uzmanı çocukdoktoru doğum doktoru yardımcıları ooooooo 10 kişiden az değil emin olgiren çıkan belli değil.
Senin kaç gün kaldı? Az kaldı seninde kaç ay geldi geçti su gibi sanki. Ozamanlar geçmek bilmiyor gibiydi.
Aramızda 5 gün olacak canım9 gun kaldi kuzumm 22 si cumartesii dogcak benim minnosum ins
Aynen bu son aksamlar çok sıkıcı oluyor bebek gelince hic olmadi onu seyrederim uyurken:)tvde bsy yok koca blgsyr başında bn de süper dadi var ya netten onu açıp onu izliyordum.gerçi bugün kulağım çok kötü ağrıyor acile gttim iltihap dedj doktor kızarık brz dedi yarın da KBB doktoruna gtcem.çok kötüymus bu kulak ağrısı mahvetti bniHaftaya babalık iznine çıkacak kocişim şimdi fazla mesai yapıyor işler birikmesin diye. Çok can sıkıcı tv de bişey yokkuzucukta yemeğini yedi ıhlamurunu içti tablet oynuyor içim daraldı yaa.
Aramızda 5 gün olacak canımbenim şuanki heyecanım sana geçecek
Rabbim tez zamnda saglicakla kucagina aldirsin cnm gecmis olsun gozun aydinYorumlarinda iyi dilek ve dualariyla yanimda olan herkese cok tesekkur ediyorum. Olay su ki kizce dun benim aldigim ilaclarin etkisiyle gecirdigim ufak bi spazm sonrasi stres yapip kalp atislarini yukseltip ilk kakasini yapti. Sonrasinda hizla suyum azaldi ve acilma basladi doktorum beklemeyelim anneye de risk almaya basliyoruz dedi. Neyse girdik hersey guzel hazir olun kakasiyla geliyor dedi yenidogan doktoru ilk muayenesi ile kilo haftasiyla uyumlu ama akciger enfeksiyon gosteriyor dedi kapti goturdu kizimi sadece yanaginin sicakligini birkac saniye alabildimdurumu kontrol altinda yaklasik 10 gun kalicak gibi gorunuyor. Ne hayallerim vardi suslu puslu takimlarini giydirip logusa taclarimizi takip fotografcimiza pozlarimiz olucakti nasip iste.. simdi tek temennim onun sagligina kavusmasi sadece..
Bayıltırlar korkma canım. Doğum okadar zor değil sonraki sancıları 4-5 saat bi atlattık mı gerisi yavaş yavaş geçiyor gerçekten telaşa gerek yok.Ohh iyiyms iyiyms herkes çıkıp çıkıp gelsin :) bn bi de bebek alindiktan snra miyom ameliyati olursam onu da hissedersem diye de tırsıyorum bebek gidince bayiltsalar da hiç hissetmesem.
Cok ozluyorum ama en son sabah gordum.yarin taburcu olacam ev ve hastane arasi arabayla 25 dk...sabah ve oglen eşim getirecek sütü ben de aksam gelecem..34.haftadan once doganlari kuvezde tutuyorlar biraz.beslenmesi varsa cok iyi canim hemen toparlar bebisin insallah.bizim beslenmemiz bile 4-5 gun sonra baslamisti.cok sukur.Allah sifa versin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?