bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah canim vaktinde dogum yaparsin.
Bende kendim bu sefer vaktinde yapcam herhalde dogum dedim ama olmadi yine en erkencisi cikti bebis benim.
Lutfen bu kararliliginizdan donmeyin soyle bebisinede

Ayrıca süpriz yumurtan sağlıkla yakın zamanda gelecek yuvanıza

Bende böyle düşünüyorum

Canim anestezi doktoru basimizda bekliyr mu çocuk alındıktan snra ya da en baştan sakinleştirici yaparlar mu acaba.spinalde sen kestik lerini fln hic hissetmedin mj acı olmasa da kesilme duygusu çok heyecan yapıyor mu

Heyecan yaşatmış sana doğurtcam doğurtmıcam doğurtcam doğurtmıcam

Polar pijamayı bilemedim terleyebilirsinde ben ince pijama takımı üstüne polar sabahlık aldım. Hırka va alabilirsin ama.

Canim anestezi doktoru basimizda bekliyr mu çocuk alındıktan snra ya da en baştan sakinleştirici yaparlar mu acaba.spinalde sen kestik lerini fln hic hissetmedin mj acı olmasa da kesilme duygusu çok heyecan yapıyor mu
Anestezi doktoru hic ayrilmiyor basindan.seninle konusan cok kisi olcak rahatlatiyorlar seni.tabi her hastane bir degilmis bununda farkina vardim.en bastan sakinlestirci vermiyorlar bebek etkilenmesin diye.bebegi aldiktan sonra veriyorlar.spinalde hic birsey hissetmiyorsun.ben hic birsey hissetmedim.
Epiduralde herseyi hissettim belime attiklari o igneyle basladi hissedisim ameliyatin tamamen bıtmesiyle son buldu hissettiklerim.
O yuzden rahat ol sen rahat bir sekilde ameliyata girersen ameliyat aninda da stres yapmamis olursun.

Herseyy guzel olacaak senle oluncaa soyleme bana caninn acirsa aci yok rocky basariciizzz guzel dogum hikayesi olacaak inaniyorum
bir devir bitti kabul edeliiiimmm niye bunu görmezden geleliiim hadi söyle bizde bileliiiiimmmmm bebişler nasıl doğuyooorrr

Hakikaten 9 aylık bi devir bitti gitti pazartesi hamile değil anne olucam

Yaaaaa niye ben kurbanlık koyun oluyorum acaba bana niye anlatan yok öyle ince ince anlatmıcam işte banane bananeee

Yaa kalıntı kalıyor dediler ama ben yine de dalan roxy aldım. Yıkadıktan sonra tekrar deterjansız da yıkadım 1 program ama kalıntı bırakmış yine de yumuşatıcı bende kullanmıyorum
Valla ben cok memnun kaldim hic kalinti birakmadi haci sakir birakiyo ama. Kokusu cezbetti beni hele icinde meleklerimiz olunca napariz bilmiorim

Iyi aksamlar kızlar sezaryenden önce jilet kullanmanın zararı var mi internette 1-2 gün önceden jilet ve ağda kullanılmaz yazıyo doğru mu bu

Bekliyor tabiisii zaten yol geçen hanı amaliyathane her geçen bi bakıyor konuşuyor ebe hemşire anestezi uzmanı çocukdoktoru doğum doktoru yardımcıları ooooooo 10 kişiden az değil emin ol giren çıkan belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…