bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy meleksr nin de bebeği doğmuş, gözün aydın tatlım Sağlıkla küvezden çıkar kuzucuk kucaklarsın inşallah ikiniz de çabucak toparlarsınız:)
Insallah canim sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi...benim bebegimde sabirsizlandi erkenden geldi kendini kuvozde buldu 2 3 hafta daha bekleseydi sipam simdi yanimda kollarimda olurdu

Oyy kiyamam sana ya sabır et canım sayılı gün çabuk geçermiş gonulll ede sanada Allah yardım etsin su mübarek cuma gününün yüzü suyu hurmetine yavrularimiza tez vakitte kavurusursunuz inşallah ecmain

Kayra ya meyra uygun derım vede modern bır isim

Allah korusun getirme aklına öyle kötü şeyler canım. Amin Allah bir kolayını verir inşallah iki çocukla birden uğraşıcaz doğum sonrası..

Günaydın kızlar hayırlı cumalar vee bugün son iş günüm sonunda izne ayrılıyorum

Hadi gözün aydın canım şevkle çalış bugün :))

Aynen ikinci hamilelik daha zor benim için de. Yaş faktörü olabilir tabi

Yaş etkiliyor olabilir evet 32 yaşındayım ben

Amin canım. Senin durum benden de vahim sanırım bende kanama tutulms dikiş yok. Allah yardımcın olsun az kaldı artık biraz daha sıkıcaz dişimizi ne yapalım

gonulll meleksr ikiniz de en kısa zamanda alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza. En azından sağlıklılar şükürler olsun. Küvezden de çıkacaklar bir an önce çok güçlü anneleri var onların :)

Kız belki uyursun gece niye öyle diyosun hicmi uyku yok gece

:) canım mide yanması wc derken sürekli bölünüyor uykum işe gidecem diye acayip zorluyordum uyumak için kendimi şimdi rahatım ohh geçte uyusam sabahın köründe kalkmak zorunda değilim buralarda takılırız artık gece kuşları olarak :)

:)) sağol cnm vallahi bi garip hissediyorum kendimi masamı boşalttım yerimede hemen biri gelecek sanıırm değişik bir hismiş bu bugün öğlen veda yemeği felan yiycez arkadaşlarımla birde inşş tayin olayım olursa burdaki son günüm (Allahım inş olur o ayrı ) ilk göz ağrım ya duygulandım ben :)

Ohh ne güzel tatlım valla çok seviniyorum senin adına son günlerinin tadını evde çıkarmak gibisi yok tabi Allah çalışanlara yardım etsin

Yok canim bu hafta komple iyilesmeye yonelik tetkikler yapildi ilac yazildi vs. Bebisin kalp atislarina bakildi soyle bir suyuma bakildi genel olarak cokayrintiya girmeden persembe anibiyotigim bitmis olacak ozaman hem tekrar kultur yapilip kan testlerime bakilicak ayrintili muayene yapilir bi de 2 hafta sonra da bobrek icin takipe gidicem.. yamuldum canim bildigin Allah beterinden korusun hepimizi

Hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin tayin olayini da

Iyi fikirmis canim, tesekkur ederim :)Sen kac poset yaptin canim ayri ayri?
Bebis icin 5 tane kullandim sanirim kendim icin de havlu ayri camair ayri pijamalar ayri 5 6 tane kullanmisimdir herhalde ama aldigim extrabuyuk ve buyuk bir arada olan 1 tane buzdolabi poset kutusu yetti

Hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin çok heyecanlı tayin beklemek :))

Çok geçmiş olsun canım

Rossella iyimisin kuzum dün başından ne geçmiş öyle doktora gittinmi aman dikkat et çokta stress yapmissin kendine geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…