- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.461
Insallah canim sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi...benim bebegimde sabirsizlandi erkenden geldi kendini kuvozde buldu 2 3 hafta daha bekleseydi sipam simdi yanimda kollarimda olurduAyymeleksr nin de bebeği doğmuş, gözün aydın tatlım Sağlıkla küvezden çıkar kuzucuk kucaklarsın inşallah ikiniz de çabucak toparlarsınız:)
Oyy kiyamam sana ya sabır et canım sayılı gün çabuk geçermişgonulll . Canim Allah kuvvet ve sabir versin ben zirlayip duruyorum..doktor en az 1 hafta kalacak dedi..nasil dayanacam bilmiyorum cok ozluyorum..ben biraz duygusalim galiba daha hastanedeyim ne burda ki yavrumu gorebiliyorum ne de evde ki yavrularimi? Onun icin bi boşluktayim..eve cikacam bugun onlarla hasretimi giderem cok ozledim.
Kız belki uyursun gece niye öyle diyosun hicmi uyku yok geceçok sağol cnm evet yaa sabah kalkmak işkence gibi artık gece uykuda yok artık gece buralardayım :)
Kayra ya meyra uygun derım vede modern bır isimBende Buaralar dertliyim yKızımın bir ismi bile yok deliricem ya4 yıl önceki mesajlarımı okudum forumda oğlum olacağını öğrendiğimde yazmışım .kızım olsaydı eğer melek,özüm,tutku,lina birini koyacaktım ismini diye .. Allahım şimdi isim yok kitlendim resmen hiç biri benim işim birşey ifade etmiyor ...oğlum emir Kayra kızımda iki isimli olacak sanki bir tane bulmuşuz gibi eşim 2 istiyor ...bir ismi arya olsun dedi kayraya uyumlu olsun diye bugün ama ben hiç ısınamadım bir anlamı yok doğru düzgün ...klasik isimleri sevmiyorum anlamı güzel olsun istiyorum değişik olan isimleri seviyorum ama onlarda söylenişleri garip oluyor diyor eşim ...isim koymak hiç bu kadar zor olmamıştı en son kimliğe Vildan yazdırıcam kendi isimi mi yanı Millet rüyasında isim görüyormuş filan bana niye olmuyorsa :)))))))))
Her hamilelik farkli oluyor iste bende bunda cok daha rahatim..
Yalniz bu gece cok fena oldum bacagima krampa benzer bit agri girdi kramptan farkliydi agridan cok uyusma hissettmeme oldu bir bayan bu sekilde felc gecirdigini soylemisti cok korktum zoraki banyoya gittim soguk su tuttum ve gecti cok sukur
Daha neler gorcez bakalim bunun dogumu var dogum sonrasi var Allah hepimize kolaylik versin
Günaydın kızlar hayırlı cumalar vee bugün son iş günüm sonunda izne ayrılıyorum
Aynen ikinci hamilelik daha zor benim için de. Yaş faktörü olabilir tabi
Ay evet arkadaşlar yacnntrm yani artık iflahım kesildi ...hakkaten 2.hamilelikler daha zor düşünüyorum bende ...Allah beterinden korusun ama çekmediğim dertler çile kalmadı modunda yaşıyorum resmen :)))))Ağrı'lar sızılar ,kramplar.kanama , bulantı ,bacak Ağrı'sı ,bel kalça tutulması sızım sızım sızlayan eski sezeryan dikiş yerleri birde evde ilgi bekleyen bir çocuk hepten zor oldu madalyayı hakettim diyorum eşime sağlıkla doğurursam inşallah ... rabbim 2. 3. Bebeği düşünenlere kolaylık versin
Kız belki uyursun gece niye öyle diyosun hicmi uyku yok gece
Allah korusun getirme aklına öyle kötü şeyler canım. Amin Allah bir kolayını verir inşallah iki çocukla birden uğraşıcaz doğum sonrası..
Hadi gözün aydın canım şevkle çalış bugün :))
Yaş etkiliyor olabilir evet 32 yaşındayım ben
Amin canım. Senin durum benden de vahim sanırımbende kanama tutulms dikiş yok. Allah yardımcın olsun az kaldı artık biraz daha sıkıcaz dişimizi ne yapalım
gonulll meleksr ikiniz de en kısa zamanda alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza. En azından sağlıklılar şükürler olsun. Küvezden de çıkacaklar bir an önce çok güçlü anneleri var onların :)
Ohh ne güzel tatlım valla çok seviniyorum senin adına:) canım mide yanması wc derken sürekli bölünüyor uykum işe gidecem diye acayip zorluyordum uyumak için kendimi şimdi rahatım ohh geçte uyusam sabahın köründe kalkmak zorunda değilim buralarda takılırız artık gece kuşları olarak :)
Yok canim bu hafta komple iyilesmeye yonelik tetkikler yapildi ilac yazildi vs. Bebisin kalp atislarina bakildi soyle bir suyuma bakildi genel olarak cokayrintiya girmeden persembe anibiyotigim bitmis olacak ozaman hem tekrar kultur yapilip kan testlerime bakilicak ayrintili muayene yapilir bi de 2 hafta sonra da bobrek icin takipe gidicem.. yamuldum canim bildigin Allah beterinden korusun hepimiziSürekli kontrol etmiyorlar mı hastanede canım? Niye perşembeyi bekliyosun ki. İnşallah bişey olmaz bebeğine üzme kendini sağ salim atlatırsın bunuda. Bende kv nin günahını aldım onunla uğraşmaktan giremedin sandım topiğe:)
Hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin tayin olayini da:)) sağol cnm vallahi bi garip hissediyorum kendimi masamı boşalttım yerimede hemen biri gelecek sanıırm değişik bir hismiş bu bugün öğlen veda yemeği felan yiycez arkadaşlarımla birde inşş tayin olayım olursa burdaki son günüm (Allahım inş olur o ayrı ) ilk göz ağrım ya duygulandım ben :)
Bebis icin 5 tane kullandim sanirim kendim icin de havlu ayri camair ayri pijamalar ayri 5 6 tane kullanmisimdir herhalde ama aldigim extrabuyuk ve buyuk bir arada olan 1 tane buzdolabi poset kutusu yettiIyi fikirmis canim, tesekkur ederim :)Sen kac poset yaptin canim ayri ayri?
:)) sağol cnm vallahi bi garip hissediyorum kendimi masamı boşalttım yerimede hemen biri gelecek sanıırm değişik bir hismiş bu bugün öğlen veda yemeği felan yiycez arkadaşlarımla birde inşş tayin olayım olursa burdaki son günüm (Allahım inş olur o ayrı ) ilk göz ağrım ya duygulandım ben :)
Yok canim bu hafta komple iyilesmeye yonelik tetkikler yapildi ilac yazildi vs. Bebisin kalp atislarina bakildi soyle bir suyuma bakildi genel olarak cokayrintiya girmeden persembe anibiyotigim bitmis olacak ozaman hem tekrar kultur yapilip kan testlerime bakilicak ayrintili muayene yapilir bi de 2 hafta sonra da bobrek icin takipe gidicem.. yamuldum canim bildigin Allah beterinden korusun hepimizi
Cok sagol canim evet evet iyilesiyorum canim yavas yavas dikkatli olun hep yediginize ictiginize son haftalar hep dikkat edin sizler dePersefon çok geçmiş olsun şekerim, toparladın biraz inşallah.
Kuzum rahatsizlanmissin sanada geçmiş olsun dikkat et kendine Allahım vakit bi gecseydi hayirlisiyla birşey olmadanCok sagol canim evet evet iyilesiyorum canim yavas yavas dikkatli olun hep yediginize ictiginize son haftalar hep dikkat edin sizler de
Cok sagol canim benim daha iyiceyim hafif bulanti kaldi antibiyotikler bitenekadar toparlarim sanirim canim tek endisem bebis simdilik savunmasiz minnaciklarPersefon gecmis olsun canim.insallah duzelmissindir.
Hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin tayin olayini da
Sagol canim.amin insallah saglikla geciririz hepimiz kalan vakti bebisler de saglikli dogarlar hep burdaKuzum rahatsizlanmissin sanada geçmiş olsun dikkat et kendine Allahım vakit bi gecseydi hayirlisiyla birşey olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?