bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy oyle deyince adrenalin daha da bir artiyorr
Benimki tavanı yıktı geçti geceleri yarım yamalak doğum rüyaları ile uyuyorum:)))) olup bitince bu günleride özlicem o ayrı. Çünkü bi yandan içimden çıkmasın benimle kalsın istiyorum. bir yandan merak ediyorum ellerini parmaklarını burnunu yüzünü ayaklarını günüm belli olduğundan beri sadece onu düşünüyorum 2 gündür

Doğum yapınca bi aksiyonu kalmıyor demi
Aynen oyle.onlari okudukca onlardaki belirtileri kendinde aramaya basliyorsun.sancilar kasilmalar vs.dogum yapinca ne diye takip etcenki kendi derdine dusuyorsun
Normalde bebisinle vakit gecirirsin evde.onlarin dogum hikayeleri insani etkilemz oluyor.
Zaten her insanin dogumu sancisi farkli farkli.kisinin kendi dogumlari sancilari bile farkli oluyor.ornek ben.

Haftaya babalık iznine çıkacak kocişim şimdi fazla mesai yapıyor işler birikmesin diye. Çok can sıkıcı tv de bişey yok kuzucukta yemeğini yedi ıhlamurunu içti tablet oynuyor içim daraldı yaa.

Haftaya babalık iznine çıkacak kocişim şimdi fazla mesai yapıyor işler birikmesin diye. Çok can sıkıcı tv de bişey yok kuzucukta yemeğini yedi ıhlamurunu içti tablet oynuyor içim daraldı yaa.
Benim esiminde isi var birazdan eve gelcek.oglum okula gittigi icin en gec 9 bucukta uyuyor kizimi da uyuttum.tv kapali zaten.bos bos oturuyordum.

Doğumdan sonra bebekle olunca fazla girilmiyor da galiba. Bebek gelen giden derken fırsat kalmıyor galiba. Eylül anneleri yavaşladı mesela.

Nasill dusunulmesinn bu minnaklarr ya 9 ayin sonuna geliniyorr bugunu beklemedik mi hep kavusna hayali kurduk sureklii ben dogsunn istiyorum hep yanimda gozumun onunde olsun istiyorum minnosumm

Sağ ol cnm insllah öyle olur sevgide hemşireler fln herks çok ilgili güler yüzlü nst çekilirken bile çok ilgiliydi iyiydi hemşireler. İnşallah sen de en kisa zamanda bebeğine kavusursun çok şükür sağlıkla atlattın iz kavuşmak da yakındır insallah

Benim esiminde isi var birazdan eve gelcek.oglum okula gittigi icin en gec 9 bucukta uyuyor kizimi da uyuttum.tv kapali zaten.bos bos oturuyordum.
Benimki 11 gibi yada daha geç gelir. Benim kız geçen sene kreşe gitti bu sene gitmem diye tutturdu kardeşi ile kalacakmış merak edermiş okuldayken. Bizde sıkılmasın okuldan diye göndermedik seneye ilkokula başlıcak inşallah. Uyku düzeni bozuldu o yüzden zorla uyutuyoruz sabahda kalkmak bilmiyor show açtım öylesine bakıyorum yeni bi dizi başlamış.

Nasill dusunulmesinn bu minnaklarr ya 9 ayin sonuna geliniyorr bugunu beklemedik mi hep kavusna hayali kurduk sureklii ben dogsunn istiyorum hep yanimda gozumun onunde olsun istiyorum minnosumm
Senin kaç gün kaldı? Az kaldı seninde kaç ay geldi geçti su gibi sanki. Ozamanlar geçmek bilmiyor gibiydi.

Ohh iyiyms iyiyms herkes çıkıp çıkıp gelsin :) bn bi de bebek alindiktan snra miyom ameliyati olursam onu da hissedersem diye de tırsıyorum bebek gidince bayiltsalar da hiç hissetmesem.

Aynen bu son aksamlar çok sıkıcı oluyor bebek gelince hic olmadi onu seyrederim uyurken:)tvde bsy yok koca blgsyr başında bn de süper dadi var ya netten onu açıp onu izliyordum.gerçi bugün kulağım çok kötü ağrıyor acile gttim iltihap dedj doktor kızarık brz dedi yarın da KBB doktoruna gtcem.çok kötüymus bu kulak ağrısı mahvetti bni

Rabbim tez zamnda saglicakla kucagina aldirsin cnm gecmis olsun gozun aydin

Ohh iyiyms iyiyms herkes çıkıp çıkıp gelsin :) bn bi de bebek alindiktan snra miyom ameliyati olursam onu da hissedersem diye de tırsıyorum bebek gidince bayiltsalar da hiç hissetmesem.
Bayıltırlar korkma canım. Doğum okadar zor değil sonraki sancıları 4-5 saat bi atlattık mı gerisi yavaş yavaş geçiyor gerçekten telaşa gerek yok.

34.haftadan once doganlari kuvezde tutuyorlar biraz.beslenmesi varsa cok iyi canim hemen toparlar bebisin insallah.bizim beslenmemiz bile 4-5 gun sonra baslamisti.cok sukur.Allah sifa versin canim.
Cok ozluyorum ama en son sabah gordum.yarin taburcu olacam ev ve hastane arasi arabayla 25 dk...sabah ve oglen eşim getirecek sütü ben de aksam gelecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…