- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.481
Masallah canim bebisine uzun boylu olacak seninki deCiktik doktordan biz48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu. allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....
Amin inşallah canımSagol canim.amin insallah saglikla geciririz hepimiz kalan vakti bebisler de saglikli dogarlar hep burda
Hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin çok heyecanlı tayin beklemek :))
Çok geçmiş olsun canım
Maşallah kuzucugaCiktik doktordan biz48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu. allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....
Ay canım benim yaaa. İnşallah bütün testler temiz çıkar. Sen iyi olda bebek de daha iyi olur. Geçmiş olsun tekrar.Yok canim bu hafta komple iyilesmeye yonelik tetkikler yapildi ilac yazildi vs. Bebisin kalp atislarina bakildi soyle bir suyuma bakildi genel olarak cokayrintiya girmeden persembe anibiyotigim bitmis olacak ozaman hem tekrar kultur yapilip kan testlerime bakilicak ayrintili muayene yapilir bi de 2 hafta sonra da bobrek icin takipe gidicem.. yamuldum canim bildigin Allah beterinden korusun hepimizi
aminn canım yaa ben üniversitede çalışıyorum bizde tayin olayı tam bir işkence 3 yıldır uğraşıyorum olmadı bende inatla tekrar başvuru yapacam belki bebeğimin şansına bu sefer olur :)
Maşallah kuzuna canım. Sende gün almışsın hayırlı olsun.Ciktik doktordan biz48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu. allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....
Arkadaşlar merhaba, benim de dün kontrolüm vardı. 36+4 teyiz 3300 gr 50 cm 10 gün önden gidiyoruz. Normal Doğum için bekliyoruz umarım çok bekletmezde 4 kiloya varmaz tontikim :)
İnşallah canımAy canım benim yaaa. İnşallah bütün testler temiz çıkar. Sen iyi olda bebek de daha iyi olur. Geçmiş olsun tekrar.
Dayanayım diyorum bakalım. Evde çok hantallasirim yoksa :)İnş tatlım ben 35. hafta pes edenlerdenim sen 37 kadarmı çalışacaksın
Can'ım selam öncelikle laktozsuz süt biraz iyi geldi mi merak ettim midene.Bir de bunları kendine hiç dert etme eksiklerden çok bebişine senin huzurun iyi gelecek bırak bazı şeyler eksik olsun nazar boncuğu olsun o da .Ama olmazsa olamazlar için de internetten bak hiç dolaşma alacağın herşey internette çok daha uygun fiyata çok daha fazla çeşit oluyor sanırım ben üç parça aldım bebişe gidip bakarak herşeyi internetten aldım , biraz alışveriş merkezlerine uzak oturuyoruz diye. Öyle hallet sen de bunlaı kendine hiç dert etme . Üzüldüğünü görünce yazmak istedim :)Sürekli ağlıyorum.eşimin yaptığı en ufak şeyler beni müthiş kırıyor.o da maaşallah hanım hamile azcık anlayım alttan alayım demiyor.sıkılıyorum.eksiklerim var ama kocamla gidip alma imkanım yok.nasıl öğretmen anlamadım.milletin kpcası da öğretmen ya boş günü var ya 3 de 4 de geliyor.benim ki 6 dan önce gelmiyor.gelince yorgun zaten.oğlumda okuldan o saatte geliyor.yemek sofra derken 7 yi geçiyor.o saatren sonra hiçbi iş yapılmaz.haftasonu da oğlum çok hareketli onun peşinde koşmaktan hiçbirşeye bakamıyoruz.eşim ben oğlanla çıkmak istemiyorum diyor.herşey bana kalıyor.benimnde erken doğum riskin var diye gıdım gıdım iş yapıyorum.kendi arabamız var ama arabaya oturup da rahatça gidip gelip işimi halledemiyorum.
Yaşı kendim için demiştimAllah korusun getirme aklına öyle kötü şeyler canım. Amin Allah bir kolayını verir inşallah iki çocukla birden uğraşıcaz doğum sonrası..
Hadi gözün aydın canım şevkle çalış bugün :))
Yaş etkiliyor olabilir evet 32 yaşındayım ben
Amin canım. Senin durum benden de vahim sanırımbende kanama tutulms dikiş yok. Allah yardımcın olsun az kaldı artık biraz daha sıkıcaz dişimizi ne yapalım
@gonulll @meleksr ikiniz de en kısa zamanda alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza. En azından sağlıklılar şükürler olsun. Küvezden de çıkacaklar bir an önce çok güçlü anneleri var onların :)
Ay evet normal olacak diye azıcık korkuyorum diyete sokayım ona kilo aldıracak şeyler yemeyeyim diyorum ama kıyamıyorum,dün 4 boyutlu da en son plesantasını öpüyordu :))) çok iştahlıMaşallah canım tontiş bir bebek gelecek demekki :))
şimdiden 50 cm maşallah canım uzun boylu olacakMaşallah canım tontiş bir bebek gelecek demekki :))
Hmm evet üniversite olunca tayin işi zor gerçekten. Eşi gittiği halde kendisi gidemeyen bir tanıdık vardı 2 yıl durdu eşinden ayrı sonra ne oldu bilmiyorum. İnşallah bebeğin uğuruyla olur bu yıl tayinin istediğin yere canım.
Dayanayım diyorum bakalım. Evde çok hantallasirim yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?